Türkiye’de Brakiyoplasti

Türkiye'de brakiyoplasti fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Türkiye’de brakiyoplasti hakkında bilmeniz gereken her şey! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı bir brakiyoplasti için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com Türkiye’de brakiyoplasti hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de brakiyoplasti ne kadara mal olur?

Türkiye’de brakiyoplastinin İstanbul’daki ortalama maliyeti 2.300 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.200 € ile 2.400 € arasında değişebilir.

ProsedürlerTürkiye Fiyatı
Brakiyoplasti (kol germe)2300 €

Brakiyoplastinedir?

Üst kol germe olarak da bilinen brakiyoplasti, gevşek cildi sıkılaştırmak ve genellikle kol altında “yarasa kanadı” görünümü oluşturan yağları gidermek için üst kolu yeniden şekillendirir. Kilo kaybı veya doğal yaşlanma nedeniyle oluşan fazla derinin alınması, koltuk altlarından dirseğe kadar uzanan gevşek deriyi sıkılaştırabilir.

Liposuction bazen en iyi sonuçları elde etmek için birlikte kullanılır. Her yıl binlerce kişi başarılı bir kol germe ameliyatı geçirmekte ve sonuçlardan memnun kalmaktadır.

Kol germe sırasında koltuk altı ile dirsek arasındaki fazla deri ve yağ alınır. Fazla kol derisi çıkarıldıkça ve yağlar kesildikçe, üst kollar iyi bir kontura sahip olur.

Türkiye’debrakiyoplasti teknikleri

  • Üst kolliposuction: Bu genellikle fazladan derisi olmayan ancak üst kolunda yağ bulunan hastalar için yapılır. Bu nedenle hastanın kol germe izi olmayacaktır.
  • Minimal kesi ile kol germe: Bu prosedür genellikleminimal olarak kabul edilebilecek fazla cildi olan hastalar için yapılır, hastanın kesilere ihtiyacı olacaktır, ancak minimaldir.
  • Genişletilmiş kol germe: Bu teknik, aşırı kilolu hastalar için kullanılır, bu nedenle çok fazla ekstra cilt vardır. Bu nedenle kesi uzun olacak, genellikle dirsekten başlayacak, koltuk altından geçecek ve göğsün yan tarafına doğru gidecektir.

Türkiye’de kol ameliyatı

İstanbul, kozmetik cerrahi için nihai destinasyondur. Türk estetik cerrahlarının muazzam uzmanlıkları sayesinde Türkiye’de brakiyoplasti ameliyatlarında doğal sonuçlar elde ettiklerine şüphe yok. Kol germe ameliyatından sonra birçok hasta İstanbul’u keşfetmeyi de seviyor çünkü fiyatlar çok uygun.

Türkiye’de kol germe ameliyatları genellikle 1 ila 3 saat arasında sürer, ancak daha uzun sürebilir ve genel anestezi altında gerçekleştirilir. Ameliyattan sonra herhangi bir ağrı yaşamanız durumunda, Türkiye’de kaldığınız süre boyunca kapsamlı bakım sonrası hizmetimiz mevcuttur.

Türkiye’de brakiyoplastinin faydaları

İstanbul’a geldiğinizde en iyi fiyat garantisinden faydalanırsınız:

  • İstanbul’un en iyi cerrahlarından biriyle kol ameliyatı
  • 4 yıldızlı bir otelde 4 gece konaklama
  • İstanbul’un en iyi hastanelerinden birinde geceleme
  • Özel araç ile otel havaalanı transferi
  • Kişisel asistan
  • Gruplar için özel indirim
  • Ücretsiz check-up ve periyodik takip

Türkiye’de başarılı estetik ameliyatlar için bize güvenin.

İstanbul’da brakiyoplastinin ameliyat sonrası takibi

Kol germe işleminden sonra kesiler bir pansumanla sarılacaktır. Fazla kan veya sıvıyı boşaltmak için drenajınız olabilir. Hastanın yardım etmesi için bir arkadaşını veya aile üyesini getirmesi iyi bir fikir olacaktır. Birkaç hafta boyunca biraz ağrı ve şişlik hissetmeniz normaldir.

Doktorunuz ameliyattan birkaç gün sonra sargılarınızı çıkaracaktır.

Yapılması ve yapılmaması gerekenler:

  • Kollarınızı kaldırdıktan sonra3-4 hafta boyunca omuz seviyesinin üzerine kaldırmayın.
  • Kol germe işleminden sonraki4 ila 8 hafta boyunca kollarınızla kesileri esnetebilecek herhangi bir fiziksel veya sportif aktivite yapmayın.
  • Doktorunuz tarafından reçete edilen ilaçları/kremleri alın
  • Hastaların ameliyattan hemen sonra yürümelerine izin verilir.
  • En az altı hafta boyunca koşu yapmayın veya temas sporları yapmayın.
  • Bir ay sonra hastalar bisiklete binmeye başlayabilir.
  • Ameliyattan sonraki 1 ila 2 hafta boyunca hastalar kollarını iki veya üç yastık üzerinde kaldırarak uyumalıdır.
  • Hastalar doktorları izin verene kadar duş almamalıdır.

Cerraha dikişlerin alınıp alınmayacağını sorun. Bazı dikişler emilebilir, bu nedenle yapılacak bir şey yoktur. Ancak doktor çözülmeyen dikişler kullandıysa, cerrahın bunları çıkarması gerekecektir.

SONUÇLAR

Hasta aşırı derecede kilo almaz veya vermezse sonuçlar uzun yıllar boyunca kalıcı olacaktır. Cilt de dahil olmak üzere insan vücudu yaşlanmaya devam eder. Bu, gelecekte kol germe ameliyatı olan bir hastanın cildinin gevşeyebileceği anlamına gelebilir.

Hastalar kol germe operasyonundan sonra çok fazla kilo alır ve daha sonra bu kiloları verirlerse, gevşek cilt geri gelecektir. Her iki durumda da, ortaya çıkan kol gevşekliği operasyon öncesine göre çok daha az olacaktır.

İstanbul’da kol germe ameliyatı ile gevşek kol derisinden kurtulan hastalar daha sıkı görünen bir kola sahip olacaklardır. Hastalar sağlıklı kilolarını korudukları ve sağlıklı beslendikleri sürece, kol germe işleminin sonuçları genellikle uzun ömürlü olabilir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️