Tunus’ta sakal nakli

fiyat sakal ekimi tunus ucuz 1
Tarafından yazılmıştır William

Tunus’ta sakal ekimi hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir sakal ekimi için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki sakal ekimi hakkında bilgilendirir ve nitelikli doktorlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta sakal ekimi ne kadara mal olur?

Tunus’ta sakal ekiminin ortalama maliyeti 2.000 €‘dur. İşlem lokal anestezi altında gerçekleştirilir ve 6-7 saat sürer. Kalış süresi 4 gündür. Bu fiyat cerrahın yetkisine ve kliniğin popülerliğine göre değişir. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 5 ay içinde görülebilir.

ProsedürEuro cinsinden fiyat
Türkiye’de sakal ekimi2000 €

Son yıllarda sakallar erkekler için bir erkeklik sembolü haline geldi. George Clooney’den Ryan Reynolds’a, film yıldızları tuzlu ve biberli sakallarını gururla sergiliyor. Ancak söz konusu yüz kılları olduğunda tüm erkekler eşit değildir.

Sakal ekimi neleri içerir?

Sakal ekimi, doğal saç ekimi ile aynı prensibe dayanır. Donör bölgeden greft alınmasını içerir. Donör bölge, tüm bireylerin düzenli olarak saç çıkardığı kafatasının arka kısmıdır. Bu nedenle cerrahlar nakil için bu bölgeyi seçerler. Greftler çıkarıldığında, saçın olmadığı bölgelere yeniden ekilir.

Kompleksin kaynakları erkekler ve kadınlar için aynı değildir. Erkeklerde tüylenme çok sayıda patolojinin nedenidir: alopesi, kellik vb. Neyse ki saç ve sakal ekimi artık mümkün.

Bu operasyon için ideal aday profili nedir?

Sakalsız bir yüze sahip olan herkes sakal ekimi yaptırabilir. Bu durum birçok erkek için kompleks kaynağıdır. Ancak bu cerrahi işlem sadece yetişkinler için uygundur. Eğer ergenlik çağını yeni atlattıysanız, başka alternatifleri değerlendirmeniz gerekecektir.

Greftler hipokratik bölgeden alındığından, iyi döşenmiş olması gerekir. Saçlarınız dökülmeye başlasa bile, bu bölgede büyüme sağlıklı kalır. Önemli ölçüde saç dökülmesinden muzdaripseniz, doktor başka bir donör alan seçecektir. Bu örneğin kaşlar olabilir.

Ameliyatı Tunus ‘ta yaptırmayı seçerseniz, konsültasyon uzaktan yapılacaktır. Doktora kaliteli fotoğraflar göndermeniz gerekecektir.

Ayrıca bakınız: Türkiye’de sakal ekimi fiyatları

Operasyon sırasında ne olur?

Ameliyat günü yüzünüz tamamen tıraş edilecektir. Greftler lokal anestezi altında alınır. Cerrah daha sonra saçları sıralar. Doğal bir etki elde etmek için üçten fazla saç teli olan greftler çıkarılır. Son olarak saç implantı yeniden yerleştirilir.

Ameliyattan sonra herhangi bir özel tedavi veya pansumana ihtiyacınız yoktur. Ancak ilk 2 ila 4 gün boyunca şişlik oluşabilir. Bu nedenle ameliyatı gerçekleştirmek için birkaç gün işinizden izin almanız gerekecektir. Bu durum özellikle Tunus’a seyahat etmeye karar verirseniz geçerlidir.

Ameliyat sonrası ne gibi önlemler alınmalıdır?

Sakal ve bıyık ekimi hafif bir cerrahi operasyondur. Bununla birlikte, ameliyattan sonra bazı yan etkiler ortaya çıkabilir:

  • Kıl dönmesi,
  • Kızarıklık veya hafif morarma,
  • İmplante edilen kel bölgede hafif tahriş,
  • Donör bölgelerde şişme ve gerginlik vb.

Bu etkileri sınırlamak için doktor donör bölgeye bir sargı uygular. Bu hoş olmayan etkiler bir veya iki gün sonra kaybolur. Alıcı bölgede kabuklanmalar görülür. Bunlar da bir hafta sonra kaybolacaktır.

İlk birkaç gün bir havlu ya da giysi parçasıyla ovmaktan kaçınmalısınız. İlk üç ay boyunca ekilen saçlar hala çok kırılgandır. Dökülmeye karşı bağışıklıkları yoktur.

Bu dönemden sonra greftler daha yoğun hale gelmeye başlar. İmplantlar iyileştikçe, saçlarınız düzensiz hissedebilir. Bu normaldir. Ekimden bir yıl sonra cildiniz görünümünü geri kazanır. Saçlar yoğun ve sağlam hale gelir. Tıraş olmak yeniden uzamasına yardımcı olur. Saçlar daha sert hale gelir.

Sakal ekimi için neden Tunus’u seçmelisiniz?

Medikal turizm Tunus’ta ekonomik bir değer haline gelmiştir. Ülke, hastalara üst düzey hizmetler sunmaktadır. Kozmetik operasyonları gerçekleştirebilecek nitelikte birçok cerraha sahiptir.

Dahası, Tunus Avrupa tıbbi standartlarını karşılayan birkaç ülkeden biridir. Yani Avrupa’daki bir klinikte alacağınız sonucun aynısını alabilirsiniz.

Sakal nakli konusunda uzmanlaşmış hastaneleri aramaktan çekinmeyin. Alternatif olarak, Tunus’a seyahat konusunda uzmanlaşmış bir acentenin hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Seyahatinize hazırlanmanıza yardımcı olması için şimdi ücretsiz bir fiyat teklifi isteyin.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olması için size ücretsiz olarak yardımcı olabilir. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

William

Adım William Royer ve karmaşık bilimsel verileri yazma konusunda deneyimli bir tıp yazarıyım. İmmünoloji ve hematoloji alanlarında uzmanım. Doktorlar, hemşireler ve hasta savunucuları da dahil olmak üzere çeşitli sağlık profesyonelleriyle yakın bir şekilde çalışmaktan büyük ilham alıyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️