Macaristan’da diş köprüsü fiyatları

diş köprüsü macaristan fiyatı 1 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Macaristan’da yapılan bir diş köprüsü, dişleriniz arasında bir boşluk varsa, ancak bitişik dişler sağlıklıysa uygulanabilir.

EniyiKlinik.com sizi Macaristan’daki diş köprüleri hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Macaristan’da bir diş köprüsünün fiyatı

Macaristan’da Budapeşte’de bir diş köprüsünün ortalama maliyeti 580 Avro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 540 Euro ile 620 Euro arasında değişebilir.

ProsedürMacaristan Fiyatı
Diş köprüsü580 €

Diş köprüsü nedir?

Dişlerimizi kaybetmemizin birçok nedeni vardır. Yaşlanma, kaza veya hastalık nedeniyle olabilir. Sebep ne olursa olsun, bu faktörlerin günlük yaşamınız üzerinde olumsuz bir etkisi olacaktır. Artık en sevdiğiniz yiyeceklerin tadını çıkaramaz, kendinize olan güveninizi, neşenizi ve doğal gülüşünüzü kaybedersiniz. Tüm bu sorunlar Macaristan’da bir diş köprüsü ile iyileştirilebilir.

Çürük dişlere ne sebep olur?

  • Eksik dişler çiğneme sorunlarına neden olur
  • Gülümsemek daha zor
  • Yiyecekler yeterince çiğnenemez ve bu da sindirim sorunlarına yol açar.
  • Dişleri olmayan diş etlerinin altında çene kemiği bozulmaya başlayacak ve önemli ölçüde zayıflayacaktır.

Eksik dişler nasıl değiştirilebilir?

Budapeşte, Macaristan’daki diş hekimlerimiz her zaman sağlığınızı, hedeflerinizi, konforunuzu, güvenliğinizi ve estetiğinizi en üst düzeye çıkarmak için çözümler önerir. Macaristan’da diş köprünüz için en iyi yeri seçmek için Meilleureclinique.fr’yi seçin.

Doğal dişlerinizin üzerine diş köprüleri

Macaristan’da bir diş köprüsü, dişleriniz arasında bir boşluk varsa, ancak bitişik dişler sağlıklıysa uygulanabilir. Bu durumda, boşluğa bitişik dişler taşlanır ve köprü için dayanak olarak kullanılır. Bu, Macaristan’da 3 krondan oluşan ve dişler arasındaki boşluğu dolduran 3 üniteli bir diş köprüsüdür. Diş köprüleri, iki veya hatta üç diş eksik olduğunda dişler arasındaki daha büyük boşluklara uygulanabilir.

Bu durumda köprü 4 veya 5 elemandan oluşabilir, ancak abutment sayısı her zaman ikidir. Bunlar dişler arasındaki boşluğun her iki ucuna yerleştirilir ve köprüler dayanaklara tutturulur. Ayrıca 6 veya daha fazla elemanlı köprüler de mümkündür, ancak bu durumda bir abutment, yani dişler arasındaki boşluğun orta bölgesinde bir diş bulunmalıdır.

Yan yana birkaç dişi içeren ciddi diş kaybı vakalarında, diş hekimlerimiz ön bölgede bir zirkonyum köprü veya porselen köprü kullanılmasını önermektedir. Bu metal içermeyen köprüler, doğal dişlerinizin rengine ve şekline uyacak şekilde ayrı ayrı yapılır. Macaristan’da doğal dişler ile bir diş köprüsü arasındaki fark neredeyse hiç yoktur, algılanamaz.

Azı dişi bölgesinde diş kaybınız varsa, büyük olasılıkla metal kronlara kaynaşmış bir porselen köprü önerilecektir. Azı dişleri için tercih edilir çünkü zirkonyumdan daha esnektir ve çiğneme yüküne daha iyi dayanabilir. Ayrıca zirkonyum veya porselen kadar mükemmel olmasa da estetik bir çözümdür ve azı bölgesinde mükemmel çalışır. Hollywood gülüşü istiyorsanız, azı bölgenize zirkonyum köprü de takılabilir, ancak bunun için kapsamlı bir tıbbi muayene gerekir.

Köprüler de tıpkı gerçek dişleriniz gibi uygun ağız bakımı, iyi ağız hijyeni ve düzenli temizliğin yanı sıra 12 ay boyunca düzenli diş kontrollerine ihtiyaç duyar.

İmplantasyonun mümkün olmadığı durumlar:

  • Çok sigara içiyorsanız.
  • Eğer 14 yaşın altındaysanız.
  • Kanser hastasıysanız.
  • Alkolizm.
  • Şiddetli diyabet.
  • Kemik yetmezliği.

Köprülerin doğal dişlere göre avantajları:

  • Sadece birkaç gün içinde hızlı ve kolay bir çözüm
  • Eksik dişlerin şeklini ve rengini en üst düzeye çıkarır

Doğal dişler üzerinde bir köprü tercih ederseniz, 3 ila 5 günlük bir süre boyunca Budapeşte’ye tek bir ziyarette gerçekleştirilebilir. Abutment dişler hazırlandıktan sonra, nihai köprünüzü alana kadar dişleri korumak için geçici kronlar alacaksınız.

İmplant tabanlı köprüler

Bu, eksik dişlerin yerine konması için en etkili, en iyi ve en popüler prosedürdür. Köprü için dayanak görevi görecek sağlıklı dişlerin bulunmadığı yerlerde kullanılabilir. Kendinden implant, köprünün her iki tarafında da sabit bir dayanak sağlar. Doğal dişlere sabitlenen köprülerden daha sağlam, daha dayanıklı ve daha az sorunludur.

Budapeşte’de dental implant destekli köprülerin avantajları:

  • Dayanaklar için sağlıklı, sağlam dişlerin öğütülmesine gerek yoktur. Sağlıklı dişler uzun süre sağlam kalır.
  • Yerine konan diş 40 ila 50 yıl boyunca sabit kalacaktır.
  • Kemiğe doğal bir dişle aynı yükü verir, böylece çene kemiği zayıflamaz.
  • Köprüye maksimum stabilite sağlar.
  • Vida (köprünün dayanağı) hareket etmez ve ömrünün geri kalanında çene kemiğindeki konumunu korur.
  • Çiğneme yeteneği onlarca yıl garantilidir ve implante edilen diş en sert parçalara dayanabilir.

Diş hekimlerimize ve hastalarımıza göre implant destekli köprüler, birden fazla dişin eksik olduğu durumlarda en güvenilir, en güçlü, en uzun ömürlü ve en uygun maliyetli çözümlerdir.

İmplant destekli bir köprü tercih ederseniz, Budapeşte’ye iki ziyaret yapmanız gerekecektir. İki ila üç gün süren ilk ziyarette diş vidaları (abutmentler) takılır ve ardından 3 ila 6 ay süren iyileşme döneminden sonra nihai köprü için geri dönebilirsiniz. Nihai köprü 4 ila 5 iş günü arasında sürer. İyileşme döneminde, çiğneme yeteneğinizi ve estetiğinizi geri kazanmak için geçici bir kısmi protez yaptırabilirsiniz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️