Dubai’de mide botoksu fiyatı

mide botoksu fiyatı dubai 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

Dubai’de genellikle çeşitli plastik cerrahi prosedürlerinde kullanılan Botoks, günümüzde birçok doktor tarafından zayıflama ilacı olarak kabul edilmektedir.

EniyiKlinik.com, Dubai’deki mide botoksu hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Dubai’de mide botoksu fiyatı

Dubai’de mide botoksunun ortalama maliyeti 3.500 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 3.000 € ile 4.000 € arasında değişebilir.

ProsedürDubai Fiyatı
Mide botoksu3500 €

Mide botoksu nedir?

Dubai’de genellikle çeşitli plastik cerrahi prosedürlerinde kullanılan Botoks, günümüzde birçok doktor tarafından zayıflama ilacı olarak kabul edilmektedir. Dubai’de tüm prosedüre Gastrik Botoks adı veriliyor ve yine vücutta herhangi bir kesik ya da kesi içermeyen bir zayıflama yöntemi.

Bu tedavide, Botoks mide zarına enjekte edildikten sonra kişi kilo verme eğilimindedir. Botoks mide kaslarını geçici olarak gevşetir ve açlık ve tokluk duygularını kontrol eden önemli bir siniri bloke eder. Sonuç olarak, hastalar normalden daha hızlı ve daha uzun süre tok hissederler. Ve genel gıda alımı azaldığında, fazla kiloları kaybetme şansı vardır.

Dubai’de kilo kaybı için mide botoksu tedavisi, 20 ila 25 dakika süren ayakta tedavi prosedürüdür. Doktorlar midenin üst ve alt kısımlarına Botoks enjekte etmek için bir endoskop kullanır ve mide hareketliliğini yavaşlatarak gıda alımında azalmaya yol açar. Tedaviden sonra hastanın 2 ila 3 saat hastanede kalması istenir. Bu tedavinin genellikle hiçbir yan etkisi yoktur ve hastalar bir gün dinlendikten sonra günlük aktivitelerine devam edebilirler.

DUBAİ’DE MİDE BOTOKSUNUN AVANTAJLARI

  1. Herhangi bir kesik veya insizyon içermez.
  2. Kilo vermenin hızlı bir yoludur. İşlem yaklaşık 20 dakika sürer ve hasta 3 saatlik tedaviden sonra evine gidebilir.
  3. Genel anestezi gerekli değildir. Ancak hasta sakinleştirilir.
  4. İşlemden önce 8 ila 10 saat aç kalmak dışında tedavi öncesinde herhangi bir hazırlık gerekmez.
  5. İşlemden sonra herhangi bir yan etki veya komplikasyon görülmez. Ancak hasta endoskopi ve sedasyonun genel yan etkilerini yaşayabilir.
  6. Bir süre sonra 6 ila 8 kilo kilo kaybı beklenebilir
  7. tedaviden haftalar sonra.
  8. Gerekirse tedavi 6 ay sonra tekrarlanabilir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️