Tunus’ta popo Büyütme

kalça büyütme 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Tunus’ta kalça büyütme hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir kalça büyütme operasyonu için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’ta popo büyütme hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta popo büyütme fiyatı

Tunus’ta implantlı bir popo büyütme işleminin ortalama maliyeti 2.800 €, implantsız ise 2.500 €‘dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 3 saat-4 saat sürer. Kalış süresi 7 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon, ilaçlar ve kompresyon giysisi dahildir. Nihai sonuç 4 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
İmplantlarla popo büyütme2800 €
İmplantsız popo büyütme2500 €

Tunus’ta popo büyütme hiç bu kadar başarılı olmamıştı ve dünyanın her yerinden hastalar artık gelmekte tereddüt etmiyor. Bunun nedenleri mi? Bir yandan çok cazip maliyet , diğer yandan da giderek daha deneyimli cerrahların ve ultra modern sağlık kuruluşlarının sayısı.

Popo büyütme nedir?

Popo ameliyatı genellikle aşağıdakilerden oluşan bir prosedürdür:

  • Kalçanın hacmini arttırmak;
  • Kalçanın görünümünü iyileştirmek;
  • Biraz sarkık ve gevşek olan bir kalçayı sıkılaştırmak.

Bunun ana nedenleri genellikle çok düz olduğu düşünülen kalçalar veya özellikle hızlı kilo kaybının bir sonucu olarak biraz gevşek veya sarkık olan kalçalardır.

Ne tür implantlar kullanılır?

2 tür operasyon vardır:

Yağ grefti (Brezilya Popo Kaldırma – BLL olarak da bilinir).

Bu, yağın vücudun başka bir bölgesinden alındığı ve daha sonra popoya nakledildiği anlamına gelir. Bu yöntemin avantajı %100 doğal olmasıdır. Aslında, yabancı bir cisim kullanmadan kendi yağınızın yeniden enjekte edilmesinden oluşur. Bu, herhangi bir reddetme veya alerjik reaksiyon riskini önler.

Silikon popo implantları yerleştirerek.

Çok esnek bir malzemeden yapılan ve kasın arkasına yerleştirilen bu implantlar mümkün olduğunca doğal görünme avantajına sahiptir. Ayrıca, implantları çevreleyen jelin ultra dirençli olduğu ve bu sayede vücudun içine herhangi bir silikon sızıntısını önlediği de unutulmamalıdır.

Tunus’ta popo büyütme ameliyatını kimler yaptırabilir?

Hastanın sağlık durumu iyi olduğu sürece herkes popo implantı yaptırabilir.

Bununla birlikte, yağ grefti söz konusu olduğunda, hastanın yağın toplanması için yeterli yağ hacmine sahip olması gerekir. Eğer durum böyle değilse, çok zayıf olan kişiler silikon implantlara başvurmak zorunda kalacaktır.

Her iki durumda da, durumu operasyonu gerçekleştiren cerrahla görüşmek önemlidir. En iyi çözüm, istenen sonuçlara bağlı olacaktır.

Operasyon nasıl işliyor ve ne gibi önlemler alınmalı?

Büyük günden önce, iyi hazırlanmış olmak ve neler olacağının tamamen farkında olmak önemlidir.

Önce

Herhangi bir kozmetik cerrahi prosedüründe olduğu gibi, bir cerrah ile ilk konsültasyon düzenlenir. Bu, hastanın ihtiyaçlarını plastik cerraha iletmesine olanak tanır ve birlikte bir eylem planı hazırlarlar.

Birkaç sorudan sonra plastik cerrah olası çözümlerin neler olduğunu belirtebilecektir. Ayrıca ameliyatın nasıl ilerleyeceği konusunda hastaya güven verebilecektir. Bu, göz ardı edilmemesi gereken önemli bir andır.

Tüm plastik cerrahiler enfeksiyon, kanama, morarma, aşırı şişme veya sadece tatmin edici olmayan bir sonuç gibi bazı potansiyel komplikasyonları içerir. Nadiren de olsa, plastik cerrah ameliyattan önce olası tüm riskleri belirtmekle yükümlüdür.

Alınacak önlemler: Hastalardan genellikle operasyondan bir ay önce sigarayı bırakmaları ve 10 gün önce herhangi bir anti-enflamatuar veya antikoagülan ilaç almayı bırakmaları istenir. Ancak tüm bilgiler ameliyat öncesi konsültasyon sırasında verilir.

Sırasında

Ameliyat günü, hastalar prosedürü gerçekleştirmek için seçtikleri Tunus tıp merkezine gitmeye davet edilirler.

Yağ transferi durumunda

Operasyon genellikle genel anestezi altında gerçekleştirilir ve bir ila üç saat arasında sürer. Yağ, kalçalardan ve heybelerden alınır. Daha sonra kalçanın üst kısmına eşit olarak dağıtılmadan önce santrifüj edilir.

Bu, çok ince yara izleri bırakan minimal invaziv bir prosedürdür.

Son olarak, hasta bir gece hastanede kalır, ancak bazen operasyon ayakta tedavi bazında gerçekleştirilir, yani hasta birkaç saat sonra taburcu edilir.

Sonuçlar: popolar daha sıkı ve daha iyi şekillidir ve sonuçlar operasyondan 3 ila 6 ay sonra görülmeye başlar. Yağ hacmi doğal olarak azaldığından, popoların operasyondan sonra yaklaşık %30 oranında küçüldüğü tahmin edilmektedir. Sonuç olarak, grefti kalıcı hale getirmek için ikinci bir operasyon gerekebilir.

Popo implantları durumunda

Burada da operasyon genellikle genel anestezi altında gerçekleştirilir. Ameliyathaneye girdikten sonra cerrah, silikon implantı popo kıvrımındaki çok ince bir kesiden kasın arkasına yerleştirir. Protez daha sonra gluteus maksimus dokuları arasına yerleştirilir. Operasyon 1 ila 3 saat arasında sürer ve hastanede bir gece kalmayı gerektirir.

Sonuçlar: Kalçalar 3 ay sonra, şişlik azaldıktan sonra nihai şekline ulaşır. Yara izine gelince, nihai görünümünü alması yaklaşık 12 ay sürer, bu nedenle sabırlı olmanız gerekir. Son olarak, bir popo implantı 20 yıla kadar dayanabilir, ancak düzenli izleme gereklidir. Yırtılmalar nadirdir, ancak bunların izlenmesi önemlidir.

Sonra

  • Ağrı genellikle orta derecededir, ancak bazen biraz daha şiddetli olabilir, bu durumda evde uygun ilaçlar reçete edilir. Hastanede yatış sırasında da hastaya ağrı kesici verilir;
  • Popo büyütme operasyonundan sonra 8 gün boyunca oturmaktan kaçınılması tavsiye edilir;
  • Hastalar ancak 6 hafta sonra fiziksel aktiviteye başlayabilirler;
  • Hemşirelik personeli tarafından talimat verildiği üzere destek çoraplarının giyilmesi de zorunludur;
  • Hasta operasyondan 2 ila 4 hafta sonra işine dönebilir;
  • Şişlik, birkaç ay sonra nihai şekline ulaşana kadar yavaş yavaş azalacaktır.

Tunus’ta popo büyütme ameliyatı ne kadara mal olur?

Tunus’ta popo büyütme ameliyatının maliyeti 2.500 Euro’dur. Kullanılan yönteme, sağlık kuruluşuna ve operasyondan sorumlu plastik cerraha göre değişir. Her durumda, kozmetik cerrahi maliyetinin Avrupa’dakinden 2 ila 3 kat daha düşük olduğu tahmin edilmektedir.

Tunus, estetik turizmi için hızla gözde bir destinasyon haline gelmiştir. Tunus’ ta popo büyütme en popüler prosedürlerden biridir. Özellikle de bir Avrupa ülkesinde ameliyat olmak isteyen hastalar için.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olması için size ücretsiz olarak yardımcı olabilir. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️