Türkiye’de J-Plazma Liposuction

fiyat j plazma liposuction Türkiye 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

Türkiye’de J-plazma liposuction, çevre dokuya zarar vermeden herhangi bir bölgenin tedavi edilmesini mümkün kılar, böylece ağrı ve rahatsızlığı azaltır, komplikasyon riskini en aza indirir ve iyileşme süresini kısaltır

EniyiKlinik.com, Türkiye’deki J-Plasma liposuction hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de liposuction J-Plasma fiyatı

Türkiye’de liposuction J-Plasma’nın İstanbul’daki ortalama maliyeti 4.000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 3.500 € ile 4.500 € arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Liposuction J-Plazma4000 €

Liposuction J-Plazma nedir?

Cilt elastikiyetinde ve tonunda azalma, cilt yaşlanmasının ilk belirtilerinden biridir. Türkiye’de Liposuction J-Plasma, cildi dışarıdan yeniden yüzeye çıkaran ve cilt altına uygulandığında sıkılaştıran son teknoloji ürünü, minimal invaziv bir prosedürdür.

Geleneksel yöntemlere modern bir alternatif olan İstanbul’da liposuction J-Plasma, daha az ısı ile lazer yüzey yenileme tedavilerinden daha iyi sonuçlar üretebilir ve bu da en hassas bölgelerde bile kullanılabilen daha güvenli bir tedavi ile sonuçlanır.

Soğuk plazma akışının hassasiyeti, herhangi bir alanın çevre dokuya zarar vermeden tedavi edilebileceği, ağrı ve rahatsızlığı azaltacağı, komplikasyon riskini en aza indireceği ve iyileşme süresini kısaltacağı anlamına gelir.

J-Plasma’nın tedavi edebileceği alanlar

J-Plasma liposuction, yüzden baldırlara kadar her bölgeyi sıkılaştırmak için kullanılabilir. En popüler uygulama alanları şunlardır: Yüz, karın, göğüsler, sırt, kollar, uyluklar ve boyun.

J-Plasma’nın Türkiye’deki Avantajları

  • Çok küçük kesilerle anında sonuç.
  • İstenen sonuçları elde etmek için tek bir tedavi.
  • Çevre dokulara minimum travma.
  • Cilde zarar verme riski minimumdur veya hiç yoktur.
  • Göz kapakları gibi hassas cilt bölgelerinde kullanım için güvenli.
  • Nispeten hızlı iyileşme ve ağrısız prosedür.

J-Plasma liposuction için en iyi adaylar

Sağlıklı cilde sahip hastalar genellikle Türkiye’de liposuction J-Plasma için iyi adaylardır. Yaşlanma, güneş hasarı veya sigaranın neden olduğu cilt çizgileri, lekeler ve kırışıklıklar, orta ila hafif cilt elastikiyeti kaybı gibi J-Plazma ile tedavi edilebilir.

Türkiye’de invaziv ameliyat olmak istemeyen veya buna eşlik eden yara izi ve kesinti süresini istemeyen hastalar için mükemmel bir seçimdir.

Sıkılaştırma tedavisi tüm cilt renklerinde başarıyla uygulanabilir. Öte yandan, cilt yenileme tedavisi genellikle daha açık tenli hastalarda daha iyi sonuçlar verir.

J-Plasma liposuction nasıl çalışır?

J-Plasma cilt yenileme tedavisinde, iyonize plazma enerjisi cildinizin üst tabakasına iletilir. Temas halinde plazma, alttaki dokuya nüfuz etmeden veya zarar vermeden cildin en dış katmanlarını pul pul döker.

Bu işlem ciltteki renk değişimini azaltır, cilt dokusunu iyileştirir, gözenekleri küçültür, ince ve derin çizgileri azaltır ve cildi sıkılaştırır.

Sıkılaştırma uygulamalarında, stratejik noktalara yerleştirilen küçük kesilerden ince bir metal kanül cilt altına yerleştirilir. Kanül ileri geri hareket ettirildikçe, uçtan akan plazma cildin alt tarafını ısıtarak cildin kasılmasına ve kolajen üretiminin uyarılmasına neden olur. Sonuç, tedavi edilen bölgede genel bir sıkılaşmadır.

Uygulanacak bölgeye ve alana bağlı olarak J-Plasma liposuction genel anestezi altında gerçekleştirilebilir. Bazı sınırlı uygulamalarda lokal anestezi de mümkündür.

J-Plasma tek başına bir tedavi olarak veya karın germe veya vaser lipo dahil olmak üzere liposuction veya boyun germe gibi diğer prosedürlerle birlikte uygulanabilir.

Çoğu hasta için tek bir J-Plazma tedavi seansı genellikle yeterlidir.

Ameliyattan sonra

Normal iyileşme süresi J-Plazma cilt yenileme için yaklaşık iki ila üç hafta ve cilt sıkılaştırma için daha da kısadır. Hastalara ilk iki hafta boyunca kapalı alanda kalmaları, doğrudan güneş ışığından kaçınmaları ve dinlenmeleri tavsiye edilir.

Operasyondan sonra cildin düzgün bir şekilde iyileşmesi için temiz tutulması, makyajdan arındırılması ve nemlendirilmesi önemlidir. Hafif kızarıklık, küçük şişlik, kaşıntı ve pullanma olabilir ve bu durum 3 haftaya kadar sürebilir.

İyileşme dönemi genellikle komplikasyonsuzdur. Operasyondan sonra doktor tarafından yapılan periyodik kontroller iyileşmenin ve nihai sonucun kalitesini garanti eder.

Sonuçlar

Tedavi, operasyondan hemen sonra gözle görülür sonuçlar verir, ancak cildin iyileşmesi ve tamamen toparlanması birkaç hafta sürer. Kolajen üretildiği için cilt birkaç ay, hatta bir yıl boyunca büzülmeye ve elastikiyetini artırmaya devam eder.

Çoklu tedaviler gerekli değildir ve J-Plazma’nın sonuçları nispeten kalıcıdır. Gençleştirilmiş cilt, doğal yaşlanma sürecinin bir sonucu olarak yıllar içinde kaçınılmaz olarak ilerleyen değişikliklere uğramaya devam edecektir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️