Tunus’ta diş kaplamaları

diş kaplamalarının fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Tunus’ta diş kaplamaları hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı diş kaplamaları için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki diş kaplamaları hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta bir diş kaplamasının maliyeti nedir?

Tunus’ta bir diş kaplamasının ortalama maliyeti 250 €‘dur. İşlem lokal anestezi altında gerçekleştirilir ve bir hafta sürer. Kalış süresi 7 gündür. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç hemen görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Diş kaplama250 €

Diş kaplamaları nedir?

Tunus ‘taki diş kaplamaları, dişin ön tarafına yerleştirilen ve arkasındaki çok sayıda hatayı kapatan ince dayanıklı malzeme şeritleridir.

Ölçüye göre yapılırlar ve renkleri dişlerinize uyarlanır. Tam olarak orijinal dişleriniz gibi görünürler, sadece daha iyi! Kaplamalar tek bir dişe, birkaç dişe veya tüm dişlere uygulanabilir, ancak tam bir gülüş makyajını tercih eden çoğu kişi sadece gülümsediklerinde görünen dişlere – genellikle arka arkaya altı veya sekiz – kaplama yaptırır.

Diş kaplamaları için iyi bir aday mıyım?

Diş kaplaması yaptırmayı düşünen herkes, aktif diş eti hastalığı veya çürük alanları olmaksızın optimal ağız sağlığına sahip olmalıdır. Kaplamalar tamamen kozmetik bir tedavi olmasına rağmen, altta yatan diş sağlığınız kötü ise, kaplamalarınızın şansı olmaz ve düşebilir.

Diş kaplamalarının faydaları nelerdir?

  • Diş kaplamalarının aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi faydası vardır:
  • Yıllar süren ortodontinin aksine, çarpık dişler için hızlı bir çözümdür.
  • Uzun ömürlüdürler
  • Kendi dişlerinizi eşleştirin
  • Leke tutmaz
  • Kronların aksine diş yapısı aşırı derecede tehlikeye atılmaz.
  • Hassas dişleri ve diş etleri olan hastalar için uygun bir seçenektir.

Kaplamaların dezavantajları nelerdir?

Başlangıçta sadece sağlıklı dişlere ve diş etlerine sahip olmanız gerekmez, aynı zamanda sadece ağız sağlığınız için değil, kaplamalarınız için de kötü olacak hastalıkların ortaya çıkmasını önlemek için mükemmel bir ağız hijyeni rejimi sürdürdüğünüzden emin olmanız gerekir.

Bruksizmden (diş gıcırdatma ve/veya çene sıkma) muzdarip hastalar, aşırı kuvvetler kaplamalara zarar verebileceğinden, muhtemelen Tunus’ta diş kaplamaları için iyi adaylar değildir.

Bir diğer dezavantaj ise maliyettir; tam bir gülüş makyajı (bir düzineden fazla kaplama kullanılarak) İngiltere’de beş haneli rakamlara ulaşmaktadır. Bununla birlikte, Tunus’ta %80’e varan tasarruflarla, bu sadece bir uçağa atlayarak atlatabileceğiniz bir dezavantajdır!

Diş kaplamaları için prosedür nedir?

Diş kaplamalarının takılması prosedürü genellikle birkaç gün içinde Tunus’taki diş hekimine iki veya üç ziyaret gerektirir ve bunlar aşağıdaki gibi özetlenebilir:

1: Konsültasyon, muayene ve tedavi planlaması

Tunus’taki diş hekimi ağzınızın kapsamlı bir değerlendirmesini yapacak ve umut ve beklentilerinizi sizinle görüşecektir. Kaplama yaptırmadan önce bilmeniz gerekenleri ve kullanılacak malzemeleri size açıklayacaktır.

2: Dişlerinizin hazırlanması

Bu aşama normalde yukarıda açıklanan planlama aşamasından sonra (yani aynı randevunun bir parçası olarak) gerçekleştirilir.

Diş hekiminiz, kaplama yapılacak her dişin ön kısmından küçük bir mine parçası çıkararak işleme başlar. Bu şekilde, kaplama takıldığında diğer dişlerle aynı seviyede olacaktır. Dişleriniz hazırlandıktan sonra, ölçü alınır ve yeni diş kaplamalarınızın ölçüye göre yapıldığı laboratuvara gönderilir.

3: Kaplamaların takılması

Yeni kaplamalarınızı taktırmak için birkaç gün sonra diş hekiminize geri döneceksiniz. Diş hekiminiz renk ve uyumu kontrol etmek için dişlerinize tutacak ve ışıkla aktive olan bir yapıştırıcı kullanarak kaplamaları dişlere sabitlemeden önce gerekli küçük ayarlamaları yapacaktır.

CAD/CAM diş hekimliği

Tunus’taki diş hekiminizin (CAD/CAM) (bilgisayar destekli tasarım/bilgisayar destekli üretim) sistemi varsa, özellikle sadece bir veya iki taneye ihtiyacınız varsa, siz beklerken kaplamalarınızın yerinde yapılması mümkün olmalıdır.
Çok sayıda kaplamaya ihtiyacınız varsa, muhtemelen yine de bir laboratuvarda yapılmaları gerekecektir. Her durumda, tüm süreç sadece birkaç gün sürecektir.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz, Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️