Türkiye’de protez ile meme dikleştirme

protezli meme dikleştirme fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

EniyiKlinik.com, Türkiye’de protez ile meme dikleştirme hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlar ile bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de protez ile meme dikleştirme ne kadara mal olur?

İstanbul, Türkiye’de protez ile meme dikleştirme işleminin ortalama maliyeti 2.500 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.100 € ile 2.900 € arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Protez ile meme dikleştirme2500 €

Protez ile meme dikleştirme nedir?

Türkiye’de protezle meme dikleştirme, memeleri yeniden şekillendirmek ve dikleştirmek için kullanılan bir prosedürdür. Bu teknikle, hacmi veya şekli geri kazanmak için yuvarlak veya anatomik bir protez implante ederek daha iyi bir sonuç elde ediyoruz. Bu, göğüslerinin görünümünü eski haline getirmek isteyen kadınlar için ideal bir çözümdür. Daha yüksek ve daha sıkı görüneceklerdir.

Göğüsler neden sarkar?

Meme bezinin büyüklüğü, yağ miktarı ve her şeyden önce cildin kalitesi, göğüslerin sarkmasını veya sarkmasını etkileyen ana faktörlerdir. Bir kadının ince, kırılgan bir cildi varsa, sarkma olasılığı daha yüksektir ve meme zamanla sarkacaktır. Bu tip hastalarda önemli kilo alıp verme durumlarında çatlaklar da yaygındır.

Yaşam tarzı ve büyük kilo değişiklikleri meme dikleştirme ihtiyacını hızlandırabilir. Kötü alışkanlıkları olan veya sağlıksız beslenen kadınlar kilo alabilir veya dokularının kalitesini değiştirebilir.

Hamilelik ve emzirme, meme bezlerinin boyutunun ve ağırlığının arttığı bir dönemdir ve bu sona erdiğinde göğüsler sönük ve sarkık hale gelebilir.

İstanbul’daprotez ile memedikleştirme

Türkiye’de protezle meme dikleştirme, diğer adıyla mastopeksi, en zor estetik meme ameliyatlarından biridir, bu nedenle iyi bir plastik cerrah seçmek çok önemlidir. Karmaşıklığı teşhiste, meme protezlerinin seçiminde ve cerrahi tekniğin kendisinde yatmaktadır.

Meme pitozisinin teşhisi çok önemlidir. İstanbul’daki konsültasyon sırasında sarkmanın derecesi ve dokunun kalitesi gibi hususlar değerlendirilir. Ameliyatın planlanması ve doğru meme protezinin seçilmesi için doğru bir değerlendirme şarttır. Yanlış bir teşhis, hasta için tatmin edici olmayan bir sonuca yol açabilir ve hatta onu ikinci bir ameliyat geçirmeye zorlayabilir.

Ayrıca bakınız: Türkiye’de meme büyütme

Türkiye’de bu cerrahi teknik ile meme bezinin konumunu ve boyutunu, areolaları ve yağ miktarını değiştirebiliriz. Ayrıca üst kutbu bir protezle dolduracağız ve bazı çatlakları gidermeye yardımcı olabilecek bir miktar deri çıkarmamız gerekebilir. Ancak ne kadar az deri çıkarmak zorunda kalırsak yara izi de o kadar küçük olacaktır.

Bu karmaşık bir işlemdir, ancak size ait oldukları yerde daha güzel göğüsler verebilecek bir işlemdir. İyi bir plastik cerrahın elinde, yıllarca en iyi şekilde görünmenizi sağlayacak son derece etkili ve güvenli bir prosedürdür.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️