Tunus’ta meme implantları

göğüs implantı tunus 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Tunus’ta meme implantları hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir meme implantı için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki meme implantları hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta meme implantı fiyatları

Tunus’ta bir meme implantının ortalama maliyeti 2.000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1800 ila 2200 € arasında değişebilir. Meme implantlarınızın çıkarılması, operasyonla ilgili diğer masraflar hariç olmak üzere 1.300 € ‘dan fazlaya mal olabilir. Kalış süresi 7 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 3 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Meme implantı2000 €

Meme implantı nedir?

Tunus’ta meme büyütme ameliyatı olmayı mı düşünüyorsunuz? Çoğu hasta, bütçeniz dahilinde istenen sonuçları elde etmek için gerekli diğer faktörleri göz önünde bulundurmadan hemen boyut hakkında düşünmeye başlar. Meme implantlarının ortalama maliyeti, diğer faktörlerin yanı sıra implantın türüne, kesi yeri ve yerleştirme tercihine bağlı olarak değişebilir.

Tunus’ta meme implantları silikon jel veya salin olarak mevcuttur. İmplant kabuğu aynı kalırken, iki dolgu maddesi boyut ve his açısından farklı seçenekler sunar ve bu da meme implantlarının fiyatı üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir.

Meme implantlarının maliyeti

Hızlı bir internet araması, meme implantlarının ortalama maliyetini kolayca ortaya çıkaracaktır, ancak bu yanıltıcı olabilir; bu istatistikler nadiren anestezi, tesisler ve cerrahların ücretleri gibi ameliyatla ilgili maliyetleri içerir.

Yeni bikininizi satın almak veya yeni Pinterest panonuzu oluşturmak için zihinsel olarak yola çıkmadan önce, Tunus’ta meme implantlarının fiyatını etkileyebilecek aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurun:

Tunus’ta meme implantlarında fiyat değişiklikleri

  • Coğrafi konum – fiyatlar dünyanın neresinde olduğunuza bağlı olarak değişir. Bu noktaya biraz sonra daha ayrıntılı olarak geri döneceğiz..
  • Cerrahın ücretleriCerrahınızın sadece nerede olduğu değil, kim olduğu da ücretlerini belirler.
  • Ameliyathane ücr etleri – Cerrahlar gibi muayenehanelerin de kısmen konum ve itibara göre belirlenen değişken ücretleri vardır.
  • Sarf malzemeleriSeçtiğiniz implant türü, kanüller, lazer lifleri ve prosedürü gerçekleştirmek için gereken diğer malzemeler.
  • Anestezi, ilaçlar..
  • Takip randevuları

Meme implantlarının ek maliyetleri

Evden ne kadar süre uzak kalabilirsiniz? Tunuslu cerrahınız size Tunus’taki meme büyütme hastaları için standart iyileşme süresi hakkında genel bir fikir verebilir, ancak her birey farklıdır. Ameliyattan sonra en az bir ay seyahat etmemeniz önerilir.

Geç bir komplikasyon durumunda bir planınız olsun ve eve döndükten sonra takip bakımı için düzenleme yapın. İdeal olarak, takip bakımınız için cerrahınızla birlikte seyahat etmeyi ayarlayabilirsiniz. Ameliyattan önce meme implantlarınızı takip etmek için yerel bir cerrahtan randevu alın.

Meme büyütme operasyonunuz için seyahat etmenin bir dizi avantajı ve dezavantajı vardır. Doğru araştırma ve hazırlıkla, hasta faydaları en üst düzeye çıkarabilir ve riskleri en aza indirebilir.

Her cerrah farklıdır ve sizin için doğru olanı seçmek önemlidir. “Meme büyütme ne kadara mal olur?” diye merak ediyorsanız, fiyatın cerraha, seçtiğiniz muayenehanede bulunan ekipmana, coğrafi konuma ve meme implantı ameliyatıyla ilişkili maliyetlere bağlı olduğunu unutmayın.

Birçok cerrah meme implantı finansmanı sunarken, diğerleri uygun fiyatlı meme büyütme seçenekleri sunarak işe başlar. Kozmetik bir prosedürü düşünürken, rahat olduğunuz bir fiyat aralığında kalmalısınız. İlk konsültasyonunuzdan önce fiyatlandırma ve finansman seçenekleri hakkında ameliyat koordinatörünüzle konuşun.

Meme implantı revizyonunun maliyeti

Önceden danışmanlık almadan meme implantının çıkarılması ve değiştirilmesinin maliyetini hesaplamak zor olabilir. Her hasta ve her durum farklıdır.

Bazı hastalar meme implantının çıkarılmasını ve değiştirilmesini tercih ederken, diğerleri doğrudan meme implantının çıkarılmasını tercih edebilir ve değiştirilmesinden kaçınabilir.

Ortalama olarak, bir meme implantının ömrü, bir yırtılma meydana gelmediği veya zaman içinde hacim değişmediği sürece 10 ila 25 yıldır. Cerrahlar, silikon implantı olan kadınların sızıntı olup olmadığını kontrol etmek için her iki yılda bir MR çektirmelerini önermektedir.

Meme implantını çıkarmanın maliyeti

Belirli bir zamanda meme implantlarınızı çıkarmaya karar vermek ek bir masraf anlamına gelir. İmplantlarınız nispeten yeniyse (genellikle beş yıl veya daha az) ve deflasyon, kireçlenme veya kontraktür yoksa, meme implantları kolayca çıkarılabilir.

Hangi meme implantı çıkarma prosedürünün sizin için en iyisi olduğuna karar vermeden önce, doktorunuz implantlarınızın durumunu belirlemek için bir meme ultrasonu veya MRI çektirmenizi isteyecektir. Meme implantlarınızın çıkarılması, operasyonla ilgili diğer masraflar hariç olmak üzere 1.300 €’yu aşabilir.

Meme büyütme operasyonundan sonra iyileşme maliyeti

İyileşme maliyetleri hastadan hastaya değişebilir. İyileşmenizin büyük ölçüde cerrahınızın talimatlarını takip etme becerinize bağlı olduğunu unutmayın. Kaliteli bir prosedürün ve meme büyütme sonrası keyifli bir iyileşmenin keyfini çıkarabilmeniz için gereken özel yaklaşıma ve deneyim seviyesine sahip bir cerrah seçmeniz çok önemlidir.

Meme büyütme iyileşme bütçeniz şunları içerebilir:

  • İşten izin ve diğer yükümlülükler – Çoğu insan iyileşmek için işten bir hafta izin alır. Eğer ücretli izniniz yoksa, bu masrafları da hesaba katmanız gerekir. Neyse ki çoğu hasta üç ila beş gün içinde işine dönmektedir. Çocuğunuz varsa, çocuk bakım masraflarını da dahil edebilirsiniz.
  • Ağrı kesici masrafları – Ameliyattan sonra çoğu hasta hafif ila şiddetli ağrı yaşayacaktır. Bazı hastalar hiç ağrı kesici almazken, diğerleri cerrahlarının reçetesine göre farklı ağrı kesici türleri seçerler. Bağımlılık yapabildikleri için narkotik ilaçlar tavsiye edilmez. Antikoagülan olmayan opioid olmayan ağrı kesiciler için 25-35 € harcamayı bekleyin.
  • Seçtiğiniz prosedür türü – Her meme büyütme prosedürü ve implantı farklıdır ve iyileşme maliyetleri de farklıdır. Örneğin, geleneksel meme büyütme daha fazla kesinti içerir ve bu da daha pahalı olabilir.
  • Destek sütyeni – Şişliği en aza indirmeye yardımcı olmak için ameliyattan sonra yaklaşık iki hafta boyunca takmanız gerektiğinden, cerrahi veya kompresyon sütyenlerinin maliyeti göz ardı edilmemelidir. 25-35 € harcamayı beklemelisiniz.
  • Bir bakıcı kiralayın – En iyi bakıcılar aile, eş ya da arkadaşlardır, çünkü güvenilirdirler ve hiçbir masrafları yoktur. Ancak bazen bu destek sistemi mevcut olmayabilir ve cerrahınız tarafından önerilen ya da kendi araştırmanız sonucunda bir bakıcı tutmanız gerekebilir. Eğer bir bakıcı tutmayı planlıyorsanız, bu maliyeti bütçenize dahil etmelisiniz.
  • Takip randevularının maliyeti – Hastalar tatmin edici bir iyileşme sağlamak için takip randevularına katılmalıdır.
  • Tıbbi masaj – Meme implantı ameliyatından sonra sıklıkla bildirilen bir komplikasyon, masaj terapisi ile kolayca önlenebilen kapsüler kontraktürdür. Bu masrafları da hesaba katmalısınız.
  • Ulaşım masrafları ve konaklama – Eyalet dışından geliyorsanız, konaklama tercihlerinize bağlı olarak bölgede bulunduğunuz süre boyunca ulaşım masraflarını düşünmeniz gerekir.

En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olması için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️