Tunus’ta Genioplasti

genioplastie tunisie fiyat 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Tunus’ta genioplasti hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Başarılı bir genioplasti için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki genioplasti hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta genioplasti fiyatı

Tunus’ta bir genioplastinin ortalama maliyeti 2.000 €‘dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 2-3 saat sürer. Kalış süresi 5 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 3 ay içinde görülebilir.

Tunus’ta Genioplasti2000 €

Genioplasti nedir?

Öncelikle genioplasti, daha uyumlu bir yüz elde etmek amacıyla çenenin görünümünü ve şeklini düzeltmek ve yeniden şekillendirmek için tasarlanmış bir kozmetik cerrahi operasyonudur.

Hastalar genellikle çok geride, çok ileride veya çarpık bir çeneden muzdariplerse veya çenelerinin çok büyük olduğunu ve bu nedenle estetik olarak hoş olmadığını düşünüyorlarsa genioplasti geçirirler.

2 tip genioplasti vardır:

Kavisli bir çeneyi düzeltmek için genioplasti

Çene biraz fazla ilerideyse, çeneyi geriye almak ve yüzün görünümünü iyileştirmek için bir genioplasti gerekir. İki olası seçenek vardır: ya cerrah mandibular kemiğin alt kenarını törpüleyerek çeneyi düzleştirir.

Ya da çıkıntı kesilir, bu durumda çenenin ön kısmı metal plakalar ve vidalar kullanılarak yeniden tutturulur. Buna osteotomi denir.

Çekik çene için genioplasti

Çene çok gerideyse, ilerletme genioplastisi yaptırmak gerekir. Başka bir deyişle, cerrah üç yöntemden birini kullanarak çeneyi ilerletir:

  • Çene kemiğini yatay olarak ileriye taşımak için kesmeyi içeren bir ilerletme osteotomisi;
  • Boşluğu doldurmak için silikon grefti;
  • Vücuttan bir kemiğin pelvis, burun veya hatta kafatasından çıkarıldığı ve daha sonra çeneye aşılandığı bir kemik grefti. Bu otogreftleme olarak bilinir.

Seçim hastanın tercihlerine ve cerrahın endikasyonlarına bağlıdır.

Tunus’ta genioplastiden kimler faydalanabilir?

Çok geride veya çok ileride bir çeneden muzdarip olan 18 yaşın üzerindeki herkes genioplasti yaptırabilir.

Tunus’ta genioplasti operasyonu sırasında ne olur?

Her kozmetik cerrahi operasyonunda olduğu gibi genioplasti de 3 farklı aşamada gerçekleşir:

Ameliyat öncesi aşama

Bu ilk konsültasyon, belirli soruları sormak ve şüphelerinizi, korkularınızı ve beklentilerinizi ifade etmek için ideal bir fırsattır.

Plastik cerrah her zaman hastayı rahat latabilir ve hasta ameliyathaneye girmeden önce her türlü soruyu yanıtlayabilir. Her şeyden önce bu, her bireyin ihtiyaçları doğrultusunda ideal çözümü bulmayı amaçlayan bir tartışmadır.

Ameliyat

Tunus’ta bir genioplasti, operasyonun karmaşıklığına bağlı olarak genellikle 1 ila 2 saat arasında sürer. Genellikle genel anestezi altında yapılır, ancak lokal anestezi altında da gerçekleştirilebilir.

Bir protez söz konusuysa, birkaç santimetre uzunluğunda bir kesiden endobukkal olarak yerleştirilir. Diğer bir seçenek de hastanın yüzünde herhangi bir iz bırakmamak için çene altındaki kıvrımda bir kesi yapmaktır.

İkinci olarak, genioplasti, örneğin rinoplasti gibi diğer kozmetik cerrahi operasyonlarla veya hatta daha uyumlu bir yüz için profiloplasti ile birleştirilebilir.

Son olarak, bakım personeli hastanın hemen ayrılabileceğini düşünmediği sürece, hastanede bir gece kalmayı gerektirir, bu durumda ayakta tedavi ameliyatı olarak gerçekleştirilir.

Prosedüre genel bakış

Operasyon :Genioplasti
Ameliyatın amacı:Çeneyi düzeltmek için
Anestezi türü:Genel
Çalışma süresi :1 ila 2 saat
Hastanede kalış süresi :1 gece
Kalış süresi :4 gece / 5 gün

Ameliyat sonrası takip

Genel olarak, genioplastinin bıraktığı izler neredeyse görünmezdir. Nihai sonuç operasyondan yaklaşık 1 ay sonra ortaya çıkar ve bu da yanaklardaki ve dudaklardaki ödemin kaybolmasına karşılık gelir.

Son olarak, ağrı genellikle orta derecededir ve tüm vakalarda hastalara acılarını en aza indirmek için analjezik ve ağrı kesiciler reçete edilir.

Ne gibi önlemler alınmalıdır?

Ameliyattan sonra hastalara şunlar tavsiye edilir

  • Yumuşak yiyecekler yiyin ve katı yiyeceklerden kaçının;
  • Enfeksiyonları önlemek için her yemekten sonra ağızlarını çalkalayarak mükemmel bir ağız hijyeni sağlayın;
  • Çok sıcak, çok asidik veya çok baharatlı yiyeceklerden kaçının;
  • Ameliyattan sonra 6 hafta boyunca fiziksel aktiviteden kaçının;
  • İşten en az iki hafta izin alın.

Elbette plastik cerrahi hiçbir zaman risksiz değildir. Genioplasti durumunda, komplikasyonlar nadirdir, ancak yine de bunlardan bahsetmek önemlidir.

Başlıca riskler şunlardır

  • İmplantın yer değiştirmesi veya asimetri, nadir durumlarda ikinci bir kozmetik operasyona yol açabilir;
  • Hafif kanama;
  • Alt dudakta, diş etlerinde veya dişlerde hassasiyet kaybı. Sorun yavaş yavaş kaybolur;
  • Antibiyotik gerektiren bir enfeksiyon;
  • Diş lezyonları, yani diş kökleri etkilenebilir ve tedavi gerektirebilir, ancak bu nadirdir;
  • Eğer varsa, protezin reddedilme riski.

Genioplasti için neden Tunus’u seçmelisiniz?

Tunus’un plastik ve rekonstrüktif cerrahi açısından sunabileceği çok şey var gibi görünüyor. Gerçekten de, ülke son birkaç yılda gelişmeyi başardı ve şimdi bir dizi nedenden dolayı dünyanın her yerinden hastaları çekiyor:

  • Cazip, rakipsiz fiyatlar;
  • Yeni, son teknoloji ürünü ekipman ve ameliyathaneler;
  • Bazıları Avrupa’da eğitim almış deneyimli cerrahlar;
  • Çok sıkı hijyen kuralları;

Tunus’ta genioplasti ne kadara mal olur?

Tunus’ta bir genioplastinin ortalama maliyeti 2.000 €’dur. Bu fiyata hastanede yatış masrafları, röntgen ve tarama gibi görüntüleme masrafları, ameliyat, anestezi ve ilaçlar dahildir. Her durumda, toplam maliyetin Avrupa’dakinden 3 kat daha az olduğu tahmin edilmektedir.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz Tunus’taki ameliyatınızın başarılı geçmesi için size ücretsiz olarak yardımcı olabilir. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️