Tunus’ta diş bakımı

di̇ş bakimi tunus 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Tunus’ta diş tedavisi, dişlerinizin durumunu iyileştirmenize ve restore etmenize olanak tanır. Tunus, dünyanın en iyi uzmanlarını bulabileceğiniz periodontal uygulamalarda gerçek bir referanstır. Tunus’ta bir diş tatiline çıkmayı düşünüyorsanız, diş tedavisi fiyatları ve prosedürü hakkında bilgi edinmek için kapsamlı rehberimizi kullanın.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki diş bakımı hakkında bilgilendirir ve nitelikli diş hekimleriyle bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta diş tedavisi fiyatları

Tunus’ta bir Hollywood Gülüşünün fiyatı 3.400 €’dur. Bir diş implantı 500 € tutarındadır. Bir diş tacı 180 € tutarındadır. Tunus’ta bir diş kaplamasının maliyeti 250 € ve beyazlatma maliyeti 350 €’dur. Bu fiyatlar kliniğin prestijine ve diş hekiminin yetkisine bağlı olarak değişebilir.

ProsedürEuro cinsinden fiyat
Hollywood Gülüşü (14 diş)3400 €
Diş implantı500 €
Diş kronu180 €
Diş kaplama250 €
Diş beyazlatma350 €

Tunus’ta diş bakımı nedir?

Diş tedavisi yalnızca bir diş kliniğinde gerçekleşir. Sizin isteklerinize ve yaşadığınız soruna göre dişlerinizi veya diş etlerinizi tedavi edecek bir diş cerrahı tarafından bakılacaksınız.

Diş eti bakımı ve cerrahisi

Öncelikle Tunus’ta çok çeşitli diş eti tedavileri gerçekleştirmek mümkündür. Günlük hayatınızı etkileyebilecek çok belirgin bir çekilme durumunda diş eti grefti düşünülebilir.

Ayrıca pek çok kişi, orantılı bir gülümsemeyi geri kazandırabilecek küçük bir operasyon olan diş eti gülüşü tedavisi için Tunus’a gelmektedir.

Hollywood Gülüşü

Tunus’taki Hollywood Gülüşü veya yıldızların gülüşü, mükemmel hizalanmış, beyaz dişleri ve göz kamaştırıcı bir gülümsemeyi geri kazandırır.

Dişlerin yüzeyine, dişlerinizin şekline, konumuna ve boyutuna uyum sağlayan ince bir porselen tabakası yerleştirilir. Beyazın çeşitli tonları arasından seçim yapabilirsiniz.

Diş kaplamaları

Dişler çeşitli nedenlerle hasar görebilir, renk değiştirebilir veya çatlayabilir. Diş kaplamaları size anında bir makyaj yaparak güzel bir gülümseme ve daha iyi bir ağız hijyeni sağlamak için birebirdir.

Günümüzde Tunus ‘ta doğal diş minesine tıpatıp benzeyen diş kaplamaları yapmak mümkündür. Aslında, şekil ve renk tonu isteklerinize ve zevklerinize uyacak şekilde uyarlanabilir.

Diş beyazlatma

Diş beyazlatma, dişlerin şeklini veya boyutunu değiştirmeden size daha beyaz dişler veren bir tedavidir.

Bu prosedür, dişlerin yüzeyine doğrudan bir jel uygulanmasını ve peroksitin etkilerini arttırmak için özel bir mavi lamba kullanılmasını içerir ve sonuçta 9 tona kadar daha beyaz dişler elde edilir.

Diş implantları

Bir veya daha fazla dişinizi kaybettiyseniz, Tunus’ta bir diş implantı tercih ederek bunu düzeltmenin tamamen mümkün olduğunu bilmelisiniz. Bu, bir köprü veya yedek dişi yerinde tutacak yapay bir köktür.

İmplantlar, köprüler veya kronlar için sağlam bir taban sağlamak üzere doğrudan kemiğe yerleştirilen titanyum bir vida şeklindedir.

Bu operasyon için ideal adayın profili nedir?

Tunus’ta diş tedavisi ve diş ve ağız için çeşitli estetik prosedürler , diş problemleri olan kişilere yöneliktir. Hastalar genellikle mükemmel, kusursuz bir gülümseme aramaktadır.

Ancak, diş beyazlatma, kaplama veya Hollywood Gülüşü gibi kozmetik tedaviler söz konusu olduğunda, ağızda herhangi bir sorun olmamalıdır. Hastanın dişleri ve diş etleri sağlıklı olmalıdır.

Hamile veya emziren kadınlar, jelin içerdiği peroksit nedeniyle diş beyazlatma işlemine tabi tutulmamalıdır. Genel bir kural olarak, herhangi bir tedaviyi düşünmeden önce doktorunuzun tavsiyesini almak en iyisidir.

Bazı diş tedavilerinin kombine edilmemesi gerektiğini belirtmek önemlidir. Kaplamalara veya diş implantlarına zarar verebileceğinden, diş beyazlatma işleminin kaplamalar veya diş implantları üzerinde yapılması tavsiye edilmez.

Tunus’ta diş tedavisi nasıl yapılır?

Şimdi ne beklemeniz ve nasıl hazırlanmanız gerektiğini bilmeniz için tüm prosedür boyunca sizinle konuşacağız.

İşlemden önce

Diş tedavinizden veya prosedürünüzden önce, herhangi bir sorunu tespit etmek için tam bir muayeneden geçeceksiniz. Öncelikle diş hekiminiz size istediğiniz tedavi hakkında sorular soracaktır. Hatta sizin için en iyi seçenekleri önerebilir.

Ayrıca, dişlerinizde veya diş etlerinizde bir sorun tespit edilirse, diş hekimi tedaviye devam etmeden önce bunu tedavi edecektir.

İşlem sırasında

Tedavi veya prosedürün süresi ne yapmak istediğinize bağlıdır ve 20 dakika ile 1 saat arasında değişebilir. Tedaviler genellikle lokal anestezi altında gerçekleştirilir.

Çoğu operasyon ayakta tedavi bazında gerçekleştirilir, yani hasta aynı gün klinikten ayrılabilir.

Ameliyattan sonra

Genel olarak konuşmak gerekirse, tüm diş prosedürleri neredeyse ağrısızdır. Bununla birlikte, doktor ağrının başlangıcını sınırlamak için ilk gün alınacak ağrı kesiciler reçete edebilir.

Tedaviden sonra, operasyon sırasında her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 2 veya 3 gün sonra diş hekimine bir ziyaret planlanmalıdır. Ayrıca, herhangi bir sorunu tespit etmek ve giderilebilmesini sağlamak için tedaviden sonra yılda en az bir kez rutin bir kontrol planlanmalıdır.

Klinik Pasteur Tunis

Tunus’ta diş tedavisinden sonra ne gibi önlemler alınmalıdır?

Diş tedavisi genellikle neredeyse hiç yan etkisi olmayan rutin bir işlemdir. Ancak iltihaplanma ve enfeksiyondan kaçınmak için iyi bir ağız hijyeni sağlamak önemlidir.

Ayrıca, diş beyazlatma gibi bir tedaviden sonra dişlerin normalden daha hassas hale gelmesi oldukça mümkündür. Bu nedenle diş hekimleri çok sıcak veya çok soğuk içeceklerin tüketilmemesini şiddetle tavsiye etmektedir.

Herhangi bir diş tedavisine girerken, sonuçların daha uzun süre dayanmasını sağlamak için sigara ve her türlü tütün tüketimini bırakmanız şiddetle tavsiye edilir.

Bir diş implantı takılırken, operasyondan sonraki ilk 24 saat boyunca sadece sıvı gıdalar yemeye dikkat et melisiniz. Bundan sonra sadece marmelat, makarna veya muz gibi yumuşak yiyecekler yemelisiniz.

Ayrıca yılda en az bir kez rutin kontrol için diş hekiminizi ziyaret etmelisiniz.

Tunus’ta diş tedavisinin maliyeti nedir?

Tunus’ta tıbbi bir konaklama tam tedaviyi içerir: konaklama, havaalanı transferi, diş bakımı, ilaç ve tercüman. Diş tedavisi büyük bir operasyon olmadığından, biraz gezme fırsatından bile yararlanabilirsiniz.

Burada bir fikir edinebilmeniz için fiyatların bir listesi bulunmaktadır. Oraya vardığınızda daha ayrıntılı bir fiyat teklifi almanız mümkündür:

  • Hollywood Gülüşü: 3.000 €’dan başlayan fiyatlarla.
  • Diş implantları: 2.000 €’dan itibaren.
  • Diş beyazlatma: 800 €’dan itibaren.

En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olması için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Ücretsiz fiyat teklifi için bize danışın.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️