Türkiye’de 360 gövde kaldırma

fiyat gövde kaldırma 360 Türkiye 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Türkiye’de 360° vücut germe operasyonu, inatçı yağları ortadan kaldıran liposuction’ı da içerir. Sonuç olarak, bel çizginiz her yönden iyileşecektir.

EniyiKlinik.com, Türkiye’deki 360 vücut germe hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de 360 vücut germe fiyatı

Türkiye’de İstanbul’da 360 gövde kaldırma işleminin ortalama maliyeti 1.600 Avro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1400 avro ile 1800 avro arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
360° gövde kaldırma1600 €

360° vücut germe nedir?

Bel bölgesi, kilo verme söz konusu olduğunda en inatçı bölgelerden biridir. 25 yaşından sonra vücuttaki kolajen miktarı önemli ölçüde azalır. Kilo vermeden önce cilt deformasyonunuz yoksa, bu böyle çalışmaz.

Karın çevresindeki fazla deri hacim kazandırır. Ne yazık ki kremler yardımcı olmaz. Özellikle tüp mide veya gastrik bypass gibi kilo verme ameliyatları geçirdiyseniz ve çok fazla gevşek cildiniz varsa, en iyi çözüm Türkiye’de 360 body lift’tir.

Karın germe sadece alt karın bölgesinin ön kısmını iyileştirirken, 360 body lift aynı zamanda alt sırt bölgesini de iyileştirir.

Bu ameliyatta karnınızın etrafındaki yağ ve gevşek deri alınır. Yanlarınız, sırtınızın alt kısmı (bel) ve üst kalçalarınız da geliştirilecektir. 360° vücut germe, inatçı yağları gideren liposuction içerir.

Sonuç olarak, bel çizginiz her yönden iyileştirilecektir. İstanbul’da 360° vücut germe operasyonu aynı zamanda belinizin hacmini azaltan karın kasının onarımını da içerir.

Türkiye’de 360 vücut germe maliyeti

Bilmeniz gereken en önemli şey, herhangi bir genç doktorun bu ameliyatı yapabileceğidir. Yapılamaz diye bir şey yok. Hem iyi bir doktor hem de iyi bir klinik seçmeniz gerekir.

Hastanede kalışınız yaklaşık 2 veya 3 gece sürecektir ve bu da paketin toplam fiyatı üzerinde bir etkiye sahiptir. Otel de konforlu olmalı ve ameliyat olacağınız hastaneden uzakta olmamalıdır.

360° Bodylift için iyi adaylar

Çok fazla kilo vermiş ve karnında, yanlarında ve kalçalarında gevşek cildi olan kişiler çok iyi adaylardır. Bazen, çok fazla kilo vermemiş olsanız bile, bu bölgelerde sarkmış deri ve yağ varsa, bu ameliyattan siz de faydalanabilirsiniz.

Kan testi sonuçlarınız iyi olmalıdır. Bu ameliyat çok fazla dokunun çıkarılmasını içerir. Bu dokuyla birlikte belirli miktarda kan da kaybedeceksiniz. Ameliyattan hemen sonra halsizlik ve baş dönmesi tamamen normaldir.

Ancak demir, hemoglobin, ferritin ve D3 vitamini seviyeleriniz çok düşükse, sonuçlarınız kabul edilebilir bir seviyeye ulaşana kadar ameliyat olmamalısınız. Cildin rengi daha az iyi olur ve elastikiyetini kaybeder.

Genel anestezi altında yapılan tüm operasyonlarda olduğu gibi, operasyondan 3 ila 4 hafta önce doğum kontrol hapı almayı bırakmalı ve herhangi bir gıda takviyesi veya antikoagülan etkisi olan yiyecekler almamalısınız.

360° vücut germe sonrası iyileşme

İyileşme süreci karın germe sonrası ile hemen hemen aynıdır, ancak operasyon daha kapsamlı olduğu için biraz daha uzun sürebilir. Ameliyattan sonra doktorun tüm tavsiyelerine çok sıkı bir şekilde uymalısınız.

Ameliyatın başarısının neredeyse %90’ı buna bağlıdır. Ameliyattan sonra iki ay boyunca her zamanki gibi spor yapamayacağınız için çok sağlıklı, az şekerli bir diyet uygulamanız gerekecektir. Ameliyattan 3 hafta sonra işe başlayabilirsiniz, ancak bu sadece bir ofis işi ise.

En az iki ay boyunca yorucu fiziksel aktivitelerden kaçının! En iyisi 4 ila 6 hafta dinlenmektir. Ancak bu süre vücudunuzun durumuna göre değişebilir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️