Tunus’ta diş köprüsü fiyatı

diş köprüsü fiyatları tunus 1
Tarafından yazılmıştır William

Tunus’ta diş köprüleri hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı diş köprüleri için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com, Tunus’taki diş köprüleri hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta bir diş köprüsünün fiyatı

Tunus’ta bir diş köprüsünün Tunus’taki ortalama maliyeti 500 Avro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 420 avro ile 580 avro arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Diş köprüsü500 €

Diş köprüsü nedir?

Tunus ‘ta diş köprüsü, eksik doğal dişlerin yerini alan reçine veya porselenden yapılmış bir veya daha fazla yapay dişten oluşan ve yaygın olarak kullanılan bir diş cihazıdır. Genellikle boşluk doldurucu, takma diş veya kısmi protez olarak adlandırılan bir köprü, cihazı doğal dişlere sabitleyen kuronlara bağlanır.

Kuron, köprüyü düzgün bir şekilde sabitlemek ve yapay dişleri yerinde tutmak için iki veya daha fazla dişi kaplayabilir. Doğal dişler mevcut değilse, diş hekiminiz köprüyü yerinde tutmak için her iki tarafa da diş implante edilmesini önerebilir.

Kurulum sırasında ne beklenir

Diş hekiminizle birlikte eksik dişlerinizi yerine koymak için en iyi çözümün diş köprüsü olduğuna karar verdikten sonra, diş hekiminiz ankraj dişleri veya abutmentleri hazırlamaya başlayacaktır. Bu ön tedavi genellikle lokal anestezi altında gerçekleştirilir ve süreç genellikle ağrılı olarak değerlendirilmez.

İkinci randevunuzda köprü takılacaktır. Bir köprü takıldıktan hemen sonra, yeni köprünüz hantal gelebilir, ancak bu durum yeni proteze alıştıkça azalacaktır. Üçüncü ve son bir takip muayenesi, diş hekiminizin köprüyü kontrol etmesine ve herhangi bir rahatsızlık veya ağrı yaşarsanız gerekli ayarlamaları yapmasına olanak tanıyacaktır.

Bakım ve takip

Bir diş köprüsünün bakımı, doğal dişlerinizin bakımından çok farklı değildir. Amerikan Dişhekimleri Birliği her gün iki dakika boyunca yumuşak kıllı bir diş fırçasıyla düzenli diş fırçalamayı önermektedir. Düzenli diş ipi kullanımı da diş eti hastalıklarını ve çürükleri önlemeye yardımcı olur.

Köprü kullanırken, diş ipini doğal dişlerinizin etrafından geçirmeli ve köprünün tabanı ile diş eti dokusu arasında hareket ettirmelisiniz.

Günde bir kez diş ipi kullanmak, köprünün alt kısmındaki plak ve kalıntıları temizlemenin en etkili yoludur. Geleneksel diş ipi yeterli olabilir, ancak diş teli olan birçok hasta Waterpiks’in rahatlığını tercih eder.

İlişkili maliyetler

Tunus’ta diş köprüleri eksik dişlerin yerine konması için en uygun fiyatlı seçeneklerden biridir ve ayrıca diş sigortanız tarafından karşılanma olasılığı daha yüksektir.

Ortalama olarak, bir diş köprüsü diş başına 500 ila 1.200 $ arasında mal olabilirken, bir diş implantı diş başına 1.000 ila 3.000 $ arasında mal olabilir. Diş hekiminiz bütçenize en uygun çözümü bulmanıza yardımcı olabilir.

Diş köprüleri kalıcı bir çözüm değildir

Uygun şekilde bakımı yapıldığında, kaliteli bir diş köprüsü onlarca yıl dayanabilir. Sakız çiğnemekten ve fındık, dondurma ve sert tatlılar gibi sert yiyecekler yemekten kaçınarak gereksiz hasar önlenebilir.

Mükemmel ağız hijyeni ve düzenli diş hekimi ziyaretleri, yerleştirme işleminizin rahat, temiz ve dayanıklı olmasına yardımcı olabilir. Dayanıklı olmasına rağmen, diş köprüsü eksik dişler için kalıcı bir çözüm olarak kabul edilmez.

Eksik dişleri yerine koymak için diğer seçenekler

Eksik dişlerin yerine daha kalıcı ve daha az kısıtlayıcı bir çözüm için diş implantları dikkate alınması gereken bir seçenek olabilir. Diş implantlarının en önemli faydalarından biri, kemik yapısını ve diş eti sağlığını desteklerken çevredeki dişlere daha az yük bindirmesidir. Genel olarak, yüksek kaliteli bir diş implantı ömür boyu dayanabilir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

William

Adım William Royer ve karmaşık bilimsel verileri yazma konusunda deneyimli bir tıp yazarıyım. İmmünoloji ve hematoloji alanlarında uzmanım. Doktorlar, hemşireler ve hasta savunucuları da dahil olmak üzere çeşitli sağlık profesyonelleriyle yakın bir şekilde çalışmaktan büyük ilham alıyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️