İspanya’da uyluk germe

cruroplasty i̇spanya 2
Tarafından yazılmıştır Maria

İspanya’da uyluk germe hakkında bilmeniz gereken her şey! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? İspanya’da başarılı bir kruroplasti için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com, İspanya’daki uyluk germe ameliyatları hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir ameliyat rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

İspanya’da uyluk germe ameliyatı fiyatları

İspanya’da uyluk germe ameliyatının fiyatı 3.800 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, her şey dahil paket 3400 ila 4200 avro arasında değişebilir. Bu fiyata ameliyat öncesi konsültasyon, anestezi, ameliyat, ilaçlar, tercüman, ameliyat sonrası takip ve kompresyon giysisi dahildir.

ProsedürEuro cinsinden fiyat
İspanya’da uyluk germe3800 €

Sarkma nedeniyle uyluklarınızda fazla deri mi fark ediyorsunuz? Bu, önemli kilo kaybının veya yaşlanmanın bir sonucu olabilir. Uyluklarınızı şekillendirmekmi istiyorsunuz? Bu nihai kılavuz size fazla deriyi alma operasyonu hakkında her şeyi anlatıyor.

Uyluk germe nedir?

Uyluk germe, fazla deriyi almak için yapılan cerrahi bir işlemdir. Bununla birlikte, birçok hasta hala fazla deriyi yağ birikintileri ile karıştırmaktadır. Bununla birlikte, iki tekniğin özellikle aşırı yağ vakalarında tamamlayıcı olabileceği unutulmamalıdır. Liposuction önceki bir operasyon sırasında gerçekleştirilir.

Krural plasti veya uyluk dermolipektomisi olarak da bilinen bu teknik, kasıkların iç kısmındaki derinin sıkılaştırılmasını içerir. Liposuction tek başına durumu kötüleştirme riski taşır. Sadece lokalize yağları ortadan kaldırmak için kullanılır.

Femoral germe ne zaman yapılmalıdır?

Bu rekonstrüktif ve estetik operasyonu, uyluklarınızdaki cilt elastikiyetini kaybettiğinde ve aşağıdakiler nedeniyle kıvrımlar gösterdiğinde yaptırmalısınız:

  • Cilt yaşlanması,
  • Hamilelik, obezite, ciddi diyet vb. sonrası önemli kilo kaybı
  • Liposuction sonrası zayıf cilt retraksiyonu.

Ameliyatın amaçları nelerdir?

İspanya’da bir uyluk germe ameliyatı şunları yapabilir

  • Fazla derinin alınmasını teşvik etmek,
  • Kalan yağı eleyin,
  • Gevşek cildi derinlemesine sıkılaştırın,
  • Alt yağ infiltrasyonunu sınırlayın,
  • Kol ve bacak kaslarını sıkılaştırmak.

Bununla birlikte, bu tür bir rekonstrüktif cerrahi hiçbir şekilde kilo kaybı için bir spor programının veya diyetin yerini almaz.

Neden İspanya’da uyluk germe ameliyatını seçmelisiniz?

Uyluklarınızda belirgin bir sarkma görülmeye başladıysa, İspanya’da uyluk germe ameliyatı için randevu almak en iyisidir. Bu tür bir operasyon görünümünüzü iyileştirebilir ve gençleştirebilir. Peki neden İspanya’yı seçmelisiniz?

İspanya, kozmetik cerrahi isteyen hastalar için en popüler destinasyonlardan biridir. Yeni teknolojiler, modern tesisler ve plastik cerrahlarının becerileri başta olmak üzere bir dizi avantaj sunmaktadır.

Dahası, bu ülke uygun fiyatlarla tedaviler sunmaktadır. Tedaviyi tatil ile birleştirmek için ideal bir yerdir. Ilıman iklimi, ameliyat sonrası iyileşmeyi desteklemeye yardımcı olur. Bununla birlikte, cildin geri çekilmesini takdir edebilmeniz için 3 aya kadar beklemeniz gerekecektir.

İspanya’da kimler uyluk germe yaptırabilir?

İspanya’da uyluk germe ile en iyi sonuçları elde etmek için belirli koşulları karşılamanız gerekir:

  • Ortalama yaş 45 ile 75 arasında olmalıdır,
  • Sabit bir ağırlık,
  • Sağlık durumunun iyi olması ve ameliyatı zorlaştırabilecek herhangi bir tıbbi sorunun olmaması,
  • Uyluğun iç (medial) ve/veya dış (lateral) taraflarında ilave yumuşak doku.

İspanya’da uyluk germe operasyonu nasıl gerçekleştirilir?

İlk konsültasyon

İlk aşama İspanyol plastik cerrahınızla ilk randevunuz olacaktır. Bu, ameliyat sırasında ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi tanımlayarak kişiselleştirilmiş bir teşhis koymanıza olanak tanır. Ne kadar deri çıkarılacak? Cilt özellikleriniz nelerdir?

Uzmanınız sağlığınız, uyluklarınızın morfolojisi, cildinizin kalitesi, fazla yağ seviyesi ve kas tonunuz hakkında bir değerlendirme yapacaktır. Daha sonra size bir tahmin verecektir.

Kontrendikasyonlar

Şunları yapmanız şiddetle tavsiye edilir

  • İyileşme sürecini değiştirmemek veya cilt nekrozundan muzdarip olmamak için ameliyattan birkaç hafta önce ve sonra sigara içmeyi bırakın,
  • Rekonstrüktif ameliyattan 10 gün önce aspirin alın,
  • Operasyondan 6 saat önce yiyin ve için.

Prosedür

Uyluk germe lokal anestezi veya genel anestezi altında gerçekleştirilebilir. Ameliyat ayakta tedavi prosedürü olarak gerçekleştirilir. İlgili cerrahi prosedürlere bağlı olarak bir ila iki saat sürer.

Çoğu durumda, operasyondan önce liposuction yapılır. Daha sonra aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli teknikler kullanılabilir:

  • Dikey kesi,
  • Yatay kesi,
  • Karma teknik, hem yatay hem de dikey.

Karma yöntemde, hastanın ameliyathaneden çıkarken yara izini gizlemek için bir destek külotu giymesi gerekecektir. Bu tür estetik ameliyatlar işten izin almayı gerektirmez. Ancak en az bir gece hastanede kalmak gerekir.

Ameliyattan sonra ne gibi önlemler alınmalıdır?

Kullanılan dikişler emilebilirdir. Bu nedenle alınmalarına gerek yoktur. Pansuman ameliyattan sonraki gün çıkarılabilir. Daha sonra bir kompresyon giysisi ile değiştirilecektir.

Bazı hastalarda şişlik, morarma ve hatta ağrı görülebilir. Bunlar için anti-enflamatuar ilaçlar alınabilir.

Kozmetik cerrahide komplikasyonlar çok nadirdir. Bunlar genelliklegenel anesteziden kaynaklanır. Bunlar flebit, pulmoner emboli ve enfeksiyonları içerir.

İspanya’da uyluk germe ne kadara mal olur?

Fiyat, seçilen yönteme ve çıkarılacak fazla deri miktarına göre değişir. Genellikle 3.400 ila 4.200 € arasında değişir. Operasyon, bariatrik tedaviyi takiben rekonstrüktif cerrahinin bir parçasıysa, sağlık sigortası maliyeti karşılar. Önceden izin almak için sosyal güvenlik merkezinize başvurmanız gerekecektir.


Karar vermekte zorlanıyorsanız, ameliyatınızı başarılı bir şekilde ve daha düşük bir ücretle gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️