Türkiye’de implantsız popo büyütme

implantsız kalça büyütme fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Türkiye’de enjeksiyonla kalça kaldırma, kalçanızın şeklini iyileştirmek, yuvarlak ve kavisli görünmesini sağlamak için yağ transferleri veya dermal dolgu maddeleri kullanır.

EniyiKlinik.com,Türkiye’de implantsız popo büyütme hakkında sizi bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Sommaire
 [Voir]

    Türkiye’de implantsız kalça büyütme ameliyatı fiyatları

    Türkiye’de implantsız bir kalça büyütme operasyonunun ortalama maliyeti 2000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1.800 ila 2.200 € arasında değişebilir.

    ProsedürTürkiye Fiyatı
    İmplantsız kalça büyütme2000 €

    İmplantsız kalça büyütme nedir?

    Enjeksiyonla kalça kaldırma, dermal dolgu maddeleri kullanarak kalçanıza hacim, kıvrım ve şekil kazandıran kozmetik prosedürlerdir.

    Güvenlik

    • Dermal dolgu prosedürleri, lisanslı ve deneyimli bir sağlayıcı tarafından gerçekleştirildiği sürece güvenli kabul edilir.
    • Yan etkiler kalçada orta derecede ağrı içerebilir.

    Kalça kaldırma enjeksiyonu prosedürü, iyileşme için daha az kesinti süresi ve daha az ciddi komplikasyon riski ile kalça implantı prosedüründen daha uygun olabilir.

    Türkiye’de güvenebileceğiniz nitelikli bir cerrah bulduğunuzda, enjeksiyonla popo kaldırma için planlama ve hazırlık yapmak basit ve anlaşılırdır.

    Etkililik

    • Bu tedavinin sonuçları büyük ölçüde değişmektedir ve etkinliğini gösteren klinik bir araştırma yoktur.
    • Birçok hasta sonuçlarından memnun kalırken, diğerleri daha fazla enjeksiyon veya yağ enjeksiyonu için geri dönmektedir.
    • Bu tedavinin sonuçları bir kalça implantının sonuçları kadar görünür değildir.

    Enjeksiyonla kalça kaldırma nedir?

    Zamanla, kalçalarınızın dolgunluğunun ve şeklinin bir kısmını kaybetmesi doğaldır. Kilo dalgalanmaları ve yaşlanmanın bir sonucu olarak poponuz sarkmaya veya daha az şekilli hale gelmeye başlayabilir.

    Bu endişelenecek tıbbi bir sorun değildir. Ancak bazı insanlar kalçalarının eskisinden daha ‘düz’ veya daha az yuvarlak görünmesi konusunda kendilerini bilinçli hissetmeye başlar.

    Eğer siz de bu kişilerden biriyseniz, enjeksiyonla kalça kaldırma işlemini düşünebilirsiniz.

    Türkiye’de enjeksiyonla kalça kaldırma çeşitleri

    İstanbul’da enjeksiyonla kalça kaldırma, kalçanızın şeklini iyileştirmek, yuvarlak ve kavisli görünmesini sağlamak için yağ transferleri veya dermal dolgu maddeleri kullanır.

    Birkaç çeşit enjeksiyonla kalça kaldırma yöntemi vardır:

    • Sculptra kalça kaldırma
    • Brezilya kalça kaldırma

    Uygulayacağınız prosedürün türü, elde etmek istediğiniz sonuca ve plastik cerrahınızın tavsiyesine bağlı olacaktır.

    Sculptra popo kaldırma veya dermal dolgu, gerçekten cerrahi olmayan tek popo kaldırma prosedürüdür.

    Brezilya tipi yüz germe ve vücuda yağ enjeksiyonu içeren diğer prosedürler cerrahi olarak kabul edilir. Bu prosedürler genellikle anestezi gerektirir ve Sculptra popo kaldırmanın aksine ciddi riskler taşır.

    İdeal aday

    Enjeksiyonla popo kaldırma için ideal aday, kozmetik prosedürleri daha riskli hale getirebilecek kanama veya diğer sağlık sorunları geçmişi olmayan sağlıklı bir adaydır.

    Vücudunuzun diğer bölgelerini yeniden şekillendirmek istiyorsanız ve kalçalarınıza enjekte edilebilecek yağınız varsa, Brezilya tipi popo kaldırma işlemini düşünebilirsiniz.

    Vücut yağ oranınız zaten düşükse, dermal popo kaldırma daha iyi bir seçenek olabilir.

    Ameliyatsız bir popo kaldırma işleminden sonra iyileşme minimum kesinti süresi gerektirir. Dermal kalça enjeksiyonları alırsanız, aynı gün işe bile dönebilirsiniz.

    Brezilya tipi popo kaldırma işlemi, işlemden sonraki birkaç gün boyunca doğrudan kalçalarınızın üzerine oturmaktan kaçınmanız gerektiğinden ek bir kesinti süresi gerektirebilir.

    Enjeksiyonla popo kaldırma nasıl çalışır?

    Sculptra dermal dolgu maddesi kullanarak bir kalça kaldırma işlemi yaptırırsanız, sağlayıcınız cildinizin yüzeyinin altına polilaktik-L-asit yerleştirecektir.

    Bu asit biyo-uyarıcı olarak bilinir, yani kolajen üretimini teşvik eder. Etkili olması halinde, zaman içinde kalçanıza daha dolgun ve yuvarlak bir görünüm kazandıracaktır.

    Ayrıca bakınız: Türkiye’de kalça büyütme

    Brezilya tipi kalça kaldırma veya başka bir yağ enjeksiyonu kaldırma işlemi yaptırırsanız sonuçları hemen görürsünüz. Vücudunuzun başka bir bölgesinden – genellikle kalça bölgesinden – alınan yağ kalçanıza enjekte edilir.

    İyileştiğinizde, kalçalarınızın hemen daha dolgun bir şekil aldığını görebilirsiniz.

    Kalça kaldırma prosedürü

    Dolgu maddeleri kullanılarak yapılan bir kalça kaldırma işlemi için randevunuz kısa olacaktır. İşlem 30 dakika içinde tamamlanabilir.

    Brezilya tipi popo kaldırma prosedürü daha uzun sürer ve liposuction ile başlar. Liposuction işleminin yapılacağı bölgeye lidokain veya başka bir lokal anestezi uygulanacaktır. Doktorunuz karnınızda, kalçalarınızda veya aşk tutamağı bölgenizde küçük kesikler açacak ve ardından kanül adı verilen bir cihaz kullanarak yağı toplayacaktır.

    Sağlayıcınız yağ, salin ve plazmadan oluşan enjekte edilebilir bir karışım yapmadan önce yağı işleyecek ve sterilize edecektir. Bu yağ daha sonra kalçanıza enjekte edilir. Bu tedavi bir saat veya daha fazla sürebilir.

    Riskler veya yan etkiler

    Kalça kaldırma ile ilişkili komplikasyonlar nadirdir, ancak meydana gelebilir.

    Dermal dolgu

    Sculptra’nın yan etkileri genellikle enjeksiyonlarınızın yapıldığı bölgede ağrı ve acıyı içerir. Sculptra dolgu maddesinin kalçanıza pütürlü veya tümsekli bir görünüm verecek şekilde ‘yerleşmesi’ riski vardır.

    Yağ enjeksiyonları (BBL)

    Türkiye’de BBL’nin yan etkileri daha ciddi olabilir. Yağ alma işleminden kaynaklanan yara izi, ağrı ve enfeksiyon oluşabilir.

    2018 yılında yapılan bir araştırma, 3.000 Brezilya tipi popo kaldırma işleminden 1’inde ölümün, işlemin neden olduğu yağ embolileri ve solunum sıkıntısından kaynaklandığını göstermiştir.

    Ayrıca okuyun: Brezilya tipi popo kaldırma ile kalça büyütme fiyatı: 2.900 €

    Bazıları, riskin deneyimsiz veya lisanssız tedarikçilerin prosedürü yanlış uygulamasından kaynaklandığına inanmaktadır.

    Ameliyat sonrası takip

    Sculptra popo kaldırma işleminden sonra minimum iyileşme beklenir. Bir veya iki gün içinde normal aktivitelerinizin çoğuna devam edebilirsiniz. Bu tedaviden sonra yaşam tarzınızda büyük değişiklikler yapmanıza gerek yoktur.

    Gluteal bölgede biraz ağrı veya rahatsızlık hissedebilirsiniz, ancak bu bir hafta içinde azalmalıdır. Ayrıca, popo kaldırma işleminin sonuçları tam olarak etkisini gösterirken iki hafta boyunca karnınızın üzerinde veya yan yatmanız istenebilir.

    Brezilya tipi popo kaldırma yaptırıyorsanız, işlemden sonra 6 ila 8 hafta boyunca doğrudan kalçalarınızın üzerine oturmaktan da kaçınmalısınız. Ayrıca vücudunuzdan yağ alınan bölgelerde bir kompresyon giysisi giymeniz gerekecektir.

    Sonuçlar

    Sonuçlar değişkenlik gösterir. Sculptra gibi dermal dolgu maddeleri alırsanız, sonuçların stabilize olması ve enjeksiyonların tam etkisini göstermesi birkaç ay alacaktır. Ayrıca gözle görülür bir iyileşme elde etmek için birkaç hafta veya ay arayla birkaç tedaviye ihtiyacınız olabilir.

    Sculptra popo kaldırma işleminin sonuçları kalıcı değildir. Bazı insanlar 2 ila 3 yıl süren sonuçlar görür. En iyi durumlarda, sonuçlar 4 yıla kadar sürebilir.

    Brezilya tipi popo kaldırma işleminden sonra sonuçlar daha hızlı olacaktır. Enjekte edilen yağın yaklaşık %50’sinin iyileşme sürecinde emilmesini bekleyebilirsiniz.

    Bu, kalçalarınız operasyondan önce olduğundan daha büyükse, anlık sonucun uzun vadede biraz daha zayıf olacağı anlamına gelir.

    Enjeksiyonla kalça kaldırma için hazırlanma

    Ameliyatsız kalça kaldırma işleminden önce, doktorunuz tedavinize nasıl hazırlanacağınız konusunda size ayrıntılı talimatlar verecektir.

    Bu liste aşağıdaki gibi endikasyonları içerebilir:

    • Tedaviden önceki iki hafta boyunca, kanama riskinizi artırabilecek ibuprofen ve diğer non-steroid anti-inflamatuar ilaçlardan (NSAID’ler) kaçının.
    • Tedavinizden önceki iki hafta boyunca bitkisel takviyeleri almayı bırakın.
    • Tedaviden önce sigara içmeyi ve ilaç kullanmayı bırakın.
    • Tedaviden önce 48 saat boyunca alkol almayın.

    Enjeksiyonla kalça kaldırma VS kalça implantları

    Enjeksiyonla popo kaldırma prosedürü, popo implantı içeren bir prosedürden farklıdır.

    Sculptra popo kaldırma anestezi gerektirmez, yara izi bırakmaz ve bir saatlik bir randevuda hafif ila orta dereceli sonuçlar üretebilir.

    Brezilya tipi popo kaldırma hala cerrahi bir prosedür olarak kabul edilir ve anestezi gerektirebilir, ancak popo implantı prosedüründen de çok farklıdır.

    Popo implantı prosedürü, bir implantın cerrahi olarak yerleştirilmesini içerir. Operasyon ciddidir ve komplikasyon riski daha yüksektir. Anestezi gerektirir ve sonuçlar kalıcı ve çok daha görünürdür.

    ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

    Talep üzerine ve
    sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

    %100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

    Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

    Yazar hakkında

    Manuella

    Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

    ‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️