Tunus’ta Lumineers diş kaplamaları

diş kaplama fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’taki lumineerler hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir lumineers veneer için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki Lumineers diş kaplamaları hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta Lumineers diş kaplamalarının fiyatı

Tunus’ta bir Lumineers diş kaplamasının ortalama maliyeti 370 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 300 € ile 440 € arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Lumineers diş kaplaması370 €

Lumineers diş kaplaması nedir?

Lumineers, kaplama alanında büyük bir isimdir ve pazarlama çabaları ve sunduğu ürünün kalitesi sayesinde ün kazanmıştır.

Lumineers kaplamaların güzelliği, takma çivi gibi dişin yüzeyine yapıştırılabilmeleridir. Kaplamayı yerleştirmek için dişin ‘hazırlanması’, yani diş minesinin çıkarılması gerekmiyor. Hevesli hastalar bunun kaplamalarda altın standart olduğunu düşünüyor ve Lumineers’i ismen istiyorlar.

Ancak, tüm hastalar Lumineers için iyi adaylar değildir. Deneyimlerime göre, her on hastadan biri hazırlıksız veneer için adaydır ve her on hastadan altısı minimal hazırlık veneer için adaydır.

Lumineers için kimler iyi bir adaydır?

No-prep ve minimal-prep veneerler yalnızca gülüşlerine hacim kazandırmak isteyen sağlıklı dişlere sahip hastalar için uygundur. Bu, diş çekimi yaptırmış veya dişleri arasında belirgin boşluklar olan hastaları içerebilir.

Kaplamalar bir katkı prosedürüdür ve en ince kaplamalar bile dişe hacim katacaktır. Lumineer’ler çok az hazırlık gerektirdiğinden veya hiç hazırlık gerektirmediğinden, zaten dolgun olan bir gülümsemeye eklenmesi hacimli bir estetik sağlayacaktır. Bu durum doğal görünmeyebilir ve birçok insanın kaçınmaya çalıştığı Hollywood gülümsemesine yol açabilir.

Ayrıca okuyun: Türkiye’de diş kaplama fiyatları

Lumineers olmadan gülüşümü iyileştirebilir miyim?

Lumineers ile ilgilenen hastaları gördüğümde, Lumineers’ı istedikleri için değil. Daha ziyade, kozmetik diş hekimliği yoluyla gülüşlerini iyileştirmek istiyorlar. Lumineers sadece bildikleri bir isim.

DURAthin veneerler, kliniğimizde hazırlıksız ve minimal hazırlıklı veneerler için sıklıkla kullandığımız bir başka markadır. Deneyimlerime göre, DURAthin veneerler Lumineers veneerlerle aynı avantajlara sahip daha doğal bir gülümseme sunuyor.

Çürük ve çürükleri olan ve minimal hazırlıklı kaplamalara aday olmayan hastalar için, gülümsemeyi diğer kozmetik prosedürlerle de geliştirebiliriz. Lumineers ile aynı estetiği sunmak için daha karmaşık bir kozmetik prosedürün ek gücüyle kron ve kaplamaların bir kombinasyonu yerleştirilebilir.

Bununla birlikte, henüz terminal dişlenme aşamasına ulaşmadıysanız, bir günlük bir gülümseme önerilmez. Bu aşamaya gelmeden önce keşfedebileceğiniz, daha öngörülebilir bir tedavi süreci ve daha iyi sonuçlar sağlayacak birçok başka seçenek vardır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laura

Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️