Tunus’ta meme rekonstrüksiyonu

tunus'ta meme rekonstrüksi̇yonu fi̇yati 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Tunus’ta meme rekonstrüksiyonu hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı meme rekonstrüksiyonu için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com, Tunus ‘ta meme rekonstrüksiyonu hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta meme rekonstrüksiyonu fiyatları

Tunus’ta meme rekonstrüksiyonunun ortalama maliyeti 2.000 Avro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1800 Euro ile 2200 Euro arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Meme rekonstrüksiyonu2000 €

Meme rekonstrüksiyonu nedir?

Tunus’ta meme rekonstrüksiyonu, mastektomi veya başka bir hastalık veya durum nedeniyle bir memenin alınmasından sonra bir memenin şeklini ve konturunu yeniden oluşturur. Ayrıca tıbbi veya estetik nedenlerle göğüslerinizin boyutunu büyütmek veya küçültmek için de kullanılabilir.

Doğal görünümlü göğüsler elde etmek için, meme rekonstrüksiyonu için genellikle birden fazla cerrahi prosedür gereklidir. Meme rekonstrüksiyonu, bir meme ucunun eklenmesini ve meme ucunun etrafındaki koyu alan olan areolayı tanımlamak için dövme yapılmasını içerebilir.

Buna ek olarak, eğer isterseniz, cerrahlar bazen daha iyi, daha doğal görünümlü bir eşleşme oluşturmak için karşı memede bir operasyon gerçekleştirir.

Tunus’ta meme rekonstrüksiyonu, kanser veya diğer hastalıklar nedeniyle cerrahi olarak çıkarıldıktan sonra (kısmi veya tam mastektomi) bir kadının memesinin konturunu yeniden yapılandırmak için tasarlanmış cerrahi bir prosedürdür. Meme rekonstrüksiyonunun amacı simetri ve doğal görünümlü bir meme elde etmektir.

Mastektomi sırasında hemen rekonstrüksiyon tercih edilir, ancak her hasta genel cerrahı ve onkoloğu ile koordineli olarak bireysel olarak tedavi edilir. Bu prosedür hastaların şunları yapmasına yardımcı olur

  • Göğüslerinin dengesini korumalarına (boyut ve simetri) -.
  • Özgüvenlerini yeniden kazanmalarına.
  • Harici bir protez kullanmaktan kaçınmak.

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Merkezi, meme rekonstrüksiyonu için eksiksiz cerrahi prosedürler sunmaktadır. Deneyimli cerrahlar en son teknolojiyi ve dünya standartlarında cerrahi teknikleri kullanmaktadır.

Cilt genişletme ve implant yerleştirme

Meme rekonstrüksiyonu için yaygın olarak kullanılan bir teknik, memenin alındığı bölgenin altındaki deriyi genişletmektir. Cerrahlar deri ve pektoral kasın altına bir genişleme balonu ve küçük bir valf mekanizması yerleştirir. Küçük valf aracılığıyla, memeye yeni şeklini vermek için haftalar veya aylar boyunca balonu doldurmak için bir tuzlu su çözeltisi kullanılır. Meme uygun boyut ve şekle ulaştığında, kalıcı bir meme implantı yerleştirilir.

Doku flebi ameliyatı

Bir diğer yaygın meme rekonstrüksiyon tekniği de doku flebi rekonstrüksiyonudur. Uygun implant yerleştirildikten sonra, cerrahlar memeyi yeniden yapılandırmak için hastanın sırtından, midesinden, kalçasından veya poposundan alınan bir doku flebi kullanır.

  • TRAM flebi, bir meme şekli oluşturmak için alt karın bölgesinden ek doku, deri ve kasın çıkarılmasını içeren bir prosedürdür.
  • Latissimus dorsi flebi, ek doku gerektiğinde hastanın sırtından kas ve deri çıkarmak için kullanılır.
  • DIEP flep prosedürü, meme tümseğini oluşturmak için tram flep ile aynı alandan (kas hariç) yağ ve cildin alınmasını içerir.
  • Gluteal serbest flep, memenin şeklini oluşturmak için kalçanın gluteal kısmından doku almayı içeren bir prosedürdür.

Ameliyattan sonra

Ameliyattan sonra hastaların yorgunluk, biraz ağrı ve rahatsızlık hissetmesi muhtemeldir. Diğer olası komplikasyonlar arasında kanama, aşırı yara dokusu, yorgunluk ve enfeksiyon yer alır.

Cerrahlar bu sorunları çözmek için ilaç reçete eder veya başka yöntemler kullanır. Cerrahlar ayrıca meme başı ve areolayı yeniden yapılandırmak için ek cerrahi prosedürler önerebilir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️