Türkiye’de Gastrik Bypass

fiyat bypass 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Türkiye’de gastrik bypass hakkında bilmeniz gereken her şey! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı bir gastrik bypass için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de gastrik bypass ameliyatı hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir ameliyat rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de gastrik bypass ameliyatı ne kadara mal olur?

İstanbul, Türkiye’de gastrik bypass ameliyatının ortalama maliyeti 3.500 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 3.000 € ile 4.000 € arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Göğüs büyütme3500 €

Gastrik bypass nedir?

Mide balonu, mide bandı ve mide botoksu gibi birçok farklı obezite cerrahisi türü vardır. Her operasyonun farklı avantajları ve dezavantajları vardır. Amaç obezitenin üstesinden gelmek ve fiziksel anormallikleri düzeltmektir.

Türkiye’de gastrik bypass , Türkiye’de ve diğer ülkelerde en sık kullanılan cerrahi prosedür olan bir bypass tekniğidir. Bununla birlikte, aynı zamanda en karmaşık mide ameliyatıdır. Türkiye’de gastrik bypass için, uzman bir cerrah midenin boyutunu sadece yaklaşık 15 ila 20 ml içerecek şekilde küçültür. Midenin geri kalanı daha sonra dikilir, böylece on iki parmak bağırsağı sindirimden çıkarılır.

Bu bypass ameliyatı olarak bilinir. On iki parmak bağırsağı dışarıda bırakıldığı için, gıda ve sindirim suları, yani enzimatik parçalanmadan sorumlu salgılar sadece orta ince bağırsakta karıştırılır. Bu, kalori alımının daha düşük olmasının ana nedenidir. Partner kliniklerimiz gastrik bypass ameliyatı, dengeli beslenme ve fiziksel egzersiz (profesyonel beslenme ve spor planları dahil) hakkındaki tüm sorularınızı yanıtlayabilecektir.

Gastrik bypass ameliyatı ile ilgili önemli faktörler

Diğer tüm cerrahi prosedürlerde olduğu gibi, İstanbul’daki Türkiye uzmanlarımızın tüm önemli verileri sizinle önceden görüşmesi gerekir.

Buna ek olarak, tedaviniz sırasında ve kaldığınız süre boyunca kendinizi rahat ve güvende hissetmeniz için size kapsamlı tavsiyelerde bulunmak son derece önemlidir. Buna ek olarak, cerrahlardan oluşan ekipler herhangi bir komplikasyonu ekarte etmek için genel bir öykü alacaktır.

Türkiye’de kimler gastrik bypass ameliyatı olmalıdır?

Genel olarak, obeziteden muzdarip kişiler – yani vücut kitle indeksi (VKİ) en az 40 (40 kg/m2) veya 35 VKİ’de ciddi fiziksel yetersizlikler – özellikle uzun bir süre boyunca, sağlık nedenleriyle Türkiye’de bariatrik cerrahi geçirebilirler.

Gastrik bypass ameliyatının dezavantajları

Her şeyden önce, kısıtlayıcı bir operasyon, daha sonra geri döndürülemeyeceği için dikkatle değerlendirilmelidir. Herkes bunun ömür boyu sürecek anatomik bir değişiklik olduğunun farkında olmalıdır. Bununla birlikte, kesinlikle kademeli olarak kilo vereceğiniz için yaşam kalitesinde niteliksel bir iyileşme de garanti edilir!

Özellikle gastrik bypass ile sadece kalori ve yağ alımının azaltılmadığını, aynı zamanda besin maddelerinin alımının ve emiliminin de önemli ölçüde azaldığını belirtmek önemlidir. Bu da, ek gıda takviyelerine ihtiyaç duyulmadan eksikliklerin ortaya çıkabileceği anlamına gelir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️