İspanya’da Liposuction

liposuction fiyatı ispanya 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

İspanya’da Madrid’de Liposuction, vücudun belirli bölgelerindeki aşırı yağ birikintilerini ortadan kaldırmaya yardımcı olmak için tasarlanmış bir kozmetik cerrahi türüdür.

EniyiKlinik.com sizi İspanya’daki liposuction hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

İspanya’da liposuction fiyatları

İspanya’da Madrid’de liposuctionın ortalama maliyeti 3.800 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 3.500 € ile 4.100 € arasında değişebilir.

ProsedürFiyat İspanya
Liposuction3800 €

Liposuction nedir?

Liposuction, vücudun belirli bölgelerindeki fazla yağ birikintilerini ortadan kaldırmaya yardımcı olmak için tasarlanmış bir kozmetik cerrahi türüdür. Orantıları, vücut hatlarını ve en önemlisi öz imajı ve özgüveni iyileştirebildiği için kadınların liposuction’ı erkeklerden daha fazla düşünmesi muhtemeldir. Liposuction aynı zamanda lipoplasti olarak da bilinir ve ayakta tedavi bazında gerçekleştirilebilir.

İspanya’da liposuction fiyatını etkileyen faktörler

Liposuction için rahatlıkla Madrid, İspanya’ya seyahat edebilirsiniz. Bu ülkeye seyahat etmeyi düşünmeden önce, paket fiyatını etkileyebilecek faktörlerin farkında olmalısınız. Tedavinin genel maliyetini etkileyebilecek faktörlere bir göz atın.

  • Hastanın yaşı
  • Hastanın vücut kitle indeksi
  • Prosedürler için beklenen zaman ve çaba
  • Cerrah için gereken zaman ve çaba
  • Anestezist hizmetlerinin maliyeti
  • Ameliyat öncesi laboratuvar masrafları
  • Ameliyathane masrafları
  • Prosedürde kullanılan ekipman
  • Elastik kompresyon giysileri vb.

Madrid, İspanya’da liposuctiondan ne bekleyebilirim?

İspanya, liposuction prosedürünü uygun bir fiyata sunan bir dizi dünya standartlarında sağlık tesisine ev sahipliği yapmaktadır. Burada, son derece deneyimli doktorlar ve destekleyici tıbbi personel sayesinde liposuction prosedüründen yararlanabilirsiniz.

Madrid, İspanya’da liposuction yaptırarak ne kadar tasarruf edebilirsiniz?

Çoğu büyük ülkede liposuctionın ortalama fiyatı yaklaşık 7.500 ila 15.000 € arasında değişebilir. Ancak aynı tedaviyi İspanya’nın Madrid kentinde yaklaşık 6.500 Avro’ya yaptırabilirsiniz. Dolayısıyla, liposuction prosedürü için tercih ettiğiniz medikal turizm destinasyonu olarak Madrid, İspanya’yı seçerek 4.000 €’nun üzerinde tasarruf edebilirsiniz.

Madrid, İspanya’da liposuction varyasyonlarının yaklaşık maliyeti

Karın Germe6500 €
Brezilyalı Popo Kaldırma3500 €

Dikkate alınması gereken diğer maliyetler

İspanya’da liposuction maliyetinin tamamını ödemeye hazırlanıyorsanız, diğer ilgili masrafları da hesaba katmalısınız. Bunlar şunları içerir

  • Oteller ve konaklama
  • Konaklamanız süresince yiyecek ve içecek
  • Uçak biletleri ve ulaşım
  • Seyahat sigortası

Bunlar tahmini maliyetlerin ayrıntılarıdır ve bunları İspanya’da liposuctionın nihai maliyeti olarak düşünmemelisiniz. Bununla birlikte, her zaman ücretsiz fiyat teklifi isteyebilir ve liposuction için Madrid, İspanya’ya giderek ne kadar tasarruf edebileceğinizi kontrol edebilirsiniz.

Sonuç

Seçim yapmakta zorlanıyorsanız, işleminizi başarılı bir şekilde ve indirimli bir ücretle gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.

1

Coordinatrice

Formu kullanarak bize iletişim bilgilerinizi bırakın. Koordinatörümüz ücretsiz bir ön teşhis için Whatsapp üzerinden mesajla veya e-posta ile sizinle iletişime geçecektir.

Plastikcerrahın görüşünü almak için sizden önden ve yandan fotoğraflarınızı ve hedeflerinizi isteyecektir.

2

Chirurgien

Cerrah hedeflerinizi karşılayabilirse ve liposuction için bize yeşil ışık yakarsa, size ücretsiz, hiçbir yükümlülük altına girmeden kişiselleştirilmiş bir fiyat teklifi göndereceğiz.

Ve eğer kabul ederseniz, sizin için her şeyi organize edeceğiz:
Uçuş, Taksi, Otel, Liposuction, İlaçlar ve hepsinden önemlisi harika bir rehberli Barselona turu.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️