Tunus’ta mide botoksu fiyatı

fiyat botox gastrique tunisie pas chere 1
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’ta mide botoksu hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir mide botoksu için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki mide botoksu hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta mide botoksu fiyatı

Tunus’ta mide botoksunun ortalama maliyeti 1.300 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1100 € ile 1500 € arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Mide botoksu1300 €

Mide botoksu nedir?

Tunus ‘ta mide botoksu endoskopik bir tedavidir ve kilo vermenin etkili ve kolay bir yoludur. Mide botoksunun amacı, mide hareketlerinin etkilerini azaltmaktır, böylece yutulan yiyecekler içeride ezilmez ve midenizde normalden daha uzun süre kalır ve midede dolgunluk hissine neden olur. Bu sayede normalden daha az yiyebilirsiniz. Beklenen minimum kilo kaybı 5 kg civarındadır, ancak 20 kg’a kadar da çıkabilir. Ancak hastalarda gördüğümüz ortalama kilo kaybı 10 kg’dır.

Mide botoksunun faydaları

Kendi başına kilo veremeyen, fazla kilolarından kurtulmak isteyen ve obezite cerrahisi için uygun kriterleri karşılamayan hastalar mide botoksu enjeksiyonu ile kilo vermenin avantajlarından faydalanabilirler. Mide botoksu endoskopik olarak yapıldığı için mide veya sindirim sisteminde kalıcı bir değişiklik olmaz ve diğer mide küçültme ameliyatlarının aksine ameliyat sonrası komplikasyon riski yoktur. Mide botoksu kısa bir süre içinde uygulanabilir ve hastaların işlemden sonra hastanede kalmaları gerekmez. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra hastalar evlerine dönebilirler.

Mide botoksundan kimler faydalanabilir?

Tunus’ta mide botoksu kilo vermek isteyen herkese uygulanabilir. Bu prosedür obezite cerrahisi değildir. Ancak uygulanabilecek hastalar için belirli kriterler vardır. Mide botoksu ameliyatını düşünüyorsanız ve bu kriterleri karşılıyorsanız, bu prosedürü uygulayabilirsiniz:

  • Diyet ve spor ile uygun şekilde kilo veremediyseniz.
  • Mide botoksu ile tedavi edilecek hastaların vücut kitle indeksi 40’ın altında olmalıdır. Başka bir deyişle, bu tedavi vücut kitle indeksi 27 ila 35 arasında olan, 10 ila 20 kilo fazla kilosu olan ve diyet ve egzersizle kilo veremeyen kişiler için geçerlidir.

Mide botoksu, vücut kitle indeksi 40’ın üzerinde olan hastalara fayda sağlamayacağından, bu hastalara mide botoksu önermiyoruz.

Mide botoksunun yan etkileri var mıdır?

Mide botoksu uygulaması standart bir endoskopik prosedür olduğu için önemli bir yan etki bildirilmemiştir. Bununla birlikte, işlem kas hastalıkları ve botoks alerjisi olan kişiler için uygun değildir. Genel olarak, doktorunuzun sizi yan etkiler hakkında ayrıntılı olarak bilgilendirdiğinden emin olun.

Botoks mide için adım adım kılavuz

Yaklaşık 20 dakika süren mide botoksu prosedürünü gerçekleştirmek için hastaların önce uyuşturulması gerekir. Hastalar uyutulduktan sonra botulinum toksini endoskopik bir yöntemle midenin belirli bölgelerine enjekte edilir. Tamamen ağrısız bir tedavi yöntemi olan mide botoksu sonrasında komplikasyon riski minimum düzeydedir.

İyileşme süreci

Mide Botoksu ameliyat değildir. Tamamen endoskopik bir işlemdir ve herhangi bir kesi yoktur. İşlem ortalama 20 dakika sürer. Hastalar işlem sırasında anestezi uzmanı ile uyutulur. Hastanede kalmaya gerek yoktur. İşlem sonrasında bir ya da iki saatlik gözlem genellikle yeterli olmaktadır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laura

Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️