Türkiye’de karın germe

karın germe Türkiye 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Türkiye’de İstanbul’da karın germe ameliyatı size çekici, estetik açıdan hoş bir figür kazandırabilir. Orta bölümümüzdeki dokular, kısmen yaşlanmanın veya hamileliğin bir sonucu olarak değişir ve giderek daha gevşek hale gelir.

EniyiKlinik.com Türkiye’deki karın germe ameliyatları hakkında bilgi verir ve nitelikli cerrahlar ile ameliyat rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de karın germe fiyatları

Türkiye’de İstanbul’da karın germe ameliyatının ortalama maliyeti 2.500 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.300 € ile 2.700 € arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Karın germe2500 €

Karın germe nedir?

Türkiye’de İstanbul’da karın germe ameliyatı size çekici, estetik açıdan hoş bir figür kazandırabilir. Orta bölümümüzün dokuları, kısmen yaş veya hamileliğin bir sonucu olarak değişir ve daha gevşek ve daha gevşek hale gelir. Bazı kadınlar, deri altı dokusundaki çatlakların bir sonucu olarak ortaya çıkabilen çatlaklarla mücadele eder. Karın germe bu kusurları düzeltir.

Güzel ve çekici bir bele yeniden kavuşmak istiyor ve İstanbul’da bir karın germe uzmanı mı arıyorsunuz?

Ekibimiz arayışınızda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır! Karın germe alanında isim yapmış Türk estetik cerrahları ile yakın temas halindeyiz.

Daha iyi karın tonu

Sizin için uygun bir plastik cerrahla iletişime geçtikten sonra, onu kişisel olarak tanıma, ekibi ve muayenehaneyi görme fırsatınız olacaktır. Bu sırada, doktorunuzdan karın germe ile ilgili isteklerinizin ve fikirlerinizin dikkate alınacağı ve tıbbi yöntemlerin daha ayrıntılı olarak açıklanacağı ayrıntılı bir konsültasyon alacaksınız.

Bu aşamada tıbbi geçmişiniz kaydedilecek, fiziksel bir muayene yapılacak ve operasyonun tüm yönleri bilgilendirilmiş bir görüşmede ele alınacaktır. Estetik plastik cerrah, tedavi hakkında aklınıza gelebilecek her türlü soruyu da yanıtlayacaktır. Bu ilk aşamadan sonra, size özel bir tedavi planı hazırlanacaktır.

Türkiye’de karın germe liposuction hakkındaki raporumuzu okuyun

Kendini iyi hissetme ve daha ince bir vücut

Türk cerrahınızla yapacağınız ilk görüşmeden sonra yaban arısı belinizi hayal etmeye başlayabilirsiniz, çünkü yakında gerçek olacak!

Operasyon nasıl işliyor

İstanbul’daki plastik cerrahlar karın germe alanında uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir ve gerekli cerrahi işlemleri yetkin, güvenilir ve başarı odaklı bir şekilde gerçekleştirirler.

Karın germe: prosedür ve teknik

Karın germe için nazik bir prosedür esastır. Özellikle daha sonra ideal olarak külot veya yüzme kıyafeti ile kapatılması gereken kesik açısından dikkatli bir yaklaşım tavsiye edilir.

Genel bir kural olarak, bu operasyonlar için genel anestezi altına alınırsınız ve kısa bir süre hastanede kalırsınız. Estetik cerrahi ekibinin ve gözetmen anestezistlerin emin ellerindesiniz.

Operasyon sırasında, önceden belirlenmiş bir enine deri alanı ve fazla doku çıkarılır. İlgili karın kasları düzene sokulacaktır. Eğer doktorunuzla görüştüyseniz, kalça büyütme ameliyatı da figürünüzü optimize etmek için faydalı olabilir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️