Tunus’ta cephe hattının düşürülmesi

tunus cephe hatti düşürme fi̇yati 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Tunus’ta bazı cerrahlar daha orantılı bir saç çizgisi ve alın oluşturmak için alın küçültme işlemi uygulamaktadır. Saç çizgisi küçültme hakkında daha fazla bilgi edinin.

EniyiKlinik.com,Tunus’ta saç çizgisinin düşürülmesi hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta saç çizgisinin düşürülmesinin fiyatı

Tunus’ta saç çizgisini alçaltmanın ortalama maliyeti 1.400 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1.200 ila 1.600 € arasında değişebilir.

ProsedürlerFiyat Tunus
Saç çizgisinin alçalması1400 €

Saç çizgisinin alçaltılması nedir?

Saç çizgisi alçaltma, yaklaşık iki saat süren ve saç çizgisini alında daha aşağıya indirerek boyutunu azaltan cerrahi bir prosedürdür. Bu prosedür genellikle alınlarının uzunluğundan memnun olmayan ve daha alçak bir saç çizgisinden estetik olarak fayda sağlayacak kadınlar tarafından talep edilir.

Daha alçak bir saç çizgisi isteyen kadınların neredeyse her zaman aynı sorunu vardır: alınlarının boyutuyla ilgili bir kompleksleri vardır. Genel olarak, bu tür bir sorun hayatlarının büyük bir bölümünde kişisel hayal kırıklığı ve utanç kaynağı olmuştur. Bu, utanca neden olabilen ve öz saygıyı etkileyebilen çok kişisel bir konudur.

Çoğu durumda, yüksek saç çizgisine sahip kadınlar çeşitli saç modelleri, eşarplar veya şapkalarla alınlarını gizlemeye çalışabilirler. Neyse ki alın alçaltma, daha dengeli yüz oranlarına ulaşmak için saç çizgisinin konumunu alçaltmak isteyen kadınlara yardımcı olmak için tasarlanmış etkili bir cerrahi prosedürdür.

Ayrıca bakınız: Türkiye’de saç çizgisi küçültme

Saç çizgisi alçaltmanın faydaları nelerdir?

Saç çizgisini alçaltma prosedürümüz, saç çizgisini alnın daha aşağısına yeniden konumlandırmak isteyen kadınlara birçok fayda sunar. Hastaların çoğunluğu için saç çizgisinin alçaltılması

  • Alnın boyutunu bir inç veya daha fazla ¾ oranında azaltabilir.
  • Tamamlanması genellikle yaklaşık 2 saat sürer
  • Yüz oranlarını iyileştirir
  • İnsizyon iyi gizlenmiştir
  • İyileşme süresi kısadır ve sonuçlar hızlıdır.
  • Özsaygıyı ve özgüveni artırabilir.

En iyi kozmetik sonuç için Dr. Houssock, saç çizgisini ilerletmek veya görünür kalan yara dokusunu kamufle etmek için doğal görünümlü saç ekimleri önerebilir.

Saç çizgisi düşürme için kimler adaydır?

Saç çizgisi yüksek ve cilt elastikiyeti iyi olan çoğu kadın potansiyel olarak saç çizgisi düşürme prosedürü için aday olabilir. Bu prosedürü gerçekleştirmek için genel anestezi gerektiğinden, komplikasyonlardan kaçınmak için hastaların genel sağlık durumlarının iyi olması gerekir.

Anormal yara izi ve yara iyileşmesi ile ilgili zorlukları olan kişiler diğer seçenekleri değerlendirmeye teşvik edilebilir. Alın küçültme ameliyatı için aday olup olmadığınızı bilmenin tek yolu Dr. Houssock ile bire bir konsültasyon planlamaktır.

Randevunuzda cerrahınız tam bir tıbbi değerlendirme yapacak, saç çizginizi inceleyecek, endişelerinizi tartışacak ve saç çizgisi küçültmenin sizin için en iyi seçenek olup olmadığını belirleyecektir.

Ameliyatsız alın küçültme mümkün müdür?

Ne yazık ki, alın küçültme için ameliyatsız seçenek yoktur. Hastaların seçenekleri saç ekimi, saç çizgisi küçültme ameliyatı veya saç çizgisi küçültme ve saç ekimi kombinasyonu ile sınırlıdır.

Saç ekimi cerrahi açıdan en az külfetli seçenektir; ancak, saç çizgisinin ¾ inç veya daha fazla ilerlemesini isteyen hastalara genellikle saç çizgisi düşürme ameliyatı daha iyi hizmet verir.

Saç çizgisi düşürme ameliyatı sırasında neler bekleyebilirim?

Saç çizgisi düşürme ameliyatı, iyi seçilmiş hastalar için iki saat gibi kısa bir sürede daha düşük bir saç çizgisi elde etmenin mükemmel bir yoludur. Ameliyat, uzman anestezistimiz tarafından sertifikalı cerrahi merkezimizde sedasyon altında gerçekleştirilir.

Kafa derisi saç çizgisindeki bir kesiden öne doğru getirilir ve fazla alın derisi çıkarılır. Saç çizgisi daha sonra alında daha aşağıya, genellikle ¾ inç daha aşağıya veya ihtiyaçlarınıza bağlı olarak muhtemelen daha fazla konumlandırılır. Prosedür için yapılan kesi genellikle doğal bir görünüm için saç çizgisi boyunca gizlenebilir.

İşlemden sonra, hastalarımızın çoğu yeni saç çizgilerinin görünümünden hoşlanıyor ve yenilenmiş güvenlerini ifade ediyor.

Saç çizgisi düşürüldükten sonra iyileşme süreci nasıldır?

Operasyondan sonraki iyileşme sürecinin ilk birkaç gününde alında hafif şişlik ve uyuşukluk yaygındır. Ameliyattan önce cerrahımız, iyi bir iyileşmeyi kolaylaştırmak için yakından takip edilmesi gereken tam ameliyat sonrası talimatları verir.

Çoğu hasta operasyondan sonraki gün saçlarını yıkayabilir ve birçoğu birkaç gün sonra işe dönebilir. Yaklaşık bir hafta sonra dikişler genellikle alınır.

İyileşme süresi hastadan hastaya değişse de, iyileşme genellikle iki ila üç hafta sürer. Cerrahınız devam edebileceğinizi söyleyene kadar ağır kaldırma ve diğer yorucu faaliyetlerden kaçınmanız önemlidir. Bazı hastalar için, takip eden bir saç ekimi prosedürü, gerekirse saç çizgisinin daha da alçaltılmasına izin verebilir.

Tamamen iyileştikten ve kesi iyileştikten sonra yeni görünümünüzün tadını çıkarabilirsiniz. Herhangi bir yara izinin görünümü zaman içinde iyileşmeye devam etmelidir.

Hastaların çoğu için saç çizgisi ayarlaması yüz hatlarını güzel bir şekilde vurgular ve onlara yenilenmiş bir güven verir. Ayrıca çok çeşitli yeni saç modellerinin keyfini çıkarabilir ve artık alınlarını eşarp ve şapkalarla gizlemeye çalışmak zorunda kalmazlar.

Görünür bir alın küçültme izim olacak mı?

Hastaların çoğunda alın küçültme prosedürü için yapılan kesi, doğal görünümlü bir sonuç için saç çizgisine gizlenebilir. İşlemin başlangıcında ve iyileşmenin erken aşamalarında kesi görünür olabilir.

Bununla birlikte, kesi tamamen iyileştikten ve yara dokusu olgunlaştıktan sonra, herhangi bir kalıntı yara izinin tespit edilmesi genellikle zordur. Hasta yara izinin daha fazla kapatılmasını isterse, ek kamuflaj için doğal görünümlü saç greftleri uygulanabilir.

Bu operasyonun fiyatı nasıl hesaplanır?

Saç çizgisi azaltma ameliyatı hastanın ihtiyaçlarını karşılamak için son derece kişiselleştirilmiştir ve kesin bir maliyet belirlenmeden önce çeşitli faktörlerin değerlendirilmesi gerekir. Fiyat tahminleri genellikle aşağıdaki kriterlere göre belirlenir:

  • Saç çizgisinin ilerletileceği mesafe
  • prosedürün karmaşıklığı
  • Saç ekiminin olası maliyetleri (operasyon sırasında ve/veya sonrasında)
  • Anestezi maliyetleri
  • Klinik ve cerrah ücretleri
  • Ameliyat sonrası ilaç tedavisi

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️