Dominik Cumhuriyeti’nde BBL

bresilian facelift fiyatı dominik cumhuriyeti 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Dominik Cumhuriyeti’ndeki Santo Domingo’da Brezilya Tipi Popo Kaldırma (BBL), vücudunuzdan yağ alınmasını ve kalçalarınıza yeniden enjekte edilmesini içeren cerrahi bir prosedürdür.

EniyiKlinik.com sizi Dominik Cumhuriyeti’ ndeki Brezilya Yüz Germe hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Dominik Cumhuriyeti’nde BBL fiyatları

Dominik Cumhuriyeti, Santo Domingo’da Brezilya tipi yüz gerdirmenin ortalama maliyeti 3.600 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 3300 Euro ile 3900 Euro arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Dominik Cumhuriyeti
Brezilya yüz gerdirme3600 €

Brezilya tipi germe nedir?

Kalçalarınızın görünümünden tam olarak memnun değil misiniz? Boyut, şekil veya belki de sarkan deri sizi hayal kırıklığına mı uğrattı? Bu konuda bir şeyler yapmak ister misiniz? Santo Domingo’da Brezilya tipi popo kaldırma sadece ünlüler için değil. Bu sizin için de geçerli!

Dominik Cumhuriyeti’nde popo kaldırma veya popo büyütme, kalçaların şeklini ve hacmini iyileştirmek için tasarlanmış cerrahi bir prosedürdür. İki tür kalça büyütme vardır:

  • Kalça implantı ile geleneksel kalça kaldırma
  • Brezilya tipi kalça kaldırma (BBL)

Kalça kaldırma işleminde kalçanın şeklini iyileştirmek için silikon implant kullanılırken, Dominik Cumhuriyeti’ndeki Brezilya tipi kalça kaldırma işleminde kendi doğal yağınız kullanılır. Bazıları geleneksel popo kaldırmayı tercih ederken, kalçalarını ince bir şekilde büyütmek isteyen diğerleri popüler Brezilya Poposu Kaldırmayı tercih edecektir.

Dominik Cumhuriyeti’ndeki Brezilya Tipi Popo Kaldırma (BBL), kalçalara yağ transferini içeren cerrahi bir prosedürdür. İstenmeyen ve fazla yağ, liposuction ile vücudunuzun diğer bölgelerinden, genellikle bel ve karın bölgesinden alınır ve daha sonra görünümlerini iyileştirmek için kalçalara enjekte edilir. BBL, kalçaların boyutunu ve şeklini iyileştirmek için kendi doğal yağınızı kullanır.

BBL’de implant kullanılmaz. Bu yüzden kalçanızı geliştirmenin en doğal yoludur. Brezilya Tipi Popo Kaldırma güzel ve uzun ömürlü sonuçlar sunar çünkü implantların aksine kendi yağınız yumuşaktır ve kaymaz.

Ayrıca bakınız: Türkiye‘de BBL

Kalçalar kolayca yaşlanma belirtileri gösteren bir bölgedir. Yıllar geçtikçe küçülmeye başlayabilir ve insanların sahip olmak istediği görünümü koruyamayabilir. Brezilya Tipi Popo Kaldırma ile bu doğal yaşlanma etkisinin önüne geçebilirsiniz.

Dominik Cumhuriyeti’nde Brezilya Tipi Popo Kaldırma Nasıl Yapılır?

  1. Tümesan liposuction: Bu standart bir liposuction prosedürüdür. Doktor ilk olarak yağ grefti için kullanılacak yağ ekstraksiyonuna uygun vücut bölgelerini seçer. Liposuction, liposuction yapılacak bölgede yapılan küçük kesilerle başlar. Kesilerin küçük olması nedeniyle liposuction hiçbir yara izi bırakmaz.
    Daha sonra, yağı gevşetmek için kesiden sokulan güçlü bir vakum cihazına kanül adı verilen ince bir tüp takılır. Daha sonra yağ, cerrahi bir aspiratör veya kanüle bağlı bir şırınga kullanılarak vücuttan çıkarılır.
  2. Saflaştırma: Çıkarılan yağ bir teneke kutu içinde bulunur. Çıkarılan yağ kalçaya enjekte edilmeden önce sterilize edilir. Sterilizasyon, yağ dokusu ile birlikte çıkarılan sıvı ve kanın ortadan kaldırılması anlamına gelir.
    Prosedürün sonunda, saflaştırılmış doku yalnızca aşılama için hazır olan yağı içerir.
  3. Yağ grefti (yağ transferi): Son aşamada, saflaştırılmış yağ dokusu gluteal kas ve gluteal bölgenin derin yağ dokusuna enjekte edilir. Yağ, kalça bölgesinde yapılan küçük kesilerden enjekte edilir.
    Yağ, iyi hacimli, pürüzsüz, doğal görünümlü bir sonuç elde etmek için doğal katmanlar halinde aşılanacaktır.

Türkiye’de BBL için doğru aday kimdir?

Aşağıdaki durumlarda Brezilya tipi kalça kaldırma operasyonu için iyi bir adaysınız

  • Vücudunuzda ekstraksiyon ve greftleme için yeterli yağ varsa
  • Ameliyat olmak için yeterli tıbbi geçmişe sahipseniz
  • Kalçanızın hacmini artırmak istiyorsanız
  • Belinizi inceltmek istiyorsanız

Türkiye ve özellikle İstanbul, Dominik Cumhuriyeti’nde Brezilya tipi popo kaldırma veya diğer plastik cerrahi operasyonları isteyen dünyanın her yerinden hastalar için en popüler destinasyonlardan biri haline gelmiştir. Rekabetçi fiyatlara ek olarak, Türkiye’yi seçen hastalar, Avrupalı meslektaşlarından daha fazla sayıda hastayı tedavi eden deneyimli plastik cerrahlar sayesinde en iyi tedaviden de yararlanmaktadır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️