Tunus’ta Göbek Liposuction

liposuction karın germe 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Tunus’ta karın germe liposuction hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir karın germe için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki karın germe liposuction hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta karın germe liposuction ne kadara mal olur?

Tunus’ta karın germe liposuctionının ortalama maliyeti 1.700 €‘dur. Bu fiyata bir tercümanın eşlik etmesi, otel havaalanı transferi, operasyon, destek kuşağı ve ameliyat sonrası takip dahildir.

İşlem genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 1 saat sürer. Hasta 7 gün ve 1 gece hastanede kalır. Nihai sonuç 6 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Karın bölgesine liposuction1700 €

Tunus’ta karın liposuctionı için eksiksiz rehber

Spor yapmaktan ve bir dizi farklı diyet uygulamaktan yorulduysanız ve bir türlü geçmeyen o küçük göbeğinizle ilgili herhangi bir sonuç alamadıysanız, Tunus’ta karın liposuction tam size göre.

Bu karın germe ameliyatı, fazla yağı ve karın kemerindeki o çirkin küçük şişkinliği ortadan kaldıracaktır. Deneyimli cerrahlar tarafından gerçekleştirilen bu ameliyat, düz bir karın ya da o meşhur çikolata çubukları üzerinde çalışmanıza da olanak tanıyacaktır. Ve Tunus’ta karın germe liposuction’ı tercih ederseniz, tüm bunlar size mümkün olan en iyi fiyatla sunulacaktır. Ülke düşük fiyatlara ve %99,9 tatmin edici sonuçlara sahiptir.

Karın germe nedir?

Karın liposuctionı, karındaki çirkin kıvrımlardan ve fazla yağlardan kurtulmak için kullanılan cerrahi bir prosedürdür. Bir ameliyat masasında gerçekleştirilen bu işlem, karnı şekillendirmek ve kusurları ortadan kaldırmak için tam olarak karındaki inatçı yağın emilmesinden oluşur. Bu kozmetik ameliyat tamamen estetik nedenlerle gerçekleştirilir.

Karın liposuction’ı ne değildir: aşırı kilo veya obezite nedeniyle visseral yağ ları gidermek için yapılan bir operasyon.

Farklı karın liposuction teknikleri

Göbek liposuction çeşitli teknikleri kapsar. Aralarından seçim yapabilirsiniz:

  • Liposuction: basitçe fazla karın yağının emilmesini içerir.
  • Nazik liposuction: küçük, ağır bir göbeği ve az miktarda yağı almak için idealdir.
  • Vaser lipo: Fazla yağ hücrelerini yok etmek için ultrason teknolojisini kullanır.

Cerrah, konsültasyondan sonra hangi tekniğin en uygun olduğuna karar verecektir.

Une femme avec une bedaine
Göbekli bir kadın

Tunus’ta karın germe liposuction kimler içindir?

Göbek liposuctionı, karnı pürüzsüzleştirmek için tasarlanmış rekonstrüktif bir ameliyattır. Bu nedenle, karın liposuction için ideal profiller şunlardır

  • Lokalize yağ fazlalığı olan erkekler veya kadınlar: aşk kolları, heybeler vb
  • Tekrarlayan hamilelikler sonrasında aşırı yağ veya gevşek cilde sahip kadınlar.
  • Diyet veya kilo kaybından sonra karnında kalan yağlardan kurtulamayan erkekler veya kadınlar.
  • Ortalama bir BMI, sabit kilo ve elastikiyetini koruyan cilde sahip kişiler.

Tunus’ta karın liposuctionı nasıl yapılır?

Tunus’ta göbek liposuction tam bir plastik ve estetik ameliyattır. Operasyon için Tunus’a gelmek isteyen tüm yabancı hastalarla A’dan Z’ye ilgilenilecektir: otel havaalanı transferi, konaklama ve hastanede kalış, tıbbi ve dil yardımı, tedaviler ve ilaçlar, ameliyat sonrası takip vb.

Operasyon, deneyimli cerrahlar tarafından, modern ve yenilikçi yöntemler kullanılarak, hiçbir risk ve sağlık üzerinde hiçbir olumsuz etki olmaksızın gerçekleştirilmektedir.

Ameliyattan önce

Karın liposuction işlemine başlamadan önce cerrahınız ve anestezi uzmanınızla bir ön konsültasyon yapılması gerekecektir. Bu randevu sırasında cerrah vücudunuzu inceleyecek ve tedavi edilecek bölgeleri belirleyecektir. Operasyonun kendisi karmaşık olmasa da hassasiyet gerektirir. Bu nedenle tedavi edilecek alanların dikkatlice sınırlandırılması önemlidir.

Bu randevu sırasında plastik cerrah, ameliyatı daha kolay ve başarılı kılmak için alınması gereken tüm önlemleri de açıklayacaktır. Bununla, bazı ilaçların kesilmesi ve sağlıklı, dengeli bir diyetin benimsenmesi kastedilmektedir.

Ameliyat sırasında

Ameliyat günü, yetkin ve özenli bir tıbbi ekip tarafından bakılacaksınız. Operasyon genellikle genel anestezi altında gerçekleştirilir. Bununla birlikte, küçük bir alanda hafif bir liposuction için lokal anestezi de kullanılabilir. Operasyon 1 ila 2 saat arasında sürer.

  • Karın bölgesinin liposuction‘ı için cerrah önce bir kesi yapacaktır. Cerrahi bir keçeli kalem kullanarak kesiler için ideal yeri belirleyecektir. Bu alan dezenfekte edildikten sonra kesi yapılabilir.
  • Cerrah daha sonra deri altına ince kanüller yerleştirir ve bunları bir emme cihazına bağlar. Daha sonra gereken tüm yağı emecektir.
  • Yağ emildikten sonra cerrah kesiği dikişlerle kapatır. Bir pansuman yara izini sabitleyecektir. Cerrah, tedavi edilen alanın üzerine bir drenaj sistemi yerleştirebilir. Ancak bu her zaman otomatik değildir.
  • Hastalar sıklıkla vücudun diğer bölgelerinde ameliyat olmak için bu operasyondan yararlanmak isterler. Bu nedenle kadınların karın liposuction ‘ını uyluk liposuction ‘ı ile birleştirmesi nadir değildir. Liposuction’dan liposculpture yaptırmak için yararlanan erkekler de az değildir.
Bourrelet abdominal sur une femme
Bir kadında karın yağları

Ameliyattan sonra

Ameliyattan sonra klinikte bir gece kalmak ve ardından iyileşmek için 2 ila 3 gün dinlenmek gerekecektir. Ağrı kesiciler reçete edilir ve cerrah ile düzenli kontroller planlanır. Bir nekahat dönemi gözlemlenebilir.

Tunus’ta karın liposuction’ından sonra alınması gereken önlemler

Karın ameliyatından sonra hasta şunları yapmalıdır

  • Kan dolaşımını kolaylaştırmak ve ödem ve hematomları önlemek için kompresyon korsesi giyin.
  • Kilo alımını önlemek için sağlıklı ve dengeli beslenmelidir.
  • Karında lokalize olan yağlanma genellikle stres ve hormonal dengesizlikten kaynaklandığından, stressiz ve kaliteli bir uyku ile sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyin.
  • Uyumlu bir figürü korumak, vücudu sıkılaştırmak ve cildin geri çekilmesini teşvik etmek için birkaç hafta sonraegzersiz yapın.
Tracés du chirurgien sur le ventre d'un patient
Cerrahın bir hastanın karnındaki izleri

Tunus’ta karın liposuctionının maliyeti nedir?

Tunus, karın liposuctionının daha düşük maliyetle yapıldığı ülkelerden biridir. Karın ameliyatınızın tam kapsamı için 1.500 ila 2.200 € arasında ödeme yapmayı beklemelisiniz.

Buna ameliyatın yanı sıra yatış süresince bakım, ameliyat sonrası takip, ilaç tedavisi vb. dahildir. Fiyat bir dizi faktöre göre değişir.


Karar vermekte zorlanıyorsanız, ameliyatınızı başarılı bir şekilde ve daha düşük bir ücretle gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz. Tunus’ta karın germe operasyonunuz için size özel bir fiyat teklifi isteyin. En iyi klinikler tarafından sağlanan en iyi bakıma erişin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️