All-On-4 ve Hongrie

all on 4 macari̇stan 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

All-On-4 diş operasyonu, minimum sayıda implant üzerine maksimum sayıda diş yerleştirilebildiği için popülerlik kazanmıştır. Bunlar, eksiksiz bir kalıcı protez seti sağlayan titanyum implantlardır.

EniyiKlinik.com sizi Macaristan’daki All-On-4 hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Macaristan’da All-On-4’ün fiyatı

Macaristan’da, Budapeşte’de bir All-On-4’ün ortalama maliyeti 2.500 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak minimum fiyat 2.300 € ve maksimum fiyat 2.700 €’dur.

ProsedürMacaristan Fiyatı
All-On-42500 €

All-On-4 nedir?

Macaristan’da All-On-4 diş operasyonu, minimum sayıda implant üzerine maksimum sayıda diş yerleştirilebildiği için popülerlik kazanmıştır. Bunlar tam bir kalıcı protez seti sağlayan titanyum implantlardır.

Tam bir diş arkını desteklemek için 6 ila 8 implantın gerekli olduğu geleneksel rekonstrüksiyonun aksine,“All-On-4” sistemi ile eksik dişlerinizi değiştirmek için üst çenede sadece dört ve alt çenede dört imp lanta ihtiyaç vardır.

Eksiksiz diş replasmanı

İmplant destekli protezler hasta için zaman ve para tasarrufu sağlar. İmplant destekli bir köprü ile yeni dişler, Budapeşte, Macaristan’da %60 daha düşük bir maliyetle diş yapınızın tamamen yeniden yapılandırılmasını sağlar.

Peki Macaristan’daki All-on-4 dental implant prosedürünün geleneksel implanttan farkı nedir? All-on-4 implantların avantajları ve dezavantajları nelerdir?

All-On-4 ile kemik greftlemesinden kaçınılabilir

All-On-4 ile kemik grefti, sinüs lifti ve geleneksel implantlar için birçok vakada gerekli olan diğer ek prosedürlere gerek kalmadan eksiksiz bir diş seti elde etmek mümkündür. Bu, All-on-4 diş implantlarının daha az invaziv olduğu ve dişlerin çekildiği aynı gün size doğal bir görünüm kazandırabileceği anlamına gelir. All-on-4 implantlar dişleriniz için stabilite ve destek sağlar.

İyileşme süresi

All-on-4 dental implant prosedürü, geleneksel dental implantlara göre daha az iyileşme süresi gerektirir. All-on-4 prosedürü ile implantlar ve geçici dişler, dişlerin çekildiği aynı gün yerleştirilebilir. Bu, birkaç operasyon gerektiren geleneksel diş implantlarının aksine, estetik görünümün tek bir operasyonda elde edilebileceği anlamına gelir.

Geçici dişler 6 aylık bir iyileşme döneminden sonra kalıcı, sabit dişlerle değiştirilecektir. Geleneksel implant prosedüründe, hastalar tam yapay diş setlerini almadan önce 1 hatta 2 yıla kadar bekleyebilirler.

Operasyon süresi

Yukarıda belirtildiği gibi, “All-On-4” sistemini tercih ederseniz, diş hekimine yapacağınız tek bir ziyaret size eksiksiz bir diş seti sağlayabilir. Geleneksel diş implantları diş hekimine birkaç ziyaret ve birkaç operasyon gerektirir.

All-On-4’ün Avantajları

All-On-4 implantlar daha az implant ve daha az ameliyat gerektirdiğinden, geleneksel dental implant çözümlerinden daha uygun fiyatlı bir seçenektir. “All-On-4” prosedürünün birçok avantajı vardır: yüksek başarı oranı, düşük maliyet, daha az kemik atrofisi, daha kısa iyileşme süresi, anında sonuçlar, daha az ameliyat.

Ayrıca bakınız: Türkiye’de All-on-4 tedavisi

Sonuç

Seçim yapmakta zorlanıyorsanız, operasyonunuzu başarılı bir şekilde ve daha düşük bir maliyetle gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.

1

Coordinatrice

Formu kullanarak bize iletişim bilgilerinizi bırakın. Koordinatörümüz ücretsiz bir ön tanı için Whatsapp üzerinden mesajla veya e-posta ile sizinle iletişime geçecektir.

Plastikcerrahın görüşünü almak için sizden ön ve yan fotoğraflarınızın yanı sıra hedeflerinizi de isteyecektir.

2

Chirurgien

Cerrah hedeflerinizi karşılayabilirse ve bize all-on-4 için yeşil ışık yakarsa, size ücretsiz, hiçbir yükümlülük altına girmeden kişiselleştirilmiş bir fiyat teklifi göndereceğiz.

Ve eğer kabul ederseniz, sizin için her şeyi organize edeceğiz:
Uçuş, Taksi, Otel, All-on-4, İlaçlar ve hepsinden önemlisi harika bir rehberli Budapeşte turu.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️