Dubai’de göğüs büyütme fiyatı

göğüs büyütme fiyatı dubai 1
Tarafından yazılmıştır Erika

Dubai’de meme büyütme hakkında bilmeniz gereken her şey! Dubai’de ortalama fiyat nedir? Başarılı bir göğüs büyütme operasyonu için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com,Dubai’de meme büyütme hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Dubai’de meme büyütme fiyatı

Dubai’de bir meme büyütme operasyonunun ortalama maliyeti 6.100 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 5.000 € ile 7.200 € arasında değişebilir.

ProsedürDubai Fiyatı
Meme Büyütme6100 €

Meme büyütme nedir?

Göğüs büyütme, göğüslerin şeklini ve boyutunu iyileştirmek için göğüs implantlarının cerrahi olarak yerleştirilmesi yoluyla göğüslerin büyütülmesidir. Dubai’de en sık uygulanan prosedürdür. Kadınların göğüslerini büyüttürmeyi tercih etmelerinin birçok nedeni vardır. Çok küçük göğüslere sahip olabilirler ve özgüven sorunu yaşayabilirler ya da anne olduklarından beri göğüsleri değişmiş olabilir. Sebep ne olursa olsun, meme ameliyatı bir kadının özgüvenini geri kazandırabilir ve kendini yeniden iyi hissetmesini sağlayabilir.

Neden Dubai’de meme büyütmeyi düşünmelisiniz?

Dubai’deki kadınlar, teknik olarak mamoplasti olarak bilinen ve bir kadının göğüslerinin boyutunu ve şeklini iyileştirmeye yönelik cerrahi bir prosedür olan göğüs büyütme işleminden çeşitli nedenlerle yararlanır:

  • Çok küçük göğüsler için.
  • Hamilelik sonrası göğüs hacmindeki azalmayı düzeltmek için.
  • Meme boyutundaki bir farkı telafi etmek için.

Dubai’deki plastik cerrahlarımız her bir memenin arkasına bir implant yerleştirerek bir kadının göğüs çizgisini bir veya daha fazla sütyen kabı boyutu kadar artırabilmektedir.

Ayrıca 2 cerrahi operasyonu birleştirmek de mümkündür: Göğüs büyütme ve göğüs dikleştirme ameliyatları ile hem göğüs boyutunu büyütmek hem de fazla deriyi almak mümkündür.

Meme implantları nedir?

Meme implantı aynı zamanda meme protezi olarak da bilinir. Silikon jel veya bazen salin (steril tuzlu su) ile doldurulmuş tıbbi bir silikon kabuktur. Bazı implantlar yuvarlaktır, diğerleri ise gözyaşı damlası veya anatomik implant olarak bilinen doğal bir meme şeklindedir. Her ikisi de mükemmel sonuçlar verebilir.

İmplant dolgusu ne olursa olsun, dış katman silikon elastomer adı verilen sert bir malzeme türü olan silikondan yapılır. Silikon, kozmetikler, gıdalar ve tıbbi implantlar da dahil olmak üzere birçok üründe kullanılan doğal olarak oluşan bir elementtir.

Ayrıca okuyun: Türkiye’de meme büyütme fiyatları

Ameliyattan önce

Cerrahlarımız, yara izlerinizin nerede olmasını istediğinize ve göğüslerinizin şekline ve boyutuna bağlı olarak farklı şekillerde ameliyat yapabilirler. Farklı kesi türleri şunları içerir

Memeiçi kıvrım – Bu, her bir memenin altındaki kıvrımdaki kesiler yoluyla meme implantlarını yerleştirmenin yaygın bir yoludur.

Periareolar insizyon – Bu, meme ucunun etrafından yapılır ve minimal oldukları için çok fazla yara izi olmasından endişe eden biri için iyi bir seçimdir.

Aksiller insizyon – Bu, insizyonun koltuk altlarının altında yapıldığı yerdir.

Ameliyat türünü önceden doktorlarımızla görüşebilir ve hangi prosedürün sizin için en iyisi olduğu konusunda bilinçli bir karar verebilirsiniz.

Operasyondan birkaç gün önce kan örneği alınacak ve operasyonun güvenli olduğundan emin olmak için bir dizi önemli test yapılacaktır.

Dubai’de meme büyütme ameliyatı sırasında

Yaklaşık 2 saat süren operasyon için hastaya genel anestezi uygulanır. Meme veya pektoral kasın altında implant için bir boşluk açılır ve implantlar daha sonra yerine yerleştirilir. İmplantların estetiğine bağlı olarak, cerrah optimum bir görünüm elde etmek için implantın boyutunu ayarlayabilir.

Ameliyat sonrası bakım

Bazı hastalar operasyondan sonraki birkaç gün boyunca geçici ağrı veya hafif rahatsızlık hissedebilir ve göğüsleriniz gergin veya hafif ya da orta derecede şişmiş hissedebilir. Göğüsler birkaç hafta boyunca hassas olabilir.

Operasyon hızlı olduğu için genellikle gün içinde gerçekleştirilir. Kendinizi yeterince iyi hissediyorsanız, aynı gün eve gidebilirsiniz. Birkaç gün içinde işinize dönebilirsiniz.

Yara izleri, hastanın nasıl iyileştiğine bağlı olarak operasyondan sonra iki ay ile bir yıl arasında solmalı ve düzleşmelidir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Erika

Benim adım Erika. 10 yıldan fazla tıbbi araştırma yaptıktan sonra, 2018'den itibaren kendimi bilimsel ve tıbbi yazarlığa adamayı seçtim. Kozmetik, diş, bariatrik ve oküler cerrahi gibi çeşitli alanları kapsayan bir uzmanlık geliştirdim. Bu yeni yönelim bilgimi paylaşmamı sağlıyor.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️