İspanya’da etnik rinoplasti

etni̇k ri̇noplasti̇ i̇spanya 2
Tarafından yazılmıştır Melissa

İspanya’da etnik rinoplasti hakkında bilmeniz gereken her şey! Madrid veya Barselona’da ortalama fiyat nedir? Başarılı bir etnik rinoplasti için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi İspanya’daki etnik burun estetiği hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

İspanya’da Etnik Rinoplasti Fiyatları

İspanya’da etnik rinoplastinin fiyatı 4800 avrodur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, her şey dahil paket 3.500 ila 5.400 avro arasında değişebilir. Prosedür, genel anestezi altında hastanede bir gece kalmayı içerir ve Barselona veya Madrid’de 6 gece otel konaklaması gerektirir. Bu fiyat cerrahın ününe ve kliniğin itibarına göre değişir.

Rinoplasti4000 €
İkincil rinoplasti4300 €
Ultrasonik rinoplasti4600 €
Etnik rinoplasti4800 €

İspanya’da etnik rinoplasti yaptırmayı mı düşünüyorsunuz? Bu kapsamlı rehber size çirkin bir burundan kurtulma hakkında bilmeniz gereken her şeyi anlatıyor: fiyat,operasyonun kendisi ve alınması gereken önlemler. İspanya’da mükemmel bir burun estetiği için en iyi fiyatları öğrenmek için fiyat teklifi alın.

Etnik rinoplasti nedir?

Etnik rinoplasti, çeşitli rinoplasti türlerinden biridir. Bu prosedür, hastanın etnik ırkına saygı göstererek burnun modifiye edilmesini içerir. Bu, alandaki ilerlemelerden biridir, çünkü geçmişte doktorlar hastanın yüz morfolojisine bakmaksızın burna evrensel bir şekil verirlerdi.

Kapsamlı çalışmaların ardından, bu alandaki profesyoneller her etnik grubun uygun bir burun şekline sahip olduğunu keşfettiler. Örneğin bir Kafkas burnu, bir Afrikalı-Amerikalı veya bir Asyalı için uygun değildir. Yüz gerdirme onlar için daha uygundur.

Dahası, kozmetik cerrahi İslam’da yasak değildir. Müslümanlar, nefes almayı etkileyen bir sorunu ortadan kaldırmak için ırksal burun estetiği yaptırabilirler.

Bu operasyon için ideal aday profili nedir?

Etnik rinoplasti için herkes başvurabilir. İhtiyacınız olan tek şey burnunuzu yeniden yapılandırma arzusudur. Ancak bazı adaylar diğerlerine göre daha uygundur. Cildin ve kıkırdağın durumu da operasyonun uygulanabilirliğini belirler.

Doğru yaş aralığı

Rinoplasti çok hassas bir operasyondur. Bununla birlikte, büyümeye devam eden bir küçüğü ameliyat etmek mümkündür. Büyüme tamamlandığı sürece, operasyon sorunsuz bir şekilde devam edebilir. Genel olarak, gerekli minimum yaş kız için 17, erkek için 18‘dir.

Yeterli deri ve kıkırdak

Hastanın olgunluğunu tanımlayan bir yaş olsa bile, burnu yeniden yapmak için yeterli malzeme olup olmadığını kontrol etmek gerekir. Eğer durum böyle değilse, plastik cerrah vücudun belirli bölgelerinden eksik materyali çıkarır. Bu, implant ameliyatı olarak bilinir. Sigara içenler, operasyondan en az bir ay önce ve bir ay sonra sigarayı bırakmadıkları sürece burun estetiği için uygun değildir.

Burunda şekil bozukluğu olması

En uygun adaylar burunda şekil bozukluğu ile doğmuş olanlardır. Çökmüş septumu olanlar da başvurabilir. Herkesin normal bir buruna sahip olma hakkı olduğu için bu kişiler şiddetle teşvik edilir.

Operasyon nasıl gerçekleşir?

Rinoplasti büyük bir operasyon değildir, yapılması gerekenlere bağlı olarak 45 dakika ile 2 saat arasında sürer. Eğer etnik bir burun estetiği ise, hasta genel anestezi altında olacaktır. Ancak tüm cerrahi operasyonlarda olduğu gibi, bir teşhis ile başlar. Ancak bundan sonra doktor rekonstrüktif ameliyatı gerçekleştirir ve bundan sonra gözlemlemek için bir dinlenme süresi vardır.

Ameliyattan önceki adımlar

Rinoplastiye başlamadan önce cerrah, tüm gereksinimleri karşıladığınızdan emin olacaktır:

  • Doğru miktarda malzeme,
  • En az üç hafta boyunca sigara içmemiş olmanız,
  • Ebeveyn iznine sahip olduğunuzu (reşit olmayanlar için),
  • Ve sağlık durumunuzun iyi olması.

Bu koşullar listesi kapsamlı değildir ve başka kriterler de eklenebilir. Bazen burnunuzun mevcut durumunu kontrol etmek için bir tarama yapılması bile gerekebilir.

Uygulayıcı daha sonra olası değişiklikleri ve ameliyattan sonra burnun bir temsilini gösterecektir. Tüm ışıklar yeşil olduğunda operasyon gerçekleştirilecektir.

Operasyonun kendisi

Rinoplasti hastanın hazırlanmasıyla başlar. Bir anestezist hastayı uyutmak için ürünler enjekte eder. Hasta artık hiçbir şey hissetmediğinde, cerrah da kanamayı ve ağrıyı sınırlamak için bir madde enjekte eder. Burun bir neşterle açılmadan önce bu madde birkaç dakika etki etmeye bırakılır.

Kesi burun deliklerinde, cildin içinde başlar ve göz kapaklarında sona erer. Burun açıldıktan sonra cerrah içerideki kıkırdağı zımparalar ve yeniden şekillendirir. Çekici bir burun elde etmek için kemikleri de değiştirebilir. Daha sonra cildi ekler ve iplikle tekrar diker. Yarayı sarar ve burnun hareket etmesini önlemek için ateller ekler.

Ameliyattan sonra ne olur

Ameliyat bittiğinde, doktor hastanın düzgün bir şekilde uyandığından emin olur. Uyandıklarında, rinoplastinin başarılı olmasını sağlamak için alınması gereken tüm önlemler gösterilir. Ameliyattan yedi gün sonra ateller ve ipler çıkarılır. Birkaç hafta sonra, yara kabukları yavaş yavaş düşerek hafif bir yara izi bırakır. Bu iz solacak ve tamamen kaybolacaktır.

Bazı durumlarda, hasta burun üzerinde küçük bir ablasyon fark edebilir. Bu doğası gereği iyi huyludur ve endişelenecek bir şey yoktur. Ancak rinoplasti nefes almayı engellememelidir. Hastanın sağlığından emin olmak için bir bypass ve ameliyat sonrası izleme yapılacaktır.

Ameliyat sonrası alınması gereken önlemler

Ameliyat bittikten sonra en az bir hafta boyunca tamamen dinlenmek şarttır. Hasta hastanedeyken herhangi bir fiziksel efor sarf etmemelidir. Atel çıkarıldığında yeni burun güneşe maruz bırakılmamalıdır. UV ışınları yara izini belirginleştirir. Cildin parlaklığını geri kazandırmak için hyalüronik asit solüsyonu uygulayın.

Şoklardan kaçınmak da önemlidir. Bu nedenle yüzme, futbol, basketbol gibi sporlardan ve fiziksel temas içeren her şeyden kaçınılması tavsiye edilir. Bir çürük oluşması ve acı hissetmeniz normaldir. Sadece rahatlamak için ağrı kesici alın. Hepsinden önemlisi, iyileşmeyi engellediği ve ağrıyı daha da kötüleştirdiği için sigara içmeyin.

İspanya’da etnik rinoplasti ne kadara mal olur?

İspanya’da etnik rinoplasti 3.500 ila 5.400 € arasındadır. Bu fiyat, ameliyat öncesi konsültasyon, tercüman, otel, havaalanı transferi, ameliyat ve ameliyat sonrası takibi hesaba katar.


Karar vermekte zorlanıyorsanız, operasyonunuzu başarılı bir şekilde ve daha düşük bir ücretle gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Melissa

Adım Mélissa ve 2014'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Çok çeşitli terapötik alanları kapsayan düzenleyici ve mediko-pazarlama belgeleri yazma konusunda geniş deneyime sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️