Tunus’ta Invisalign

fiyat invisalign tunisie 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Tunus’ta invisalign hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir invisalign için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com siziTunus’taki Invisalign hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta invisalign fiyatları

Tunus’ta ortalama invisalign maliyeti 2.000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1.600 € ile 2.400 € arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Invisalign2000 €

Invisalign nedir?

Diş tellerinin güveniniz ve uzun vadeli diş sağlığınız üzerindeki faydalarını bilmenize rağmen, metal dolu bir ağza sahip olmaktan utanıyor olabilirsiniz.

Sabit metal diş tellerine bir alternatif Tunus’ta Invisalign‘dır, ancak çok daha pahalı olabilir. Paradan tasarruf etmek için ucuz Invisalign plakları almanın mümkün olup olmadığını öğrenmek isteyebilirsiniz.

Invisalign’ı seçmeden önce bilmeniz gerekenler

Tunus’ta Invisalign ile metal diş telleri arasında karar vermeden önce, temel farkları bilmek çok önemlidir. Elbette, dikkate değer bir fark, Invisalign plaklarının şeffaf olması ve başkaları tarafından neredeyse fark edilmemesidir.

Bununla birlikte, bazı Invisalign hastalarının dişlerinde görünür olabilecek braketlere ihtiyaç duyduğunu unutmayın. Ortodontistler bu kompozit braketleri dişlerinizin rengine uyacak şekilde yapsalar da, ağızda yerleştirildikleri yere bağlı olarak görünür olabilirler.

Invisalign’ın ek bir avantajı da daha az cerrahi ziyaret gerektirmesidir. İlk ziyaretiniz sırasında ortodontistiniz Invisalign’ı nasıl kullanacağınızı açıklayacak ve size belirli tarihlerde kendiniz değiştireceğiniz birkaç set şeffaf plak verecektir.

Bu bir avantaj olsa da, proaktif olmanız ve tedavinizin başarılı olması için gereken her şeyi yaptığınızdan emin olmanız gerektiği anlamına gelir.

Ayrıca Invisalign’ınızı günde 20-22 saat taktığınızdan emin olmanız gerekecektir. Bu, saatlerce çayınızı yudumlamayacağınız, arkadaşlarınızla uzun bir öğle yemeği yemeyeceğiniz ve ardından TV izlerken en sevdiğiniz şişe şarabın tadını çıkarmayacağınız anlamına gelir.

Tüm bu aktiviteleri bir günde yaparsanız, muhtemelen plaklarınızı 20 saatten az takacaksınız ve bu da tedavinize engel olacaktır.

Invisalign diş tellerinin fiyatı

Invisalign’ın fiyatı hastadan hastaya değişir ve tedavinin uzunluğu ve karmaşıklığı gibi faktörlere bağlıdır. Invisalign hastaları, tedavinin her aşaması için bir tane olmak üzere, dişlerin konumunu kademeli olarak hareket ettiren birkaç plastik plakaya ihtiyaç duyar. Tedaviniz karmaşıksa, dişlerinizi istediğiniz konuma getirmek için muhtemelen birkaç plakaya ihtiyacınız olacaktır.

Invisalign tedavinizi baştan sona planlamak için ağzınızın röntgenleri ve taramaları çekilmelidir. Bu taramalar daha sonra bir laboratuvara gönderilir ve burada 3D baskı kullanılarak kişiye özel hizalayıcılar yapılır.

Elbette, laboratuvarın maliyeti, özellikle de çok sayıda plakaya ihtiyacınız varsa, tedavinin fiyatına eklenir.

Invisalign’a ucuz bir alternatif

Invisalign’ın fiyatı bütçeniz için çok yüksekse, Invisalign’a birçok alternatif vardır. Bu alternatiflerden biri, görünmez plaklardan daha ucuz olma eğiliminde olan metal diş telleridir.

Metal diş tellerinden sadece görünüşleri nedeniyle korkuyorsanız, diş teli takmak için hiç bu kadar iyi bir zaman olmadığını unutmayın. Covid nedeniyle çoğumuz ağzımızı maskelerle kapatıyoruz, bu da birinin diş teli olup olmadığını anlamayı imkansız hale getiriyor.

Toplum içinde maskenizi takarsanız, metal diş tellerinizi kimse fark etmeyeceği için Invisalign’a fazladan para harcamaya değmeyebilir.

Öz disiplin sizin için güçlü bir nokta değilse, 7/24 takıldıkları için fiyatı ne olursa olsun metal diş telleri sizin için daha iyi bir seçenek olabilir.

Her gün kaç saat taktığınızı hesaplamak zorunda kalmayacaksınız ve onları kaybetme konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Dahası, ortodontistiniz tellerinizde gerekli ayarlamaları yapmak için sizi ayda bir kez görecektir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️