Türkiye’de popo lipoliftingi

lipolifting kalça Türkiye 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Türkiye’de kalça kaldırma, kalçadaki yağ dağılımını iyileştirmek ve böylece uyumlu bir görünüm sağlamak için tasarlanmış bir prosedürdür ve operasyonun saygın, deneyimli ve eğitimli bir doktor tarafından gerçekleştirileceğinden emin olabilirsiniz.

EniyiKlinik.com sizi Türkiye’de popo lipoliftingi hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlar ile bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de popo lipoliftinginin maliyeti nedir?

Türkiye’de İstanbul’da bir popo lipoliftingi işleminin ortalama maliyeti 2.700 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.200 € ile 3.200 € arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
popo lipoliftingi2700 €

Popo lipoliftingi nedir?

Türkiye’de popo lipolifti, kalçadaki yağ dağılımını iyileştirmek ve uyumlu bir görünüm kazandırmak için yapılan bir operasyondur ve prosedürün saygın, deneyimli ve eğitimli bir doktor tarafından gerçekleştirileceğinden emin olabilirsiniz.

Sunduğumuz hizmet hakkında ayrıntıya girmeden önce, Türkiye’de popo lipoliftinginden neler bekleyebileceğinize bakalım. Düzgün, orantılı bir popo herkes için çok çekici bir özelliktir.

Bu nedenle, İstanbul’da bir popo kaldırma, özgüveninizi artırmak için tam olarak ihtiyacınız olan şey olabilir. Bilmeyenler için, implantlara ihtiyaç duymadan popolarınızın şeklini ve boyutunu artıran özel bir yağ transferi prosedürüdür.

Fazla yağ, uyluk, bel, karın veya popodan liposuction ile alınır. Bu yağ daha sonra stratejik olarak poponıza enjekte edilir. Bu prosedürün faydaları iki yönlüdür. Sadece daha güzel bir popo elde etmekle kalmaz, aynı zamanda sorunlu bölgelerdeki yağlardan da kurtulabilirsiniz.

İşte insanların Türkiye’de popo lipoliftingini düşünmelerinin farklı nedenlerinden bazıları:

  • Alt ve üst vücut arasındaki dengeyi iyileştirerek genel oranları iyileştirmek.
  • Estetik açıdan daha hoş ve genç bir popo elde etmek için.
  • Kıyafetleri daha çekici hale getirmek için
  • popolara dolgunluk katarken mide, uyluk veya popolardaki yağ ceplerini azaltmak için
  • Alt vücut kıvrımlarını geliştirmek için

Brezilya tipi popo kaldırma operasyonunun iyileşme süreci hakkında da bilgi sahibi olmalısınız. Bu tür bir operasyondan sonra, yaklaşık iki hafta boyunca doğrudan popolarınızın üzerine yatamaz veya oturamazsınız. Bu, yanınızda veya karnınızda uyumanız gerektiği ve tüm aktiviteler için ayakta durmanız veya diz çökmeniz gerektiği anlamına gelir.

İstanbul’da popo kaldırma

Türkiye’de Brezilya tipi popo estetiği veya başka herhangi bir estetik ameliyat söz konusu olduğunda, en önemli faktör deneyimli ve saygın bir cerrah seçmektir.

Hepimiz acele bir karar verip gerekli deneyim veya niteliklere sahip olmayan bir doktor seçtiğinizde ortaya çıkan korkunç korku hikayelerini duymuşuzdur. İstanbul’da popo kaldırma için hizmetimizi seçerek içiniz tamamen rahat olabilir.

Danışma sürecinin öneminin farkındayız, bu nedenle Birleşik Krallık ve İrlanda genelinde yüz yüze danışmanlık hizmeti sunuyoruz. En büyük hatalardan biri, konsültasyon sırasında aceleci görünen bir cerraha gitmektir.

Mükemmel bir plastik cerrah, tedavi edilecek bölgeyi değerlendirmek, süreci açıklamak ve tüm sorularınızı yanıtlamak için gereken tüm zamanı ayıracaktır. Konsültasyon süreci çok önemlidir ve cerrahın süreç boyunca sergilediği tutum, titizliği ve profesyonelliği hakkında çok şey söyleyecektir.

İnsanların yaptığı bir diğer hata da, kendilerini tedavi dışında bırakacağından korktukları için estetik cerraha tıbbi geçmişleri hakkında yalan söylemektir. Bu, yapabileceğiniz en tehlikeli hatalardan biridir – sakın yapmayın!

Anlık görüntü

PROSEDÜR:Liposuction ve yağ transferi yoluyla popoyı iyileştirme ve büyütme.
UZUNLUK :1 ila 2 saat
ANESTEZİ :Yerel veya genel
HASTA IÇI / HASTA DIŞI :Genellikle hastanede
YAN ETKİLER :Geçici morarma, şişlik ve uyuşukluk.
RİSK :Kanama, enfeksiyon, asimetri, şişlik, rahatsızlık, uyuşukluk, pıhtı.
İYİLEŞME :İşe dönüş: 1 ila 2 hafta Daha yoğun aktivite: 2 ila 4 hafta Şişlik ve morluktan tam iyileşme: 1 ila 3 ay veya daha fazla
SON SONUÇ :Diyet ve egzersiz ile kalıcı

Bum Lift’e Genel Bakış

Popo Kaldırma Nedir?

Tıbbi olarak gluteoplasti veya popo büyütme olarak bilinen popo kaldırma, liposuction ve yağ grefti kullanılarak gerçekleştirilir. Liposuction ile elde edilen yağ dokusu, boyutlarını ve şekillerini iyileştirmek için kalçalara enjekte edilir. Popo kaldırma, kalçanın şeklini iyileştirmenin yanı sıra, vücudun bir kısmının liposuction ile alınmasının ek faydasını sunarak yağın alındığı bölgeyi daha küçük hale getirir. Vücutlarının belirli bölgelerinde fazla yağ bulunan kadınlar popo kaldırma işleminden iki şekilde faydalanabilir: daha ince hale gelerek ve kalçalarını geliştirerek. Kalça, bel ve karın gibi belirli bölgelerin liposuction’ını popo bölgesinde yağ grefti ile birleştiren etkili bir prosedürdür.

Popo kaldırma sonuçları

İlk birkaç hafta boyunca bir miktar şişlik ve morarma beklenebilir. Morluk ve şişliği azaltmak için bir kompresyon giysisi kullanılabilir. Şişlik genellikle üç ila altı hafta içinde kaybolur. Hastalara operasyondan sonra yaklaşık iki hafta boyunca kalçalarının üzerine oturmamaları tavsiye edilir. Transfer edilen yağın yeni yerinde varlığını sürdürebilmesi için kanlanması gerekir.

Popo kaldırma işleminin nihai sonucu operasyondan sonraki üç ay içinde görülebilir. Operasyonun sonucu hem his hem de görünüm açısından doğaldır.

Popo kaldırmanın sınırlamaları

Popo bölgesinde yer değiştiren yağ hücrelerinin yaklaşık %30 ila 50’si vücut tarafından emilir. Kalan yağ, hastanın hayatının geri kalanı boyunca popo bölgesinde kalır.

Popo kaldırma ile ilişkili riskler

Herhangi bir cerrahi prosedür gibi popo kaldırma da, düşük ihtimalli de olsa bazı komplikasyonlara yol açabilir. Kanama, enfeksiyon, asimetri, şişlik, rahatsızlık, uyuşma ve pıhtı, popo kaldırma ameliyatından kaynaklanabilecek komplikasyonlardan sadece bazılarıdır.

Popo kaldırma ameliyatı için kontrendikasyonlar

Bazı faktörler bazı hastaları popo kaldırma için uygunsuz hale getirir. Bu kontrendikasyonlar arasında tromboembolik hastalık, keloid veya hipertrofik yara izi geliştirme eğilimi, aşırı sigara kullanımı, kalp hastalığı, diyabet ve morbid obezite yer alır.

Seyahat programı

1. Gün

Kalçanızı ameliyat edecek olan plastik cerrahla tanışırsınız. Operasyonun ayrıntılarını konuşacak ve onay formlarını imzalayacaksınız. Tıbbi muayenelerden sonra operasyon başlar. Operasyon genellikle bir ila iki saat sürer. Ameliyattan sonraki bir saat içinde anestezinin etkisi geçer ve bilinciniz yerine gelir.

Ameliyatın ilk gecesi hastanede kalacaksınız. Doktorunuz popo büyütme işleminden sonra ilk kontrolü gerçekleştirecektir.

2. ve 3. Gün

Doktorunuz siz hastaneden ayrılmadan önce sabah ikinci kontrolünüzü yapacaktır. İkinci ve üçüncü gün otel odanızda kalacak ve mümkün olduğunca dinleneceksiniz.

Dördüncü gün

Son bir kontrol için plastik cerrahın özel kliniğine gideceksiniz. Doktorunuz ilaçlarınızı almaya nasıl devam edeceğiniz konusunda size tavsiyelerde bulunacak ve ameliyat sonrası bakım hakkında size daha fazla bilgi verecektir. Dördüncü günden sonra evinize gitmeye hazır olacaksınız.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️