Tunus’ta burun estetiği fiyatı

fiyat burun rekonstrüksiyonu tunisie pas chere 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Tunus’ta burun estetiği hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir burun estetiği için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus ‘taki burun rekonstrüksiyonu hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta burun estetiği fiyatları

Tunus’ta burun estetiğinin ortalama maliyeti 2.400 Avro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1800 avro ile 3200 avro arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Burun rekonstrüksiyonu2400 €

Burun estetiği nedir?

Tunus’ta burun rekonstrüksiyonu, burun kanallarını düzeltmek, yeniden şekillendirmek veya açmak için tasarlanmış bir operasyondur. Cerrahi ekibimiz genellikle aşağıdaki önlemleri önermektedir (her bir vakaya bağlı olarak):

  • Burun köprüsü üzerindeki tümseğin kaldırılması
  • Burun daraltma
  • Burun ucunun düzeltilmesi veya yeniden şekillendirilmesi
  • Septum deviasyonunun (iki burun kanalını ayıran kıkırdak) düzeltilmesi.
  • Burnun birçok özelliği daha çekici hale getirmek için düzeltilebilir.
  • Cerrahlarımızın daha doğal sonuçlar verdiği için sınırlı bir yaklaşımı tercih ettiğini lütfen unutmayın.

Ameliyat türleri

Burun ucu ameliyatıTunuslu cerrahlarımız bu prosedürü burun ucunda düzeltmeler gerektiğinde gerçekleştirmektedir. Ameliyat burnu kısaltabilir, daraltabilir veya her ikisini de yapabilir.

Septoplasti, kıkırdağı (nazal septum) düzleştirerek burnun nefes almasına yardımcı olur. Bu işlem sırasında burnun dış görünümü değişmez.

Rinoseptoplasti – hem burun hem de nazal septum ameliyatını birleştirir. Burun septumundaki sapma, burnun görünümü gibi düzeltilir.

Prosedür

Tunus’ta burun rekonstrüksiyonu çoğunlukla narkoz altında yapılır (intravenöz anestezi bazen mümkün olsa da). Diğer yüz kozmetik prosedürleriyle aynı anda gerçekleştirilebilir. Genel olarak burun ameliyatları 1 ila 2 saat sürer ve hastaların hastaneye yatırılması gerekir (1 gece).

Prosedür, burun içinde kesiler veya yanında küçük kesikler yapılmasını içerir. Bununla birlikte, ortaya çıkan yara izleri görünmez veya çok az görünür.

Ameliyat: Deri, destekleyici kemik veya kıkırdaktan ayrılır ve daha sonra yeniden şekillendirilir. Cildin doğal esnekliği yeni pozisyonunu almasını sağlar. Ameliyat, burnu desteklemek ve şişliği azaltmak için üzerine küçük bir atel takılmasıyla sona erer. Kanamayı durdurmak için gazlı bez kullanılabilir. Bu 1 veya 2 gün sonra çıkarılır.

Hastaneden taburcu edildikten sonra hasta otelde dinlenebilir. Tunus’ta tavsiye edilen kalış süresi 5 ila 10 gündür (atel çıkarılana kadar). Dikişler yaklaşık 10 gün boyunca yerinde kalır.

Ameliyattan sonra burun ve göz çevresinde birkaç hafta boyunca şişlik ve morluk beklenebilir (ve bunların tamamen kaybolması 6 aya kadar sürebilir). Ayrıca geçici bir his veya koku kaybı da olabilir. Ancak bu hisler genellikle bu süre zarfında yavaş yavaş geri döner.

Sonuca bağlı olarak: küçük düzensizlikleri düzeltmek için ikinci bir revizyon operasyonu gerekli olabilir. Nadir durumlarda enfeksiyon veya kanama iyileşmeyi geciktirebilir veya yara izine neden olabilir.

Burun derisi kalın veya yağlı olan hastalar ameliyat için daha az uygun adaylar olabilir. Ücretsiz bir konsültasyon planlamak ve sizin için öneriler almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️