Tunus’ta etnik rinoplasti

etni̇k ri̇noplasti̇ fi̇yati 1
Tarafından yazılmıştır Melissa

Tunus’ta etnik rinoplasti hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir etnik rinoplasti için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus ‘taki etnik burun estetiği hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta etnik rinoplasti ne kadara mal olur?

Tunus’ta etnik rinoplastinin ortalama maliyeti 2.200 €‘dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1800 avro ile 2600 avro arasında değişebilir. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 3 saat sürer. Kalış süresi 7 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 6 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Etnik rinoplasti2200 €

Tunus’ta etnik rinoplasti için rehber

Eğer bir etnik gruba ait olmayı karakterize eden bir fiziksel özellik varsa, o da burundur. Avrupalıların, Asyalıların, Afrikalıların, Amerikalıların, Afro-Amerikalıların, Hispaniklerin ve Doğuluların burunları arasında önemli farklılıklar vardır. Etnik kökene bağlı olarak burun çok düz, çok sivri, çok geniş veya çok uzun olabilir. Bu durum, burnun şeklini veya projeksiyonunu değiştirmek için rekonstrüktif cerrahi ihtiyacına yol açabilir.

Bu, Tunus’ta etnik rinoplasti olarak bilinen, burnu yeniden şekillendirmek için yapılan yüz estetik ameliyatıdır. Bir medikal turizm paketinin parçası olarak gerçekleştirilebilecek en ucuz kozmetik operasyonlardan biridir.

Etnik rinoplasti nedir?

Etnik rinoplasti, belirli etnik gruplardan insanların burunlarının düzeltilmesini içeren bir kozmetik cerrahi prosedürüdür. Burunlarının şekli göz önüne alındığında, oldukça özel rinoplasti prosedürlerine ihtiyaç duyarlar. Etnik burunda rekonstrüktif ve estetik bir operasyonda, bazı hastalar biraz daha Kafkasyalı bir burun isterken, diğerleri burun kanatlarını küçültmek veya kimliklerini korurken sadece birkaç özelliği değiştirmek isteyecektir.

Örneğin, burunameliyatı şunları mümkün kılacaktır:

  • Burun köprüsünün çıkıntısını arttırmak
  • Çok düz bir burun kaldırın
  • Çok geniş bir ucu inceltin
  • Burun deliklerinin açıklığını veya burun uzunluğunu azaltmak vb.

Tüm bunlar, Tunus’taki etnik rinoplasti cerrahlarının mükemmel bir şekilde ustalaştığı özel estetik tıp teknikleri gerektirir.

Tunus’ta etnik rinoplasti kimler için tasarlanmıştır?

Adından da anlaşılacağı gibi, etnik rinoplasti belirli etnik gruplara adanmıştır: Birkaç kusur nedeniyle burunlarını yeniden şekillendirmek isteyen Afrikalı, Asyalı, Latin, Hintli, Çinli ve Arap hastalar.

  • Küçük bir burun köprüsüne, oldukça şişkin bir uca, oldukça kalın bir burun derisine ve oldukça geniş burun deliklerine sahip olan Afrikalılar vb.
  • Çok belirgin bir burun kamburuna, oldukça sarkık veya sarkık bir uca sahip olan Latinler vb.
  • Düz bir burun köprüsüne ve hafif çıkıntılı, genellikle yuvarlak bir uca sahip Asyalılar vb.
  • Büyük bir kamburluk ve sarkık bir uç ile karakterize edilen oldukça geniş bir burun profiline sahip Araplar vb.

Burun estetik ameliyatı hem erkekler hem de kadınlar için mevcuttur, ancak bu rekonstrüktif operasyonun 18 veya 20 yaşından önce düşünülmemesi tavsiye edilir. Normalde bu yaşlarda burun piramidi büyümesini tamamlar.

Etnik rinoplasti nasıl yapılır?

Tunus’ta etnik rinoplasti, etnik hastalar için çeşitli burun ameliyatı tekniklerine hakim uzman estetik cerrahlar tarafından gerçekleştirilir. Kapsamlı bakım sunan tanınmış bir estetik kliniğinde gerçekleştirilir. Tunus ‘ta burun estetiği ameliyatı olmayı düşünen yabancı hastalar, tıbbi kalışları sırasında kapsamlı bakımdan faydalanacaktır. Burun yeniden şekillendirme ameliyatının 2 ila 3 gün hastanede kalmayı gerektirdiği unutulmamalıdır.

Ameliyattan önce

Medikal rinoplastide olduğu gibi kozmetik burun ameliyatında da ilk adım kozmetik cerrahınızdan randevu almaktır. Bu ilk konsültasyon, burnunuzun şeklini ve yapısını ve bunu düzeltmek için en uygun rinoplasti tekniğini belirlemesini sağlayacaktır. Rötuş ameliyatı ile bağlantılı olarak ortaya çıkabilecek komplikasyonları belirlemek için tıbbi testler yapılacaktır.

Bu ilk konsültasyon aynı zamanda cerrahi prosedürleri ve operasyon için gerekli hazırlıkları tanımlamamızı sağlayacaktır. Sanal bir simülasyon size ameliyat sonrası nihai sonuç hakkında bir fikir ve görüntü verecektir.

Operasyon sırasında

Ameliyat günü, özenli ve duyarlı bir tıbbi ekip tarafından bakılacaksınız. Mükemmel bir plastik cerrahın ellerinde olacaksınız. Ameliyat, ameliyathanede genel anestezi altında gerçekleşir. Kozmetik prosedürün karmaşıklığına bağlı olarak yaklaşık 2 ila 3 saat sürecektir.

Etnik rinoplasti için cerrah mümkün olan en iyi sonucu elde etmek için farklı cerrahi teknikler kullanabilir:

  • Burun projeksiyonunu artırmak için kıkırdak grefti.
  • Çok düz olan bir köprüyü genişletmek için bir burun implantı.
  • Çok açık olan burun deliklerini küçültmek için burun deliği plastiği.
  • Çok geniş veya sarkık bir burun köprüsünü azaltmak için kıkırdak sütürü.
  • Burun köprüsünün ve ucunun kemik yapısını yeniden şekillendirmek için kıkırdak ve kemik rezeksiyonu.

Kozmetik operasyondan sonra plastik cerrah “yeni burnun” doğal olarak yerleşmesini sağlamak için bir endonazal atel takacaktır.

Ameliyattan sonra

Rekonstrüktif ameliyat bitmiştir ve bir gece boyunca tıbbi gözetim altında olacaksınız. Ameliyat sonrası etkileri ve acı hissini hafifletmek için sistematik olarak ağrı kesiciler alınır. Nefes alırken de bir miktar rahatsızlık hissedebilirsiniz, ancak bu nefes alma kalitenizi etkilemez. Dahası, burun ameliyatı solunum fonksiyonlarınızı etkilemeyecektir.

Estetik ameliyattan sonra hastaların daha iyi iyileşmelerine yardımcı olmak için 7 ila 10 günlük bir nekahet dönemi öngörülmektedir. Ameliyatı takip eden 10 gün içinde pansuman değiştirilmeli, dikişler ve atel çıkarılmalıdır.

Tunus’ta etnik burun estetiği sonrası alınması gereken önlemler

Bu rekonstrüktif plastik cerrahi ile tatmin edici sonuçlar elde etmek ve aynı zamanda burnunuzun daha iyi iyileşmesi için, aşağıdaki gibi birkaç önlemi takip etmek önemlidir:

  • Alerjiniz varsa burnunuzu kaşımayın.
  • Çok sert hapşırmaktan kaçının veya mümkünse hapşırığınızı tutun.
  • Burnunuzu özel bir sprey ile yıkayın.
  • Burnunuza dokunmayın ve burnunuzu ezdirmekten kaçının.
  • Özel bir pozisyonda uyuyun: başınızı hafifçe kaldırarak. Karnınızın üzerinde uyumaktan kaçının.
  • Uzun süre yatmayın.
  • İyileşme sürecinde ve ameliyattan sonraki 3 ay boyunca herhangi bir yorucu spor aktivitesinde bulunmayın.
  • Güneş gözlüğü takmayın ve numaralı gözlük yerine kontakt lens kullanın.
  • Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürün: sigara veya alkol kullanmayın.

Tunus’ta etnik rinoplastinin fiyatı nedir?

Tunus’ ta bir burun estetiğinin fiyatı 1.800 ila 2.600 € arasında değişmektedir. Bu fiyata tüm tıbbi konaklama dahildir: cerrahi prosedür, tıbbi tedavi, ameliyat sonrası takip, cerrahın ücreti, otel veya klinik havaalanı transferi, tıbbi ve dilsel yardım.


Bizden kişiselleştirilmiş bir fiyat teklifi isteyin ve medikal turizm acentemizin size rehberlik etmesine izin verin. Sizi en iyi cerrahlarla temasa geçireceğiz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Melissa

Adım Mélissa ve 2014'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Çok çeşitli terapötik alanları kapsayan düzenleyici ve mediko-pazarlama belgeleri yazma konusunda geniş deneyime sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️