Türkiye’de HYAcorp Macrolane enjeksiyonları

hyacorp macrolane enjeksi̇yon kalça 1 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

Türkiye’de macrolane & hyacorp enjeksiyonları hakkında bilmeniz gereken her şey! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı bir operasyon için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Türkiye’deki HYAcorp Macrolane Enjeksiyonları hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlar ile bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de HYAcorp Macrolane Enjeksiyonunun fiyatı nedir?

İstanbul, Türkiye’de bir Macrolane veya HYAcorp enjeksiyonunun ortalama maliyeti 2.700 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.000 Euro ile 3.500 Euro arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
HYAcorp Macrolane enjeksiyon2700 €

Macrolane ve HYAcorp nedir?

“30 dakikalık meme operasyonu” olarak da bilinen Macrolane, vücudu, özellikle de göğüsleri ve kalçaları şekillendirmek için kullanılan hyaluronik asit bazlı bir dolgu maddesidir. Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanımı FDA tarafından hiçbir zaman onaylanmamıştır, ancak Avrupa ürünü geçici olarak kabul etmiştir.

Bu göğüs büyütücü enjeksiyon, meme implantlarına hızlı, cerrahi olmayan bir alternatif olarak sunulmuştur. Macrolane, meme kanseri taraması ile etkileşimi konusundaki güvenlik endişeleri nedeniyle 2012 yılında meme büyütme pazarından çekildi.

Macrolane, hacmini artırmak için (bir cup boyutu kadar) memeye enjekte edildi. İşlem lokal anestezi altında gerçekleştirilmiş ve hastalar genellikle tedaviyi takip eden günlerde şişlik, morarma ve rahatsızlık yaşamıştır.

Macrolane enjeksiyonunun avantajları ve dezavantajları nelerdi?

Avantajlar:

  • Prosedür o kadar hızlıydı ki (sadece 30 ila 45 dakika) bir öğle yemeği molası sırasında gerçekleştirilebilirdi.
  • Sonuçlar anlıktı.
  • Meme büyütme ameliyatına göre daha az invaziv ve daha ucuz bir alternatifti.

Dezavantajları

Araştırmalar, Macrolane enjeksiyonunun mamografi ve meme kanseri taraması ile etkileşimi nedeniyle meme büyütme için önerilen bir madde olmadığını göstermektedir. Bu nedenle 2012 yılından beri pazarlanmamaktadır.

İngiliz Estetik Plastik Cerrahlar Birliği (BAAPS), üyeleri arasında yaptığı bir ankette, her dört cerrahtan birinin Macrolane enjeksiyonundan sonra yumru oluşumu ve meme başı kontraktürü gibi hasta komplikasyonları bildirdiğini söyledi.

Bu prosedür FDA tarafından hiçbir zaman onaylanmamıştır.

Bazı hastalar maliyetini haklı çıkaracak kadar uzun sürmediğini bildirmiştir (bazıları etkilerin sadece birkaç ay sürdüğünü bildirmiştir).

Bazı hastalar, özellikle dolgu maddesi bozulmaya başladığında tutarsız sonuçlar bildirmiştir.

Macrolane’in alternatifleri nelerdir?

Macrolane 2017 yılında HYAcorp Body Contouring MLF1/2 adlı bir ürünle değiştirildi. Yüksek oranda saflaştırılmış bir hyaluronik asit jeli içerir ve kalçaları ve baldırları yeniden şekillendirmek için ve düzeltici prosedürlerin bir parçası olarak kullanılabilir. HYAcorp dermal dolgu maddeleri şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde onaylanmamıştır ancak Avrupa’da onaylanmıştır.

Meme yağ transferi (meme lipofilling olarak da bilinir), yağın liposuction ile alındığı ve daha sonra memelere enjekte edildiği giderek daha popüler hale gelen bir prosedürdür.

Meme implantlarının riskleri ve potansiyel yan etkileri olmaksızın iki fincan boyutuna kadar hacim kazandırmak veya eklemek için tasarlanmıştır.

Ne yazık ki, sarkık veya gevşek cildi hafifletmeye yardımcı olmaz, ancak aynı zamanda bir göğüs dikleştirme yaptırabilirsiniz. Bir meme yağ transferi prosedürünün ortalama maliyeti yaklaşık 3.200 €’dur.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️