İspanya’da meme büyütme

göğüs büyütme i̇spanya 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

İspanya’da meme büyütme veya mamoplasti, göğüslerin boyutunu artırmak için tasarlanmış cerrahi bir prosedürdür. İspanya’da bu operasyonun fiyatı ve prosedürü hakkında daha fazla bilgi edinin.

EniyiKlinik.com siziİspanya’da meme büyütme hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

İspanya’da meme büyütme ameliyatı fiyatları

İspanya’da Madrid’de göğüs büyütme operasyonunun ortalama maliyeti 3.500 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 3.000 € ile 4.500 € arasında değişebilir. Kullanılan teknik, protezlerin türü ve hasta tarafından seçilen anestezi, İspanya’da bu operasyonun maliyetini belirleyen faktörlerden bazılarıdır.

ProsedürAvro cinsinden fiyat
İspanya’da meme büyütme3500 €

İspanya’da meme büyütme için nihai rehber

Estetik veya tıbbi nedenlerden dolayı, bazı kadınlar hacimsiz göğüslerden muzdariptir. Bu da onları göğüs büyütme operasyonuna yönlendirir. Dünyada en yaygın olarak uygulanan plastik ve estetik cerrahi olan İspanya’da meme büyütme milyonlarca kadına hitap etmektedir. Operasyon diğer ülkelere kıyasla ucuzdur. Dahası, en iyi kliniklerde deneyimli plastik cerrahlar tarafından gerçekleştirilir.

Göğüs büyüt me fikri aklınızdan geçtiyse ancak riskler sizi engelliyorsa, İspanya’da bu tür kozmetik ameliyatların %99 başarı oranına sahip olduğunu bilmelisiniz.

Meme büyütme nedir?

Meme büyütme, meme boyutunu artırmak veya asimetriyi düzeltmek için yapılan kozmetik bir ameliyattır. Kadınlar bunu tıbbi nedenlerle, mastektomi veya meme kanseri nedeniyle memenin alınmasından sonra veya tamamen estetik nedenlerle (küçük memeler, sarkık memeler) tercih etmektedir.

Yaygın bir cerrahi prosedür olan kozmetik meme büyütmenin üç türü vardır. En iyi tekniğin seçimi, beklenen sonuçlara ve göğüslerin anatomik şekline bağlı olacaktır.

  1. Göğüs dikleştirme: Bu operasyon sarkık veya asimetrik göğüsler gibi kusurları düzeltmek için kullanılır. Mastopeksi olarak da bilinen bu işlem emzirme, kilo verme veya hamilelik sonrasında memeleri sıkılaştırmayı ve gençleştirmeyi amaçlar.
  1. Meme lipofilling: Bu estetik tıbbın bir parçasıdır. Göğüsleri daha sıkı ve daha az sarkık hale getirmek için yağ ile doldurmaktan oluşur. Yağ önce vücudun belirli bölgelerinden emilerek alınır: uyluklar, kalçalar vb. Bu operasyon, mastektomi geçirmiş veya kanser sonrası memeleri alınmış hastalar için idealdir. Non-invaziv, nazik ve risksizdir.
  1. Meme implantları: Bu kozmetik cerrahi operasyonu,kavisli bir etkiye sahip silikon protezler kullanılarak göğüslerin büyütülmesini sağlar. Bu operasyon doğal olarak küçük veya asimetrik memelere sahip hastalar için idealdir.

Meme büyütme için ideal hasta profili nedir?

Meme büyütme dünyadaki en popüler cerrahi prosedürlerden biridir. Her tür profil için erişilebilirdir ve tüm ihtiyaçlarla uyumlu yaklaşımlar sunar.

Yukarıda belirtilen nedenlerden dolayı küçük, yetersiz büyüklükte göğüsleriniz varsa, meme büyütme sizin için uygundur:

  • Küçük veya asimetrik göğüsler.
  • Sarkık veya sarkık göğüsler, doğum, hamilelik veya emzirme sonrası göğüslerde hipotrofi .
  • Meme kanseri sonrası mastektomi.

İspanya’da meme büyütme nasıl yapılır?

İspanya’da meme büyütme, 4 ila 5 günlük bir tıbbi kalış gerektiren kozmetik bir prosedürdür. İspanya’daki en iyi kliniklerde deneyimli estetik cerrahlar tarafından gerçekleştirilir.

Yabancı hastalar havaalanına vardıkları andan itibaren ameliyat sonrası takibe kadar tam tıbbi bakımdan yararlanacaklardır. İspanya’da kaldığınız süre boyunca bir sağlık ekibi size eşlik edecektir.

En iyi sonuçları ve mümkün olan en güvenli uygulamayı garanti etmek için uygulayıcılar modern araçlar ve yenilikçi teknolojiler kullanmaktadır.

Ameliyattan önce

Plastik cerrahla yapılacak ilk konsültasyonda, profilinize en uygun meme büyütme tekniğinin yanı sıra operasyonunuzun beklenen sonucu da belirlenecektir. Beklenen sonuçlar hakkında size bir fikir vermek için dijital simülasyonlar yapılacaktır. Ayrıca,meme büyüt me operasyonunun sağlık durumunuzla uyumlu olup olmadığını belirlemek için bir dizi test ve analizden geçmeniz istenebilir.

Anestezist ve cerrah ile bir randevu daha planlanacaktır. Ameliyat öncesinde sizden bazı ilaçları bırakmanız, sigara ve alkol kullanmamanız istenecektir.

Ameliyat sırasında

Ameliyat günü tüm tıbbi ekip sizinle ilgilenecektir. Operasyon genel anestezi altında gerçekleştirilir ve seçilen tekniğe bağlı olarak 1 ila 2 saat sürer.

  • Göğüs dikleştirme için, operasyon meme ucunda bir kesi yapılmasını ve ardından sarkmış göğüslerdeki fazla derinin emilmesini içerir. Daha sonra daha iyi bir şekil oluşturmak için cilt sıkılaştırılır. Küçük kesi görünmez yara izleri bırakacaktır.
  • Göğüs lipofilasyonu için plastik cerrah önce uyluk, mide veya kalçadan doğal yağ alacaktır. Bu işlem emme yoluyla yapılır. Bu yağ daha sonra göğüslere daha konturlu bir şekil vermek için yeniden enjekte edilir. Bu prosedür çok nazik ve sağlıklıdır. Doğal bir sonuç verir ve hepsinden önemlisi yara izi kalmaz. Kilo kaybı durumunda bir rötuş öngörülebilir.
  • Meme implantları için operasyon, implantların farklı teknikler kullanılarak (implantların türüne ve kalınlığına bağlı olarak) memelere yerleştirilmesini içerir:
  • Küçük implantlar için areolar yolla (aureol seviyesinde).
  • Daha büyük implantlar için aksilla yoluyla (koltuk altlarından).
  • Daha büyük implantlar için pektoralis major kasının altından.

Ameliyattan sonra

Ameliyattan sonra bazı ağrılar ve sızılar hissedilebilir. Bir iyileşme dönemi ve ağrı kesiciler önerilir. En az 15 günlük bir nekahat dönemi ameliyattan sonra iyileşmenizi sağlayacaktır. Ameliyat sonrası takip, ameliyatı takip eden aylarda tıbbi ekip tarafından gerçekleştirilir.

Ameliyat sonrası alınması gereken önlemler

Daha iyi iyileşmeyi ve daha hızlı iyileşmeyi desteklemek için birkaç önlem alınmalıdır:

  • Birkaç hafta boyunca destek sütyeni takın.
  • Gerekirse iltihabı azaltmak için iyileştirici merhem veya buz torbası uygulayın.
  • İki ay boyunca yorucufiziksel aktivite veya yorucu el işi yapılmamalıdır.
  • Ameliyattan sonra 2 ay boyuncagüneşe maruz kalmayın.

İspanya’da meme büyütmenin maliyeti nedir?

İspanya’da meme büyütme operasyonunun fiyatı 3.000 ila 4.500 Avro arasında değişmektedir. Fiyat, cerrahın itibarına, kliniğin itibarına, kalış süresine, protez veya lipofilling ile büyütme türüne ve anestezi türüne bağlıdır.


Seçim yapmakta zorlanıyorsanız, ameliyatınızı başarılı bir şekilde ve daha düşük bir ücretle gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️