Tunus’ta uyluk germe

fiyat uyluk germe tunus ucuz 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Tunus’ta uyluk germe hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir uyluk germe için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com, Tunus’taki uyluk germe ameliyatları hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir ameliyat rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta uyluk germe ameliyatı ne kadara mal olur?

Tunus’ta uyluk germe ameliyatının ortalama maliyeti 2.200 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1800 avro ile 2600 avro arasında değişebilir. Bu cerrahi prosedürün amacı uylukların ve siluetin görünümünü iyileştirmektir. Kalış süresi 7 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 7 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Uyluk germe2200 €

Geçmişin sıkılığını ve kıvrımlarını yeniden kazanmak, her yıl dünyanın dört bir yanından binlerce hastayı çeken şeydir. Tunus özellikle caziptir ve son yıllarda patlama yaşamaktadır.

Uyluk germe nedir?

Kruroplasti olarak da bilinen uyluk germe, daha pürüzsüz, daha tonlu bir görünüm vermek için üst ve alt uyluklardan fazla deri veya yağı alan bir kozmetik cerrahi prosedürdür. Vücudun doğal yaşlanma süreci bazen iç uyluklardaki cildin sarkmasına neden olur. Bu sarkma hızla çirkinleşebilir ve bir kompleks kaynağı haline gelebilir.

Operasyon, daha da muhteşem sonuçlar elde etmek için liposuction ile birleştirilebilir. Bazı hastalar daha uyumlu bir figür elde etmek için kalça büyütme operasyonu da geçirmektedir.

2 tip uyluk germe operasyonu vardır:

  • İç uyluk germe, en yaygın operasyon
  • Ve dış uyluk germe

Tunus’ta kimler uyluk germe ameliyatı yaptırabilir?

Genel olarak konuşmak gerekirse, 18 yaş ve üzeri herhangi bir yetişkin, sağlık durumları iyi olduğu ve doktorlarından herhangi bir kontrendikasyon bulunmadığı sürece Tunus’ta uyluk germe yaptırabilir.

Bu tercihin 3 ana nedeni vardır:

  • Cildin doğal yaşlanmasına bağlı olarak çirkin görünüm ve sarkma;
  • Kilo alımının neden olduğu yağ fazlalığı;
  • Ani ve hızlı kilo kaybının bıraktığı deri fazlalığı.

Operasyon nasıl gerçekleştirilir?

Tunus’taki tüm cerrahi operasyonlarda olduğu gibi, hastalar prosedür boyunca yönlendirilir.

Ameliyat öncesi konsültasyon

Ameliyattan sorumlu plastik cerrah ile bir ilk görüşme yapılır.

Bu görüşme sırasında plastik cerrah

  • Hastanın operasyon için uygun olup olmadığını belirler;
  • Hastanın tüm sorularını dinler ve yanıtlar;
  • Neyin yapılıp neyin yapılamayacağına göre bir teşhis ve eylem planı oluşturur;
  • Hastayı prosedür, talimatlar ve operasyonla ilişkili riskler hakkında bilgilendirir.

Bu ilk görüşme sırasında iletişim esastır, çünkü prosedürün geri kalanının ne kadar sorunsuz ilerleyeceğini belirleyecektir.

Operasyon günü

Tarih belirlendi ve büyük gün geldi çattı. Hasta, seçilen Tunus hastanesine gitmesi için davet edilir. Sağlık personeli ekibi onları karşılar ve ameliyathaneye girmeden önce her şeyin yolunda gittiğinden emin olur.

Ameliyat süresi

Operasyon her zaman genel anestezi altında gerçekleştirilir ve ortalama 2 saat sürer. Bununla birlikte, alınacak fazla yağ miktarına bağlı olarak süre daha kısa veya daha uzun olabilir.

İç uyluk germe

İç uyluk germe için plastik cerrah, germe ve liposuction işlemine geçmeden önce perine ile uyluk arasındaki kıvrımda bir kesi yapar. Bu prosedür sadece üst ve iç uyluk derisini sıkılaştırır.

Yanal uyluk germe

Dış lifting, iç liftingden daha nadirdir. Tek başına liposuction kötü sonuç verdiğinde heybe oluşturan fazla deriyi tedavi eder.

Ameliyat sonrası takip

Hastalar ertesi gün evlerine gidebilmeden önce gözlem için1 gece hastanede kalırlar. Ameliyat nadiren ayakta gerçekleştirilir.

Bir miktar ağrı hissedilebilir, ancak hastaların mümkün olduğunca az acı çekmesini sağlamak için ağrı kesiciler reçete edilir. Yara izleri söz konusu olduğunda, bazıları hafifçe görülebilir, ancak cerrah, hasta ayağa kalktığında görünmemelerini sağlar. Bir kez daha, yara izinin uzunluğu operasyon sırasında alınan fazla yağ miktarına bağlıdır.

Nihai sonuç, ameliyattan yaklaşık 3 ay sonra, ameliyat sonrası ödem ortadan kalktıktan sonra görülebilir. Yara izlerinin operasyondan 1 yıl sonrasına kadar değişebileceğini unutmayın, bu nedenle endişelenmenize gerek yoktur.

Tunus’ta uyluk germe ameliyatından sonra ne gibi önlemler almalıyım?

Önce

  • Ameliyattan 10 gün önce anti-enflamatuar ilaçları almayı bırakın;
  • Operasyondan 10 gün önce sigara içmeyi bırakın;
  • Operasyondan önceki altı ay içinde kilo sabit olmalıdır;
  • Vücut kitle indeksi 30 kg/m2’ye eşit veya daha az olmalıdır.

Sonra

Ameliyattan sonra uyulması gereken birkaç kural vardır:

  • Fiziksel aktiviteye 1 ay boyunca devam etmeyin. İyileşme sorunlarına tabidir;
  • Yara izleri her gün sabunla temizlenmeli, ardından temiz bir havluyla dikkatlice kurulanmalıdır;
  • Destek çoraplarının giyilmesinin yanı sıra önleyici bir antikoagülan reçete edilir. Önleyici bir antikoagülan reçete edilir ve flebit ve pulmoner emboli riskini sınırlamak için taburcu olduktan sonra iki hafta boyunca kompresyon çorapları giyilmelidir;
  • İşten en az 2 hafta izin alınmalıdır;
  • Ameliyattan sonra bir yıl boyunca yara izlerinin güneşten korunması zorunludur.

Her durumda, tüm talimatlar cerrahla yapılan ilk konsültasyon sırasında hastaya iletilir.

Tunus’ta uyluk germe ameliyatının riskleri

Elbette her kozmetik veya rekonstrüktif cerrahi belirli riskler içerir. Çok nadir görülseler de hastalar bu konuda bilgilendirilmelidir. Uyluk germe için en yaygın komplikasyonlar hematom, enfeksiyon ve çirkin yara izleridir.

Tunus’ta uyluk germe ameliyatı ne kadara mal olur?

Tunus’ta uyluk germe, tercihlerinize, tıbbi ihtiyaçlarınıza ve hedeflenen uyluk bölgesine göre planlanan ve gerçekleştirilen kişiselleştirilmiş bir prosedürdür. Bu nedenle uyluk germe veya uyluk germe fiyatları önemli ölçüde değişebilir. Uyluk germe ameliyatının fiyatı 2.000 ila 2.600 Avro arasında değişmekte olup ortalama ameliyat maliyeti 2.200 Avro civarındadır.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz, Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Ücretsiz fiyat teklifi için bize danışın.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️