Dubai’de meme dikleştirme

göğüs dikleştirme fiyatı dubai 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Dubai’de mastopeksi olarak da bilinen göğüs dikleştirme, sarkık göğüslerin şeklini değiştirmek için kullanılan cerrahi bir prosedürdür.

EniyiKlinik.com, Dubai’de meme dikleştirme hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Dubai’de meme dikleştirme fiyatı

Dubai’de göğüs dikleştirmenin ortalama maliyeti 6.500 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 6.000 ila 7.000 € arasında değişebilir.

ProsedürDubai Fiyatları
Göğüs dikleştirme6500 €

Göğüs dikleştirme nedir?

Mastopeksi olarak da bilinen göğüs dikleştirme, sarkık göğüslerin şeklini değiştirmek için kullanılan cerrahi bir prosedürdür. Dubai’de meme dikleştirme, göğüsleri kaldırmak, daha sıkı ve sıkı hale getirmek için fazla deri ve meme dokusunu çıkarmak için yapılır.

Göğüs dikleştirme ihtiyacı

Bir kişinin göğüsleri aşağıdaki nedenlerden dolayı sarkmış olabilir:

  • Genetik
  • Emzirme
  • Yaşlanma
  • Yaşam tarzı tercihleri
  • Ağırlık dalgalanmaları

Dubai’de meme dikleştirme ameliyatı, memeleri kaldırarak meme simetrisi sağlamayı amaçlar. Prosedürün bir diğer amacı da meme uçlarını ve areolayı yeniden konumlandırmaktır.

Meme dikleştirme için doğru cerrahı nasıl seçerim?

Meme dikleştirme operasyonunda ilk adım, işlem için doğru cerrahı seçmektir. Dubai’de mastopeksi için seçtiğiniz kurul sertifikalı plastik cerrah sadece bir uzman değil, aynı zamanda aşağıdaki özelliklere de sahip olmalıdır;

  • Önceki adaylardan çalışmaları hakkında iyi yorumlar almış olmalıdır.
  • Önceki çalışmalarının sonuçlarını fotoğraflar aracılığıyla size gösterebilmelidir.
  • Adayın güvenliğine ve bakımına odaklanmalıdır.

Mükemmel bir estetik anlayışına sahip olmalıdır.

Ameliyat öncesi yönergeler

Dubai’deki en iyi göğüs dikleştirme cerrahını seçtikten sonra, bir sonraki adım cerrahınızla ayrıntılı bir konsültasyon seansıdır. Bu seans sırasında cerrahınızla ameliyatın olası sonuçlarını tartışacaksınız.

Ayrıca beklentilerinizi ve operasyonun nedenini de tartışmalısınız. Ameliyattan tam olarak ne beklediğinizi tartışmalısınız. Süreci, Dubai’de meme dikleştirme maliyetini ve prosedürün tüm aşamalarını tartışmalısınız.

Ameliyattan önce cerrahınız tıbbi geçmişinizi kontrol edecek ve ayrıca herhangi bir ilaç alıp almadığınızı kontrol edecektir. Göğüsleriniz cerrahınız tarafından muayene edilecektir: boyutlarını ölçecek ve meme uçlarınızın ve areolalarınızın şeklini ve konumunu inceleyecektir.

Ayrıca bir başlangıç mamografisi önerecek ve ameliyattan sonra sonuçları karşılaştırabilmeniz için göğüslerinizin fotoğrafı çekilecektir.

Hamileyseniz, hamile kalmayı planlıyorsanız veya emziriyorsanız cerrahınız ameliyatınızı erteleyebilir. Bununla birlikte, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek için uymanız gereken belirli kurallar vardır.

Uygun bir diyet uygulamalı ve bir profesyonelin gözetimi altında düzenli olarak egzersiz yapmalısınız. Ameliyattan en az üç hafta önce sigarayı bırakmalısınız.

Ameliyat sırasında aşırı kanama riskini en aza indirmek için aspirin, anti-enflamatuar ilaçlar veya bitkisel gıda takviyeleri almayı bırakmalısınız. Susuz kalmamalı ve alkol almayı bırakmalısınız.

Mastopeksi ameliyatı

Dubai’de meme dikleştirme ameliyatı genel anestezi altında yapılır ve bir saat veya daha kısa sürer. Ayakta tedavi esasına göre gerçekleştirilir ve adayın ameliyattan sonra evine gitmesine izin verilir.

Bununla birlikte, bir meme dikleştirme operasyonu gerçekleştirmek için kullanılan ve aşağıda açıklanan farklı teknikler vardır;

  • Hilal Dikleştirme – Bu, meme ucunun üst kısmındaki deri hilalinin çıkarılmasını içerir ve minimal invaziv bir tekniktir.
  • Benelli Dikleştirme – Bu teknik, halka şeklinde bir kesi yaparak areola çevresindeki deri veya dokunun çıkarılmasını içerir.
  • Lolipop Kaldırma – Bu, areola çevresinde dikey olarak aşağıya doğru meme kıvrımına uzanan bir kesidir.
  • Çapa Dik leştirme – Areola etrafında memenin kıvrımına kadar aşağı doğru uzanan bir kesi yapılır.

Operasyon sırasında, kullanılan tekniğe bağlı olarak kesiler yapılır. Cerrah daha sonra altta yatan meme dokusunu yeniden şekillendirmek ve kaldırmak, areola ve meme uçlarını yeniden konumlandırmak, fazla deriyi çıkarmak veya genişlemiş areolaların boyutunu küçültmek gibi istenen değişiklikleri yapar.

Bu değişiklikler cerrahi aletler kullanılarak gerçekleştirilir. Kesiler daha sonra dikişlerle kapatılır.

Meme dikleştirme ameliyatı, meme büyütme veya küçültme ile birlikte yapılabilir. Dubai’deki mastopeksinin göğüslerin boyutunu değiştirmeyeceğini unutmayın; sadece sarkık göğüsleri kaldırır.

İyileşme

Dubai’de meme dikleştirme operasyonu geçiren adayların tamamen iyileşmeleri için birkaç hafta dinlenmeleri gerekir. Prosedür ayakta gerçekleştirildiği için, operasyondan sonra hastaneden ayrılabileceksiniz ve anestezinin etkisiyle baş dönmesi hissedebilirsiniz.

Ameliyattan sonraki ilk birkaç gün kendinizi aşırı yorgun hissedeceksiniz ve doktorunuz tarafından reçete edilen ilaçları düzenli olarak almanız gerekecektir. Ameliyattan sonra şişlik ve morarma oldukça yaygındır, ancak iki hafta içinde azalacaktır.

Ameliyattan sonra en az altı hafta boyunca etkilenen bölgelerde mutlak uyuşukluk yaşayabilirsiniz. Yara izleriniz kırmızı ve engebeli görünecektir ancak birkaç hafta sonra düzelecektir.

Dikişleriniz ameliyattan bir hafta sonra cerrahınız tarafından alınacaktır. Normal aktivitelerinize devam edebileceksiniz, ancak tam iyileşme biraz zaman alacaktır.

Ameliyat sonrası talimatlar

Reçete edilen ilaçlarınızı düzenli olarak almalısınız. Size belirli bir süre boyunca günde 24 saat kullanmanız gereken bir cerrahi sütyen verilecektir. Ameliyattan sonraki birkaç hafta boyunca sırt üstü yatmanız ve cinsel ilişkiden kaçınmanız tavsiye edilecektir. Banyo yapmaktan veya saçınızı yıkamaktan tamamen kaçınmalısınız. Kesilerinizin yakınına sıvı drenaj tüpleri yerleştirilecek ve ameliyattan dört gün sonra çıkarılacaktır.

İki hafta boyunca efor sarf etmek ve ağır nesneler kaldırmak gibi güçlü aktivitelerden kaçının. Pansumanınız ameliyattan beş gün sonra çıkarılacaktır. Bazı dikişler kendiliğinden çözülür, ancak diğerlerinin ameliyattan iki hafta sonra alınması gerekir. Doktorunuz iyileşmeyi desteklemek için kesileriniz için bir jel önerebilir. Göğüs dikleştirme iyileşme süreci boyunca göğüslerinizi ve kesilerinizi güneşten uzak tutun.

Riskler ve komplikasyonlar

Diğer tüm cerrahi prosedürler gibi meme dikleştirme de belirli riskler içerir. Ancak bunları ameliyattan önce meme dikleştirme cerrahınızla görüşmeniz çok önemlidir. Meme dikleştirme ameliyatının olası yan etkileri aşağıdaki gibidir;

  • Yaraizleri – İşlemden sonra kalıcı yara izleri olacaktır, ancak bunlar iki yıl sonra solacak ve bir sütyenle kolayca gizlenebilecektir.
  • Değişen cilt hissi – Etkilenen bölgelerde uyuşukluk olabilir; bu genellikle birkaç hafta sonra geri döner, ancak bazı durumlarda kalıcı olabilir.
  • Emzirme – Ameliyattan sonra bazı kadınlar emzirmek için yeterli süt üretmekte zorlanabilir.
  • Enfeksiyon – Yaralar şu veya bu nedenle enfekte olabilir, ancak bunu önlemek için antibiyotik reçete edilecektir.
  • Alerjiler – Bu nadiren olur, ancak cildinizin banda, solüsyonlara veya diğer ilgili ilaçlara alerjisi olabilir. Bu durumda, alerjik reaksiyonlarla başa çıkmak için ek tedaviye ihtiyacınız olacaktır.

Göğüs dikleştirme için ideal aday

Aşağıdaki durumlarda meme dikleştirme ameliyatı için mükemmel bir aday olabilirsiniz;

  • Göğüslerinizde sarkma var.
  • Göğüsleriniz şeklini kaybetti ve daha düz hale geldi.
  • Meme uçlarınız desteklenmediğinde göğüslerinizin kıvrımlarının altına düşüyor.
  • Göğüsleriniz simetrik değil.
  • 18 yaşından büyüksünüz.
  • Kilonuz sabittir.
  • Sigara içmiyorsunuz.
  • Sarkık göğüslerinizden memnun değilsiniz.
  • Fiziksel ve ruhsal sağlığınız iyi.
  • Gerçekçi beklentileriniz var.

Göğüs dikleştirme sonuçları

Göğüslerinizin genel görünümünde hemen bir değişiklik fark edeceksiniz, ancak şekilleri önümüzdeki birkaç ay boyunca değişmeye ve sabitlenmeye devam edecektir. Cildinize ve kilonuza dikkat ederseniz bu sonuçlar kalıcı olabilir.

Meme dikleştirme ameliyatının faydaları

Meme dikleştirme ameliyatının faydaları saymakla bitmez;

  • Göğüslerinizin estetik görünümünü iyileştirir ve daha çekici ve genç görünmelerini sağlar.
  • Göğüslerinizin simetrisini geliştirir.
  • Göğüslerinizin boyutunu küçültmez.
  • Uzun ömürlü sonuçlar verir.
  • Özgüveninizi artırır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️