Dominik Cumhuriyeti’nde kalça liposuction fiyatı

liposuction kalça fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Santo Domingo’da kalçaların liposuction’ı, kalçaların belirli kısımlarını etkili bir şekilde azaltarak daha estetik olarak hoş kalçalar yaratmanın bir yolu olarak liposuction’ı kullanan bir plastik cerrahi prosedürüdür.

EniyiKlinik.com sizi Dominik Cumhuriyeti’ nde kalça liposuction hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Dominik Cumhuriyeti’nde kalça liposuction fiyatı

Dominik Cumhuriyeti’nde Santo Domingo’da kalça liposuctionının ortalama maliyeti 1.900 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1.800 ila 2.000 € arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Dominik Cumhuriyeti
Kalça Liposuction’ı1900 €

Kalça liposuction nedir?

Santo Domingo’da kalça liposuctionı, kalçanın belirli bölgelerini etkili bir şekilde azaltarak estetik açıdan daha hoş bir kalça yaratmanın bir yolu olarak liposuction kullanan bir plastik cerrahi prosedürüdür.

Kalça liposuction morbid obez hastalar veya kilo vermek isteyen kişiler için önerilmez, çünkü kalça küçültmenin amacı kilo vermek değil, normal kilolu kişilerin daha orantılı bir kalça elde etmelerine yardımcı olmaktır.

Kalça küçültme için önerilir

Kalçalarının boyutundan veya şeklinden memnun olmayan herkes kalça küçültme ameliyatından faydalanabilir. Santo Domingo’da kalça liposuctionı için en uygun adaylar, elastik bir cilde ve dengeli bir kiloya sahip, sağlıklı, zihinsel olarak stabil, sigara içmeyen kişilerdir.

Yurt dışı seyahat sayısı
1 gezi

Operasyon süresi
2 ila 3 saat

Dünyanın dört bir yanındaki erkekler ve kadınlar, özellikle kalça küçültme egzersizlerini takip ederek fazla kalça yağlarından kurtulamıyorlarsa, şekillendirilmiş bir kalça ve alt vücutlarına daha hoş bir kontur elde etmek için bu prosedürü kullanırlar.

Kalça küçültme ameliyatı tek başına yapılabilse de, birçok hasta alt vücutlarını önemli ölçüde iyileştirme fırsatını değerlendirir ve prosedürü diğer plastik cerrahi türleriyle birleştirir:

  • Uyluk germe – bu prosedür uyluk bölgesindeki fazla deri ve yağ dokusunu giderir
  • Karın germe – abdominoplasti olarak da bilinen bu popüler prosedür, karın çevresindeki fazla deri ve dokuyu giderir.
  • Kalça kaldırma – bazı hastalarda kalça küçültme ameliyatından sonra fazla deri olabilir, bu nedenle sonuç olarak bir kalça kaldırma prosedürü gerekebilir
  • Liposuction – hastada fazla deri dokusu yoksa, uyluk veya karın çevresinde liposuction uygulanabilir
  • Otolog yağ transferi veya yağ grefti – hastanın kendi yağı toplanabilir ve daha çekici bir sonuç için kalça çevresindeki belirli bölgelere yeniden enjekte edilebilir

Hazırlık

Hastalar kalça küçültme ameliyatından en az 3 hafta önce sigara içmekten kaçınmalıdır. Bitkisel takviyeler, antikoagülanlar, anti-enflamatuar ilaçlar ve omega-3 kapsüllerinden de ameliyattan en az iki hafta önce kaçınılmalıdır.

Ameliyat nasıl gerçekleşir?

Kalça küçültme prosedürü genellikle yaklaşık üç saat sürer. Küçültme liposuction yoluyla gerçekleştirilir. Cerrah, kalçanın üst kısmında birden fazla kesi yaparak işleme başlar. Kesiden sonra, kanül adı verilen uzun, ince bir tüp kesi içine yerleştirilir. Bu tüp doktorun hastanın yağını almasını sağlar.

Prosedür genellikle lokal anestezi altında gerçekleştirilir, ancak başka bir plastik cerrahi türü ile birleştirilirse genel anestezi de kullanılabilir.

En popüler kalça küçültme ameliyatı teknikleri şunlardır:

  • Tümesan Liposuction – Bu en popüler liposuction şeklidir. İşlem sırasında yağlı bölgelere büyük miktarda sıvı enjekte edilir. Sıvı, yağ birikintilerini parçalamaya yardımcı olan anestezik ve diğer solüsyonların bir kombinasyonudur. Yağ daha sonra kanül adı verilen küçük emme tüpleri aracılığıyla aspire edilir veya çıkarılır.
  • Ultrason Destekli Liposuction (UAL) – bu prosedür tümesan liposuction tekniğine çok benzer, tek fark kanülün yağ hücrelerini parçalamaya yardımcı olan ultrason ile güçlendirilmiş olmasıdır.
  • Güç Destekli Liposuction (PAS) – Güç Destekli Liposuction olarak da bilinen bu teknikte mekanik bir hareket üreten özel bir kanül türü kullanılır.

Kurtarma

Kalça küçültme ameliyatından sonra ortalama iyileşme süresi yaklaşık 4 haftadır. Hastalara tarif edildiği gibi giymeleri için bir kompresyon giysisi verilecektir. Çoğu hasta kalça küçültme ameliyatından birkaç gün sonra işine dönebilir.

Riskler

Kalça küçültme ameliyatının komplikasyonları aşağıdakileri içerebilir:

  • Kanama
  • Enfeksiyon
  • Olumsuz yara izi
  • Asimetri
  • Revizyon ameliyatı
  • Kalıcı şişlik
  • Kötü yara iyileşmesi

Yan etkiler

Hastalar kalça küçültme ameliyatından sonra bir miktar rahatsızlık ve ağrı yaşayabilir. Genel anestezi kullanılıyorsa mide bulantısı da beklenebilir. Morarma, değişen cilt hissi ve sinirler, kan damarları ve kaslar gibi daha derin yapıların hasar görmesi de kalça küçültmenin yan etkileri olarak düşünülmelidir. Ameliyat sonrası şişlik ve morarma genellikle yaklaşık 3 hafta içinde kaybolur.

Başarı oranları
Kalça küçültme operasyonları için ortalama başarı oranı %91 civarındadır.

Öncesi ve sonrası
Hastalar kalça küçültme prosedüründen sonra sabit bir kiloyu korumalıdır. Hasta çok fazla kilo alırsa, yağ dokusu tekrar büyüyecektir. İşlemin sonuçlarını korumak için düzenli, kişisel bir diyet ve egzersiz şarttır.

Kalça Küçültme ve Kalça Kaldırma – Aralarındaki fark nedir?
Kalça küçültme esas olarak liposuction ile gerçekleştirilirken, kalça kaldırma kalça bölgesinden yağ ve cilt dokusunu çıkarmak için birkaç kesi kullanabilir. Liposuction sadece fazla yağ dokusunu alabilir; sarkan cilt bu prosedürün bir parçası değildir.

Kalça küçültme ağrılı mıdır?
Hayır, prosedür ağrılı değildir. Hastalar lokal veya genel anestezi nedeniyle operasyon sırasında hiçbir şey hissetmezler ve iyileşme döneminde ağrı kesicilere izin verilir.

Kalça küçültmeprosedürü sırasında ne kadar yağ alınabilir?
Kalça küçültme prosedürü sırasında yaklaşık 3-4 litre veya 6-7 kilo güvenli bir şekilde alınabilir. Bazı hastalar, kalça küçültme işleminden sonra varsa kalça bölgesindeki gevşek deriyi çıkarmak için daha fazla ameliyat gerektirebilir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️