All-On-6 ve Hongrie

prix all on 6 hongrie pas chere 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Macaristan’daki All-On-6, dişlerinizin tamamen restore edilmesini sağlayan kalıcı bir diş protezi operasyonudur.

EniyiKlinik.com sizi Macaristan’daki All-On-6 hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Sommaire
 [show]

    Macaristan’da All-On-6’nın fiyatı

    Macaristan’da All-On-6 diş implantının ortalama maliyeti 6.000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 4.000 € ile 8.000 € arasında değişebilir.

    ProsedürMacaristan Fiyatı
    All-On-66000 €

    All-On-6 nedir?

    All-on-6 diş implantları, protezlerin yerini almak üzere tasarlanmıştır ve üst ve alt çeneye altı implant yerleştirilmesine olanak tanır. Genellikle dört implant çenenin önüne, iki implant ise arkasına yerleştirilir. Diş eti dokusuyla aynı renkte akrilik bir taban üzerinde yer alırken, kronlar reçine, zirkonya veya porselenden yapılabilir.

    Macaristan’daki All-On-6, dişlerinizin tamamen yeniden yapılandırılmasını sağlayan kalıcı bir diş protezidir. Tedavi, altı diş implantı tarafından desteklenen eksiksiz bir diş seti (üst ve alt çene kemiklerine yerleştirilmiş) sağlar.

    İmplantlar, implantın gücünü artıran 30 ila 45 derecelik hafif bir açıyla yerleştirilir. Bu aynı zamanda çene kemiği kaybından muzdarip kişilerin zaman alıcı ve pahalı kemik greftlerine ihtiyaç duymadan implant taktırmalarına olanak tanır.

    All-on-6 nasıl çalışır?

    İşte mükemmel gülüşe ulaşmak için atmanız gereken tüm adımlar.

    1. İlk konsültasyon, CT taraması ve röntgen

    Diş hekimi ağzınızın ve çenenizin genel durumunu değerlendirecek ve gerekli taramaları veya röntgenleri çekecektir. Daha sonra, prosedüre devam etmeye karar verirseniz, diş hekimi ağzınızın kalıbını alacaktır. Bunlar daha sonra kişiselleştirilmiş protezlerin – implantlara takılacak çene ve diş bölümleri veya köprüler – oluşturulması için laboratuvara gönderilecektir.

    2. Anestezi

    Ameliyatınızdan önce, tüm sürecin ağrısız olmasını sağlamak için lokal anestezi alacaksınız. Ardından bakteri ve hasarlı dokuları gidermek için ağzınız dikkatlice temizlenir.

    3. Macaristan’da implant yerleştirme

    Çenenin ön tarafında dört ve arka tarafında iki delik açılır. İmplantlarınız daha sonra 30 ila 45 derece arasında bir açıyla yerleştirilir. Çoğu durumda, yeni dişleriniz bir gün içinde implantlara takılır.

    Başlangıçta altı ila dokuz ay süren geçici implantlar alabilirsiniz. Bu, morarmayı önlemek ve iyileşirken implantlarınız üzerinde daha az baskı oluşmasını sağlamak için alınan bir önlemdir. Ağzınız tamamen iyileştikten sonra diş hekiminiz kalıcı implantlarınızı yerleştirecektir.

    All-on-6’ya alternatif tedaviler

    Macaristan’da All-On-6 implantlara iki uygun alternatif vardır: protezler, geleneksel diş implantları, All-On-4 ve All-On-8

    Protezler

    Protezler pembe renkli ve diş etlerini örten akrilik bir tabandan yapılır. Protezin üst kısmı, porselen veya reçineden yapılan ve damağı kaplayan dişlerden oluşur. Zaman içinde diş etleriniz doğal olarak değişir ve protezlerinizin yeniden şekillendirilmesi veya yeniden kaplanması gerekebilir. Her 5 ila 8 yılda bir protezin tamamen değiştirilmesi önerilir.

    Diş implantları

    Dental implantlar, bir veya daha fazla dişin değiştirilmesi gerektiğinde tercih edilebilir. Dental implantlar, kron ve abutment sabitlenmeden önce implantın çene kemiği ile kaynaşması için 4 ila 6 aylık bir iyileşme süresi gerektirir. Bazı durumlarda, implantın yerleştirilebilmesi için kişilerin uzun kemik greftlerine ihtiyacı olabilir. Diş implantları pahalıdır ve kemik grefti nihai maliyeti artırabilir. Operasyonun uzunluğu ve iyileşme süresi All-on-6 implantlara göre çok daha uzundur.

    All-on-4 implantlar

    All-on-4 implantlar Macaristan’daki All-on-6 implantlarla tamamen aynı şekilde çalışır. Tek büyük fark, ilk durumda diş kemerini desteklemek için dört implant, ikincisinde ise altı implant almanızdır. All-on-4, All-on-6 için uygun olanlar kadar kemik gücüne sahip olmayan hastalar için önerilir.

    Macaristan’da operasyonun seyri

    Operasyon bir ila iki saat arasında sürer ve operasyon boyunca size lokal veya genel anestezi verilir.

    Diş ekibiniz rahat olmanızı sağlayacak ve operasyon başlamadan önce aklınıza gelebilecek tüm soruları yanıtlayacaktır. Yukarıda belirtildiği gibi, implant yerleştirilmeden önce gerekli çekimler yapılacak ve ağzınız iyice temizlenecektir.

    İşlemden sonra ağzınız biraz şişebilir ve ağrıyabilir, bu da genellikle reçetesiz satılan ağrı kesicilerle tedavi edilebilir. İyileşme süresi genellikle minimumdur: hastalar operasyondan birkaç gün sonra normal aktivitelerine devam edebilir ve bazı durumlarda hemen ardından katı yiyecekler yiyebilirler.

    Dünya çapında All-On-6 implant fiyatları

    İlk altı hasta için diş implantlarının maliyeti son yıllarda sabitlenmiştir. Yurtdışındaki kaliteli diş hekimlerine erişim sayesinde tedavi son yıllarda çok daha uygun fiyatlı hale gelmiştir. Aşağıda bir dizi farklı lokasyonda All-on-6 diş implantları için fiyatlar verilmiştir. Lütfen bu fiyatların sabit veya garantili olmadığını ve bir dizi faktöre bağlı olarak hastadan hastaya değişebileceğini unutmayın.

    ÜlkeFiyat
    Türkiye5800 Euro
    Macaristan6,000 Euro
    Meksika6700 Euro
    Tayland11,000 Euro

    ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

    Talep üzerine ve
    sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

    %100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

    Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

    Yazar hakkında

    Émilie

    Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

    ‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️