Türkiye’de cephe hattının azaltılması

fi̇yat i̇ndi̇ri̇mi̇ ön 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Türkiye’de alın küçültme, saç çizgisini alında daha aşağıya getirmek için tasarlanmış bir prosedür olan saç çizgisi düşürme veya alın küçültme olarak bilinen saç ekimi ile düzeltilebilir.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de alın küç ültme hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de Alın Küçültme Fiyatları

Türkiye’de İstanbul’da alın küçültmenin ortalama maliyeti 1800 avro, minimum fiyatı 1600 avro ve maksimum fiyatı 2000 avrodur.

Alın küçültme1400 €
Erkek saç ekimi1800 €
Kadın saç ekimi2200 €
Alın küçültme1800 €

Alın küçültme nedir?

Yüzünüzün geri kalanına kıyasla büyük bir alnınız mı var? Belki de alnınızın çok büyük veya saç çizginizin çok yüksek olduğu izlenimine sahipsiniz? Belirgin bir alın orantısız görünebilir ve yüz hatlarının dengesini değiştirebilir. Bu durumda, Türkiye’de alın küçültme adı verilen bir estetik ameliyat şekli mevcuttur.

Saç çizgisinin alçaltılması alın küçültme olarak bilinir ve saç çizgisini alında daha aşağıya indirmek için tasarlanmış bir prosedürdür.

Türkiye’deki alın küçültme hizmetleri, saç çizgisini alçaltmak ve alnın boyutunu küçültmek için tasarlanmış FUE saç ekimi adı verilen çok özel bir prosedür kullanır.

Yüksek saç çizgisi veya büyük alın birçok faktörün sonucu olabilir. Genellikle genetik bir faktördür veya sadece saç çizgisinin başladığı doğal konumdur.

Diğer faktörler arasında saç çizgisini geriye çeken belirli saç stilleri, önceki ameliyatlar ve hatta saç dökülmesi yer alır. Bu yüksek saç çizgisi, kişinin görünüşü hakkında kendini bilinçli hissetmesine ve hatta alnını gizlemek için saç stilini değiştirmesine neden olabilir.

Türkiye’deki en iyi alın küçültme klinikleri, sadece yüksek alınları mümkün olduğunca kısaltılabilen kişilerde bu işlemi gerçekleştirmektedir.

Alın, saç çizgisi (yukarıda), kaş çıkıntıları (aşağıda) ve her iki taraftaki şakak çıkıntıları arasında kalan bölgedir. Bu nedenle,Türkiye ‘de alın küçültme hizmetleri ilesaç çizgisinin düşürülmesinin büyük bir alın görünümünü azaltacağını söylemeye gerek yoktur.

Alın küçültme olarak da bilinen alın alçaltma ameliyatı, size bu prosedürden sahip olabileceğiniz en gerçekçi beklentiyi verir.

Türkiye’de alın küçültme için kullanılan teknik, saç çizgisinin önüne saç aşılanmasını içerir. Bazen alnı küçültmek için tek başına bir teknik olarak kullanılır. Bu, doğal saç çizgisinin üzerindeki saç katmanlarını artırarak yapılır. Bu yöntem doğası gereği cerrahi değildir.

Bu nedenle, yüksek alınlı hastalar alın kısaltmadan yararlanabilir ve alın küçültme / saç çizgisi ilerletme prosedürü önerilebilir.

Öncesi ve sonrası fotoğraflar

Türkiye’de saç çizgisi azaltma

İstanbul’da alın küçültme ameliyatı, saç çizgisinin kenarlarında görünür doğrusal bir yara izi oluşmasına neden olur. Bu yara izi genişleyebilir ve estetik açıdan sorunlu hale gelebilir.

Türkiye’de saç ekimi ile karşılaştırıldığında, alın küçültme ameliyatı :

  • Daha invazivdir
  • Daha uzun kesinti ve iyileşme süresi

Saç ekimi, maliyet, gelişmiş cerrahi seçenekler, mükemmel sonuçlar elde etme kolaylığı ve minimum iyileşme süresi açısından alın küçültme ameliyatına göre avantajlara sahiptir.

Sonuç

Türkiye’de sağlık turizmi, tanınmış ve kabul görmüş cerrahlar tarafından sağlanan bakım kalitesi ve hepsinden önemlisi uygulanan fiyatlar sayesinde patlama yaşıyor.

Seçim yapmakta zorlanıyorsanız, ameliyatınızın başarılı geçmesi için size yardımcı olabiliriz, hem de indirimli fiyatlarla.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️