Türkiye’de uyluk küçültme

fiyat indirimi uyluk Türkiye ucuz 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Türkiye’de uyluk küçültme, iç ve dış uyluklardan istenmeyen yağ ve fazla deriyi çıkararak bacakların konturunu iyileştirmek için tasarlanmış cerrahi bir prosedürdür.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de uyluk küç ültme hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de uyluk küçültme ameliyatı ne kadara mal olur?

Türkiye’de uyluk küçültme ameliyatının İstanbul’daki ortalama maliyeti 2.300 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.000 avro ile 2.600 avro arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Uyluk küçültme2300 €

Uyluk küçültme nedir?

Türkiye’de uyluk küçültme, uylukların iç ve dış kısmındaki istenmeyen yağ ve fazla deriyi ortadan kaldırarak bacakların konturunu iyileştirmek için tasarlanmış cerrahi bir prosedürdür.

Uyluk küçültme ameliyatı genellikle Türkiye’de kol germe gibi başka bir plastik cerrahi prosedürü ile birlikte gerçekleştirilir. Uyluk germe ameliyatının amacı, uyluklardaki gevşek, sarkık deriyi azaltmaktır. Bacaklarının şeklinden memnun olmayan ve daha sıkı, daha çekici bacaklara sahip olmak isteyen kişiler için en iyi çözümdür.

Uyluk küçültme, iç ve dış uyluklarda elastikiyetini kaybetmiş cilt için yapılır. Çok fazla kilo verdiyseniz, uyluklarınızda fazla deri olması normaldir.

Kütiplasti nasıl yapılır?

Ameliyatın kapsamına bağlı olarak, bir cutiplasty genellikle 2 ila 3 saat sürer. Genel anestezi altında gerçekleştirilir.

Anesteziden sonra kesiler yapılır. Size uygun olan kesi tipi, ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize göre plastik cerrahınız tarafından seçilir. Kesilerden sonra fazla deri çıkarılır ve son olarak kesiler kapatılır.

Uyluk küçültme hastane temelli bir işlemdir. Genellikle bir gün hastanede kalmanız gerekecektir. Bazı durumlarda hasta 3 ila 4 gün hastanede kalabilir.

Uyluk küçültme türleri

İç uyluk küçültme: Orta uyluk germe olarak da bilinen iç uyluk küçültme, hem egzersiz ve diyetle giderilemeyen fazla deriyi hem de yaşlanma veya aşırı kilo kaybı nedeniyle elastikiyetini kaybetmiş deriyi gidermeyi amaçlar. Cerrah uyluk ile pubis arasındaki birleşme noktasında bir kesi yapar. Bu kesi cerrahın alttaki dokulara erişmesini sağlar. Orta uyluk germe basittir ve herhangi bir büyük komplikasyon içermez.

Dış uyluk germe: Dış uyluk germe aynı zamanda lateral uyluk germe olarak da bilinir. Diğer uyluk germe teknikleriyle karşılaştırıldığında, dış uyluk germe çok daha karmaşıktır ve kesiler daha büyüktür.

Bilateral uyluk germe: Çevresel uyluk germe olarak da bilinen bilateral uyluk germe, bacağın ön ve dış tarafındaki derinin sıkılaştırılmasından oluşur. Cerrah iki taraflı uyluk germe işlemini gerçekleştirdiğinde, bikini altlarının alt kenarına V şeklinde bir kesi yapılır. Bu teknik sadece uyluklarınızı değil kalçalarınızı da kaldırır.

Türkiye’de uyluk küçültme için kimler doğru adaydır?

Eğer siz

  • ameliyat olmanızı engelleyecek herhangi bir tıbbi probleminiz yoksa,
  • iç uyluk ve/veya dış uyluk bölgesi boyunca fazla deriye sahip olmak
  • ideal kilonuzdaysanız ve bunu korumaya kararlıysanız
  • beklentileriniz konusunda gerçekçi olun

türkiye’de uyluk küçültme için iyi bir aday olabilirsiniz.

Türkiye’de uyluk küçültmenin avantajları

Türk plastik cerrahları uyluk küçültme konusunda oldukça deneyimlidir. Ve tedavinizi tam donanımlı bir hastanede alacaksınız. Mükemmel hasta bakımı sayesinde, Türkiye’de kaldığınız süre boyunca kendinizi güvende ve rahat hissedeceksiniz. Dahası, şunları yapabileceksiniz

  • uyluklarınızdaki gevşek deriden kurtulacaksınız
  • artık bacaklarınızı gizleme ihtiyacı hissetmeyin
  • daha pürüzsüz bir cilde sahip olmak
  • daha özgüvenli ve genç hissetmek

Prosedüre genel bakış

Operasyon :Uyluk germe
Ameliyatın amacı:İç ve dış uyluklardan istenmeyen yağ ve fazla deriyi çıkararak bacakların konturunu iyileştirmek.
Çalışma süresi :2 ila 3 saat
Anestezi türü :Genel
Yan etkiler:Geçici ağrı veya uyuşukluk
Riskler :Kanama, yara izi
İyileşme süresi :Tam iyileşme 12 ay sürer. 1 ila 2 hafta sonra işinize ve günlük aktivitelerinize dönebilirsiniz.
Yara izleri:Kesi tipine bağlı olarak, yara izleri genellikle zamanla kaybolur.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️