Tunus’ta DHI saç ekimi

saç eki̇mi̇ fi̇yati tunus 1
Tarafından yazılmıştır William

Tunus’ta DHI saç ekimi hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Başarılı bir DHI saç ekimi için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki DHI saç ekimi hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta DHI saç ekimi fiyatı

Tunus’ta bir HID saç ekiminin ortalama maliyeti 2.200 €‘dur. İşlem lokal anestezi altında gerçekleştirilir ve 6 ila 8 saat sürer. Kalış süresi 4 gündür. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 5 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
DHI saç ekimi2200 €

HID saç ekimi nedir?

Tunus’ta HID saç ekimi, tek tek toplanan saç köklerinin Choi otomatik ekim kalemleri kullanılarak ekim alanına yerleştirilmesini içerir.

Sol ve sağ taraflar arasındaki 1 mm ve 0,6 mm DHI saçlar cerrahi aşılama kalemi ile temizlenir, ardından herhangi bir kanal açılmadan doğrudan kafa derisine aktarılır.

Bu operasyon iki ayrı aşamada gerçekleştirilir normal saç ekimi yönteminde DHI direkt olarak adlandırılır çünkü bir noktada implantlar saç ile yapılır.

Özel bir aplikatör kalem kullanılarak gerçekleştirilen DHI saç ekimi işlemleri, deneyimli bir cerrahın yoğun ilgi ve çabasını gerektirir.

Dahası, saç ekiminde kullanılan tıbbi cihazların maliyeti nedeniyle, HID saç ekimi diğer tekniklere göre daha pahalıdır.

Son zamanlarda, DHI saç ekimi yöntemi çok popüler hale gelmiştir ve FUE tekniğine benzer. Tek tek toplanan saç kökleri DHI Hair’in otomatik implant cihazları kullanılarak yerleştirilir. Greftler bu şekilde yerleştirilir ve kökler çok uzun süre beklemeden ekilir.

DHI Hair ekiminde bu durumun saç köklerinin yaşam döngüsü üzerinde büyük bir olumlu etkisi yoktur. Ayrıca ekilen cihazlar daha maliyetlidir ve DHI Saç Ekimi operasyonu daha uzun sürdüğü için fiyat yükselir.

DHI Saç Ekimi nasıl çalışır?

Tunus’ta DHI Saç Ekiminde, donör bölgeden saç kökleri özel bir cihaz kullanılarak ayrılır ve kökler toplanır. HID saç ekiminde ekilecek saç kökleri, bir parça doku ve saç kökü içerdiği için ayrı ayrı sınıflandırılır.

HID saç ekiminde saç köklerinin ekilmesi için en uygun açı ve doğru yönler belirlenir. DHI saç ekiminde alınan saç kökleri implant kalemine tek tek yerleştirilir.

HID saç ekiminde ise saç köklerinin yapısına ve kişinin kalınlığına göre uyarlanmış boyutlarda implant kalem uçları kullanılır. HID saç ekiminde saç kökleri yerleştirilirken herhangi bir kesi yapılmaz; deride yuvarlak delikler oluşturulur ve greftler bu deliklere yerleştirilir. DHI saç ekimi tamamlandıktan sonra kafa derisi hızlı bir iyileşme sürecine girer.

Ayrıca okuyun: Türkiye’de HID saç ekimi

Avantajları nelerdir?

Kanalın aynı anda açılması ve saç kökünün yerleştirilmesi, toplanan saç köklerinin uzun süre beklemeden yerlerine yerleştirilebileceği anlamına gelir. Bu da daha yoğun greftler ve daha doğal bir görünüm ile sonuçlanır.

Özel aleti sayesinde saç ekimi sırasında köklerin bekleme süresi azalır. Bu da kök kaybı riskini en aza indirir. Mevcut saçlar olumsuz etkilenmez. Bu yöntem tam olmayan saç dökülmesi olan hastalara uygulanabilir. Hasta hızlı bir şekilde iyileşir. FUE ve robotik saç cerrahisinde olduğu gibi DHI saç ekimi tekniğini uygulayanların deneyimi sonucu etkilediği için çok önemlidir.

DHI’de kullanılan kalemlerin (implant kalemleri) özellikleri nelerdir?

HID, plantasyonlarda kullanılan içi boş ve yay mekanizmasına sahip bir maddedir. Bu yay mekanizması gerildikten sonra ucu iterek deriyi deler ve grefti içeride bırakır. Bu kalemler ilk olarak ince telli saçlar için geliştirilmiş olsa da daha sonra kalın telli saçlar için özel kalemler piyasaya sürülmüştür.

DHI yöntemi ile geleneksel FUE arasındaki farklar nelerdir?

En önemli farklardan biri, HID yönteminin tıraş edilmemiş saçların ekilmesine izin vermesidir.

Bunun nedeni, saç köklerinin donör bölgeden alındıktan sonra 1-2 dakika içinde ekilmesidir. Saç kökleri vücut dışında bekleyemez.

Bu da saç köklerinin zarar görme olasılığını en aza indirir. Saç ekimi, saç dökülmesi alanlarındaki araştırmaları kolaylaştırmak için tamamen mümkündür. Özellikle dar alanlarda daha yoğun saç ekimi gerçekleştirilebilir.


En uygun fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz, Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Ücretsiz fiyat teklifi için bize danışın.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

William

Adım William Royer ve karmaşık bilimsel verileri yazma konusunda deneyimli bir tıp yazarıyım. İmmünoloji ve hematoloji alanlarında uzmanım. Doktorlar, hemşireler ve hasta savunucuları da dahil olmak üzere çeşitli sağlık profesyonelleriyle yakın bir şekilde çalışmaktan büyük ilham alıyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️