Tunus’ta 6 Paket liposuction fiyatı

fiyat karın aşındırma tunus 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Tunus, Tunus’daki ortalama karın dağlama maliyetini karşılaştırın. Karın dağlama fiyatı 3200 Euro’dan başlıyor.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki 6 PACK liposuction hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta abdominal etching fiyatı

Tunus’ta karın aşındırma işleminin ortalama fiyatı 3.600 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 3200 avro ile 4000 avro arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Karın dağlama3600 €

Six Pack Nedir?

Abdominal gravür olarak da bilinen abdominal aşındırma ameliyatı, kısa sürede mükemmel bir karın bölgesi elde etmenizi sağlayan bir kozmetik cerrahi operasyonudur. Bu, “çikolata çubukları” veya “6pack” olarak bilinir.

Tunus’taki birçok klinik, uluslararası hastalara prosedürün kendisine ek olarak birçok başka hizmeti de içeren abdominal aşındırma hizmeti sunmaktadır. Örneğin hastalar havaalanı, otel ve klinik arasında ulaşım, hastanede konaklama, tercüman, kişisel vaka yöneticisi, ameliyat öncesi ve sonrası bakım ve hatta otelde konaklama gibi hizmetlerden faydalanabilmektedir.

Abdominal aşındırma dünya çapında en çok tercih edilen kozmetik/plastik cerrahi prosedürlerinden biridir. Tunus’ta bu prosedürde uzmanlaşmış birçok cerrah bulacaksınız. En son tıbbi ekipmanı kullanarak minimal invaziv abdominal aşındırma sunan birçok klinik vardır. Bu, daha kısa iyileşme süresi ve daha yüksek başarı oranları anlamına gelir.

Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda tıbbi tesis ve cerrah olsa da, bu hepsinin sizin için iyi bir seçenek olduğu anlamına gelmez. En iyi seçimi yaptığınızdan emin olmak için cerraha aşağıdaki gibi birkaç soru sorabilirsiniz:

  • Sertifikanız var mı? Bir plastik cerrahi derneğine veya topluluğuna üye misiniz?
  • Kozmetik/plastik cerrahi alanında kaç yıllık deneyiminiz var? Kaç kez karın germe ameliyatı yaptınız?
  • Abdominal gravürün avantajları ve dezavantajları nelerdir? Riskler ve komplikasyonlar nelerdir?
  • Ameliyattan sonra ne bekleyebilirim?
  • Karın oyma işleminin sonuçlarından memnun kalmazsam ne yapmalıyım?
  • İyileşme için ne kadar kalmam gerekiyor?
  • Karın oyma işlemi sırasında bir şeyler ters giderse ne olur?
  • Eve gittiğimde karın oyma işlemimde bir sorun olduğunu fark edersem ne olur?

Tunus hızla abdominal gravür için en iyi destinasyonlardan biri haline gelmiştir. Ülke her yıl, yüksek kaliteli tıbbi bakım, yüksek nitelikli tıbbi personel ve güzel Tunus’ta hak edilmiş bir tatilden yararlanmak için buraya gelen daha fazla medikal turisti kendine çekiyor.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️