Türkiye’de Hollywood Smile

hollywood gülümsemesi Türkiye 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

Türkiye’de Hollywood gülümsemesine spot ışığı! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı bir Hollywood gülümsemesi için ipuçlarımız.

EniyiKlinik.com sizi Türkiye’deki Hollywood Smile hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de Hollywood Smile

Türkiye’de Hollywood Smile ortalama maliyeti 3.800 €‘dur. İşlem lokal anestezi altında gerçekleştirilir ve bir hafta sürer. İstanbul’da kalış süresi 7 gündür. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç hemen görülebilir.

Zirkonya diş kaplama180 €
Seramik diş kaplama200 €
Emax diş kaplama250 €
Lumineers diş kaplaması350 €

Asimetrik dişlerle en iyi gülüşünüzü nasıl sergileyebilirsiniz? Sararmış veya hasar görmüş dişler artık sorun değil. Doğru hizalanmamış veya düzensiz şekillere sahip olsalar bile, Türkiye’de Hollywood Gülüşü çözümdür.

İşte Türkiye’deki diş cerrahları tarafından kullanılan tekniklere hızlı bir bakış.

Öncesi ve sonrası fotoğraflar

avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
photo avant apres facette dentaire turquie
Photo avant après
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Hollywood Gülüşü Nedir?

Hollywood Gülüşü, dişestetiğini iyileştirmek için tasarlanmış bilimsel tekniklere verilen isimdir. Hollywood aktörlerinin kusursuz bir şekilde hizalanmış bembeyaz dişlerle gülümsemesini ifade eder.

Uzmanlar, dişlerin şekli veya rengiyle ilgili her sorun için bir çözüm sunar. Amaç, sınır tanımayan gülüşünüzü sergileyebilmeniz için tüm kompleksleri azaltmaktır.

Patiente se faisant opérer
Ameliyat geçiren hasta

Hollywood Gülüşü hakkında bazı önyargılı fikirler vardır. Bu terim genellikle gülümsemeyi iyileştirmek için dişlerin tamamen yeniden şekillendirilmesi anlamına gelir. Bu bir zorunluluk değildir. Sadece birkaç diş üzerinde izole hizmetler veya servisler mümkündür.

Öte yandan, bazı insanlar yanlışlıkla kozmetik cerrahinin sadece kadınlar için olduğunu düşünmektedir. Erkekler de bu yöntemi kullanarak gülüşlerini geri kazanabilirler.

Hollywood Gülüşünü ne zaman tercih etmelisiniz?

Hollywood Gülüşü’nü tercih eden kadın ve erkekler arasında genellikle sigara içenler ve çürük veya çürük dişlerden muzdarip kişiler bulunur. Üst üste binmiş dişler, eksik dişler, orantısız veya aralıklı dişler, gummy smile, sararmış veya kahverengileşmiş renk vb.

Choix de la teinte des dents
Diş rengi seçimi

Hollywood Gülüşü, dişestetiğini iyileştirmek ve doğal bir görünüm elde etmek için tüm bu kusurları düzeltmeyi mümkün kılar. Gingivektomi böylece diş cerrahisi prosedürlerine eklenebilir.

Hollywood Gülüşü için hangi teknikler kullanılır?

Hollywood Gülüşü bir dizi farklı teknik kullanır. Amaç, dişlerin görünümünü değiştirmenin yanı sıra onları daha sağlıklı hale getirmek ve böylece sonucun kalıcı olmasını sağlamaktır. Bazen tam bir yeniden yapılandırma gerekli olabilir.

Sınır tanımayan bir gülümseme için diş beyazlatma

Mükemmel bir gülümseme diş beyazlatma ile başlar. Bu teknik diş minesindeki lekelerin çıkarılmasını içerir. Diş beyazlatma jel formunda hidrojen peroksit kullanımını gerektirir.

Blanchiment des dents
Diş beyazlatma

Çıkarılabilir, özel yapım bir ağızlık, solüsyonun dişler üzerinde etkili bir şekilde çalışmasını sağlar. Diş minesindeki bozulmanın derecesine bağlı olarak 20 dakika ile bir buçuk saat arasında bir süre ayırmanız gerekir.

Yeni gibi dişler için kaplamalar

Kaplamalar ayrıca sararmış, rengi bozulmuş veya kırılmış dişler için yeni bir kaplama sağlar. Ayrıca mine çürüklerini düzeltmek ve diastemaları düzeltmek için de kullanılırlar.

Bunu yapmak için diş cerrahı dişin ön tarafına hafif bir beyaz film tabakası uygular. Türkiye’deki en iyi 2 diş kaplama markası Emax ve Lumineers‘dir.

Yenilenmiş bir gülümseme için diş kaplamaları

Kaplamalar tamamen estetik bir amaca sahipken, kronlar dişler için daha iyi koruma sağlar. Kuronların tüm dişi kaplaması dışında prensip aynı kalır. Bu iki teknik arasındaki seçim mine hasarının derecesine bağlıdır. Kozmetik diş hekimliği söz konusu olduğunda, dışarıdan bakıldığında sonuç aynıdır: ışıltılı, uyumlu bir gülümseme.

Illustration d'une dentition avant et après un hollywood smile
Hollywood Gülüşü öncesi ve sonrası dişlerin gösterimi

Eksik dişlerin yerine implantlar

Hollywood Smile Türkiye’de tüm diş sorunlarıyla ilgilenir. Eksik bir diş sindirim sorunlarına veya konuşma bozukluklarına neden olabilir.

Operasyon lokal anestezi altında gerçekleştirilir. Cerrah daha sonra özel bir vida kullanarak implantı diş etinin içindeki kemiğe yerleştirir. Kemik hacmi yetersizse, diş implantı yerleştirilmeden önce bir greft gerekli olabilir. Operasyondan sonra implant gerçek bir diş gibi görünür.

Hollywood Smile nasıl çalışır?

Hollywood Smile Türkiye’de belirli prosedürleri takip eder. Bu, operasyonun başarısını ve restore edilen dişlerin uzun ömürlü olmasını garanti etmek için gereklidir.

Konsültasyon aşaması

İlk adım, hastanın ağız sağlığını bir röntgen filmi temelinde analiz etmektir. Bu, profesyonelin çene yapısı ve hastanın dişlerinin durumu hakkında daha iyi bir fikir edinmesine yardımcı olur. Bir röntgen kronları, kökleri ve diş etlerini gösterir.

Un sourire parfait
Mükemmel bir gülümseme

Uygulanacak diş kaplamalarının türüne bu noktada karar verilir. Uzman ve hasta kaplamaların rengi, malzemesi ve şekli konusunda anlaşır.

Hazırlık aşaması

Bu aşama çürüklerin tedavisi için çok önemlidir. Duruma bağlı olarak profesyonel fırçalama ve diş taşı temizliği gereklidir. Diş eti iltihabı ve diğer enfeksiyonlar operasyondan önce tedavi edilebilir.

Türkiye’ de diş kaplamaları ölçüye göre yapılır. Dişlerin bir kalıbından tasarlanırlar, bu yüzden önceden tasarlanmaları gerekir.

Doğrudan ağız içine yerleştirilen bir kalıp, dişlerin ve çenenin tam boyutunu verir. Kaplamalar, kronlar veya protezler daha sonra laboratuvarda aynı boyutlarda yeniden üretilir.

Platre d'une dentition d'un patient
Bir hastanın dişlerinin alçı kalıbı

Yeni dişler çeşitli malzemelerden yapılabilir. Seramik ve zirkonyum güçlüdür. Porselen kaplamalar, beyazlıkları ve parlaklıkları ile gerçek dişlere benzer.

Lityumdan yapılan Emax, zirkonyumdan daha şeffaftır ve aynı zamanda çok güçlüdür. Ancak kahverengi dişler için tavsiye edilmez.

Ürünlerin dişlerin kalıbından laboratuvarda oluşturulması birkaç gün sürebilir. Uzman daha sonra sabitleme işlemine devam edebilir.

Montaj günü

Bir Hollywood Smile operasyonu, gerekli tekniklere ve önlemlere bağlı olarak yaklaşık yarım saat ila iki saat sürer. Ağrıyı önlemek için operasyonların lokal anestezi altında yapılması gelenekseldir. Cerrah dişleri hafifçe törpüleyerek işe başlar.

Minenin durumu operasyonun süresini etkileyen tek kriter değildir. Kaplamaların takılması bir uzman için nispeten basitken, bir protezin takılması daha fazla zaman gerektirir. Buna ek olarak, bazı operasyonlar bir sinirin çıkarılmasını veya kemik yapısının güçlendirilmesini gerektirir.

Dentiste en plein traitement dentaire
Diş tedavisinin ortasında diş hekimi

İyileşme dönemi

Hollywood Smile’ın yüksek başarı oranı, Türkiye’deki operasyonun güvenliğini kanıtlamaktadır. Ameliyattan sonra nekahat dönemine gerek yoktur. Dikkatli olmanız gerekse de hemen ertesi gün günlük rutininize dönebilirsiniz. Ancak işe dönmeden veya spor yapmadan önce bir hafta beklemeniz gerekir.

Diş hekimleri ayrıca kaplamalar takıldıktan sonraki ilk birkaç gün boyunca renkli gıdalardan kaçınılmasını önermektedir. Buna kahve, siyah çay, pancar, köri ve kırmızı şarap dahildir. Bu pigmentler diş kaplamaları üzerinde çirkin lekeler bırakma riski taşır.

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler

Hollywood Gülüşü ile ilişkili bazı nadir riskler vardır:

  • Diş hassasiyeti ;
  • Genel rahatsızlık ;
  • Ağız kokusu
  • İltihaplı diş etleri
  • Diş özüne zarar verme riski;
  • Kaplamaların yanlış konumlandırılması.

Bu nedenle, İstanbul’da doğru cerrahı seçmenize yardımcı olmamız için bize güvenmeli ve saygın ve deneyimli bir uygulayıcıyı tercih etmelisiniz.

İslam’da Hollywood Gülüşü, bir kusuru düzeltmeyi amaçladığı sürece helal ve kabul edilebilir olarak kabul edilir. Bu nedenle haram değildir.

Un magnifique sourire hollywoodien
Muhteşem bir Hollywood gülüşü

Hareket kabiliyeti kısıtlı kişilerin (PRM’ler) Hollywood Smile’a gelmelerini kolaylaştırmak için tekerlekli sandalye kullanıcılarının erişebileceği bir tesis tasarladık. Hareket kabiliyeti olanlar gibi siz de havaalanından alınıp otele ve kliniğe götürüleceksiniz.

Hollywood Gülümsemesinin fiyatını ne belirler?

Fiyat genellikle şu şekilde belirlenir:

  • Gerekli hizmetin türü;
  • Operasyonun tahmini süresi;
  • Kullanılacak malzemeler;
  • Prosedürde yer alan adımlar;
  • Klinik seçimi;
  • Kalite kontrolü;
  • Vb.

Hollywood Gülüşü ne kadar sürer?

Hollywood Smile çözümlerinin uzun ömürlülüğü esasen hastanın operasyondan sonraki yaşam tarzına bağlıdır. Bu da iyi bir diş hijyeni ve gerçek dişler gibi günlük bakım anlamına gelir.

Bir protezin ömrü 30 yıldır. Bu, yemeklerden sonra aşındırıcı olmadan fırçalamayı, diş ipi kullanmayı ve düzenli diş hekimi ziyaretlerini içerir.

Seramik bir kaplamanın ömrü 15 yıldır. Doğru diş bakımı ile dişlerin ne rengi ne de şekli değişecektir. Kompozit kaplama ise beş yıl sonra bozulur.

Choix de la teinte d'un hollywood smile
Hollywood Gülüşü için renk seçimi

Neden Türkiye’de Hollywood Gülüşüne Sahip Olmalısınız?

Türkiye diş cerrahisi için bir mihenk taşıdır. Bu tür operasyonlar burada başka yerlere göre daha uygun fiyatlıdır. Yani Türkiye’yi seçerseniz kusursuz bir gülümsemeye sahip olmak için tüm birikimlerinizi yatırmanıza gerek yok. HIV taşıyan kişiler bu ameliyat için uygundur.

Türkiye’deki kliniklerin çoğu en iyi sonuçları garanti etmektedir. Türkiye diş hekimliği alanında da ünlüdür. En iyi teknolojiye ve çok sayıda diş hekimliği uzmanına sahiptir.

Türk diş hekimleri gerçek uzmanlar olarak tanınmaktadır. Dahası, hastanelerin ve diğer tıbbi tesislerin kalitesi Türk hükümeti için büyük önem taşımaktadır.

Florilège de sourire
Bir dizi gülümseme

Türkiye’de sağlık turizmi hızla gelişiyor. Dahası, ülkenin kültürü, tarihi ve gastronomisi ziyaretçiler için özellikle caziptir. Yerel altyapı turistleri ağırlamak üzere tasarlanmıştır. Türkiye’de kalmak harika bir tatil vaat ediyor.

Hollywood Gülümsemesi için İstanbul’da kalış süresi ne kadardır?

İstanbul‘da Hollywood Gülüşü yaptırmak için tüm prosedür boyunca hazır bulunmanız gerekir. Buna ilk randevudan ameliyat sonrasına kadar olan süreç de dahildir.

Protez tedavisi veya kaplamalar için yaklaşık bir hafta kalmak yeterlidir. İmplantlar için birkaç gün daha beklemeniz veya birkaç ay sonra tekrar gelmeniz gerekir.

Vue panoramique de Istanbul
Panoramik İstanbul manzarası

Bir medikal turizm acentesi, seyahatin ve Hollywood Smile prosedürlerinin organize edilmesinde yardım sunar. Doktor ile görüşme, organizasyona bağlı olarak varış gününüzde veya ertesi gün gerçekleşir.

Hollywood Smile’a başlamadan önce bilmem gerekenler nelerdir?

Hollywood Smile için minimum veya maksimum yaş yoktur. Ancak 21 yaş ve üzeri kişiler için tavsiye edilir. Bu tür bir prosedür hamilelik sırasında da önerilmez.

Kaplamaların uygulanması, ön ve yanlarda ilgili dişlerin şeklini hafifçe değiştirmeyi içerdiğinden dikkatlice düşünülmelidir.

Ameliyat sonrası döneme bazen baş ağrısı, ağrı veya kanama gibi istenmeyen etkiler eşlik eder. Ancak, onaylanmış bir tıbbi kliniğe gidilerek bu sonuçlardan kaçınılabilir. Deneyimli bir cerrah, hastalar üzerindeki olumsuz etkileri sınırlayacak veya önleyecektir.

La coordinatrice médicale
Tıbbi koordinatör

Seçim yapmakta zorlanıyorsanız, operasyonunuzun başarılı olması için size yardımcı olabiliriz, hem de düşük bir ücretle.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


Sıkça sorulan sorular

Türkiye’de Hollywood Gülüşü ne kadar sürer?

İyi bir iş çıkaran yetkin bir cerrahtan hizmet alırsanız, Hollywood gülüş kaplamaları 10 yıldan fazla dayanabilir. Ancak bunun için dişlerin uygun şekilde tedavi edilmesi gerekir.

Hollywood gülüş operasyonu lokal anestezi altında gerçekleştirilir. Bu nedenle ağrısızdır. Bununla birlikte, nadiren de olsa operasyondan sonra geçici olarak hafif bir ağrı hissedilmesi mümkündür.

Hollywood Gülümsemesi, özellikle Türkiye’de iyi bilinen bir operasyondur. Türkiye’de başarı oranı %100 olarak tahmin edilmektedir. Başka bir deyişle, bu tür bir operasyonun başarısız olması neredeyse imkansızdır.

Diş kaplamaları ve kronlar aynı şey değildir. Diş kaplaması, adından da anlaşılacağı gibi, dişin sadece ön kısmını kaplar. Diş kronu ise dişin tamamını kaplar.

Türkiye’de Hollywood gülüş ameliyatı yaptırmak için herhangi bir yaş sınırı yoktur. Başka bir deyişle, reşit olur olmaz yaptırabilirsiniz. Ancak doktorlar genellikle 21 yaşından sonrasını beklemenizi tavsiye etmektedir.

Ameliyatın nasıl yapılacağını netleştirmek için doktorunuzla yapacağınız ilk görüşme ile ameliyatın tamamlanması arasındaki tahmini süre 7 gündür. Bu nedenle Türkiye’de bir hafta geçirmeniz gerekecektir.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️