Tunus’ta hymenoplasti fiyatı

Hymenoplasti 1
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’ta hymenoplasti hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir hymenoplasti için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com Tunus’ta hymenoplasti hakkında bilgi sağlar ve nitelikli Tunuslu cerrahlar ile bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta hymenoplasti fiyatı

Tunus’ta bir hymenoplastinin ortalama maliyeti 1.300 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1100 avro ile 1500 avro arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Hymenoplasti1300 €

Hymenoplasti nedir?

Tunus’ta en yaygın hymenoplasti tekniği, vajina ve vestibülün hafifçe daraltılması ve sıkılaştırılmasını da içeren arka kızlık zarının onarılmasıdır.

Vestibüldeki hassas granülasyon dokusu oluşumu, ilk penetrasyon sırasında kanamayı kolaylaştırır.

Bu prosedürü uygulamanızı önermeden önce doktorunuzla bir ön görüşme yapacaksınız. Bu konsültasyon sırasında ayrıca bir iç muayene yaparak sizi değerlendireceğiz. Size doldurmanız için ayrıntılı bir anket verilecektir. Sorununuzu, beklentilerinizi belirledikten ve objektif bir değerlendirme yaptıktan sonra, ihtiyaçlarınıza en uygun prosedürü önereceğiz. Bu bazen prosedürlerin bir kombinasyonunu içerebilir. Kadınlar, revirginizasyon prosedürü sırasında vajinal küçültme ameliyatı geçirme eğilimindedir. Tunus‘ta lazer vajinal gençleştirme ve/veya cerrahi vajinal daraltma, hymenoplasti ile aynı anda gerçekleştirilebilir.

Kızlık zarı dikimi tekniği

Genellikle lokal anestezi ve/veya sedasyon altında yapılır. Tabanı vulvar vestibülde ve tepesi post-vajinal duvarda olacak şekilde üçgen bir kesi yapılır.
Onarım apeksten başlayarak hymenal karunküllere kadar iner.
Karunküllere ulaştıktan sonra, hymenal doku 4/0 emilebilir sütürler (Vicryl, monocryl) kullanılarak yan yana, posteriordan posteriora, superiordan süperiora, ventralden ventrale dikilir.

Ortalama ameliyat süresi 20 dakikadır. Ayrıca ilk cinsel ilişki sırasında kanamayı kolaylaştıran bir faktör olan vestibüler daralmaya izin verir.

Ameliyat sonrası hafif kanama ve ağrı normaldir. Size 5 gün boyunca antibiyotik ve bir ağrı kesici (Parasetamol, neurofen) verilecektir. Ağır sporlardan ve yük kaldırmaktan 1 ay boyunca kaçınmalısınız. İkinci gün, 1 hafta sonra ve 1 ayda bir kontrolünüz olacaktır.

Sıkça sorulan sorular

Hymenoplasti nedir?

Kızlık zarı vulva girişinden 2-3 cm uzaklıkta yer alır. Farklı şekillerde olabilen mukoz bir kıvrımdır. Hymenoplastinin amacı, delikli kızlık zarını orijinal bakire durumuna geri getirmek ve ilk cinsel ilişki sırasında kanamayı sağlamaktır.

Bu revirginizasyon ile aynı şey midir?

Evet, başka bir alternatif terim de hymenorrhaphy’dir.

Ek bir prosedüre ihtiyacım olacak mı?

Kadınlar revirginasyon sırasında vajinal daraltma ameliyatı geçirme eğilimindedir. Lazerle vajinal gençleştirme ve/veya cerrahi vajinal daraltma hymenoplasti ile aynı anda yapılabilir.

Tunus’ta hymenoplasti tekniği

En yaygın hymenoplasti tekniği, hafif vajinal ve vestibüler daraltma ve sıkılaştırmayı da içeren arka kızlık zarının onarımıdır. Genellikle lokal anestezi ve/veya sedasyon altında gerçekleştirilir. Tabanı vulvar vestibülde ve tepesi post-vajinal duvarda olacak şekilde üçgen bir kesi yapılır. Onarım apeksten, hymenal karunküllere kadar başlar. Karunküllere ulaştıktan sonra, hymenal doku 4/0 emilebilir sütürler (Vicryl, monocryl) kullanılarak yan yana, posteriordan posteriora, superiordan superiora, ventralden ventrale dikilir.

İşlem ne kadar sürer?

Ortalama ameliyat süresi 20 dakikadır.

Herhangi bir yan etkisi var mıdır?

Ameliyattan sonra hafif kanama ve ağrı normaldir. Ancak uzun süreli bir yan etkisi yoktur. Size 5 gün boyunca antibiyotik ve bir ağrı kesici (Parasetamol, neurofen) verilecektir.

Ameliyattan sonra herhangi bir önlem almam gerekir mi?

Bir ay boyunca spordan ve ağır kaldırmaktan kaçınmalısınız.

Hangi takiplere ihtiyacım olacak?

İkinci gün, bir hafta sonra ve bir ay sonra kontrolünüz olacaktır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laura

Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️