Türkiye’de Cilt Liposuction

kalça liposuction fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Türkiye’de kalça liposuctionı kalçaları yeniden şekillendiren bir operasyondur. Büyütmek için protezler veya yağ enjeksiyonları veya boyutlarını küçültmek için liposuction içerebilir.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de kalça liposuction hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlar ile bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de kalça liposuction fiyatı

Türkiye’de kalça liposuctionının İstanbul’daki ortalama maliyeti 1.600 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 800 avro ile 2.400 avro arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Kalça Liposuction’ı1600 €

Kalça liposuction nedir?

Türkiye’de kalça liposuctionı, kalçaları yeniden şekillendiren bir prosedürdür. Büyütmek için protezler veya yağ enjeksiyonları veya boyutlarını küçültmek için liposuction içerebilir.

Birçok hasta, vücutlarına vücudun geri kalanıyla daha uyumlu, daha orantılı bir şekil vermek için kalçalarını yeniden şekillendirmektedir.

Türkiye’de kalça liposuctionına ihtiyaç duyan hastalar öncelikle istekleri göz önünde bulundurularak muayene edilir. Cerrahi yöntem, vücut konturu, bel çevresi ve kalçaların bacaklara göre şekli temelinde belirlenir.

Kalçaların mevcut şekline ve istenilen görünüme bağlı olarak yağ enjeksiyonları yeterli olabilir. Bazı hastalarda kalçaları genişletmek ve düzeltmek için silikon implantlar gerekir. Silikon implantlar bir jel ve sıvı solüsyonlardan yapılır ve sızıntıyı neredeyse imkansız hale getirir.

Ayrıca bakınız: Türkiye’de estetik cerrahi

Kalça büyütme ameliyatı

Kalça büyütme ameliyatı genel anestezi altında yapılır. Ameliyat 2 ila 3 saat sürer. Bu süre hastanın cerrahi gereksinimlerine göre değişir.

Kalça büyütme ameliyatından 2 hafta sonra, hasta ilerlemeyi izlemek için doktorla sık sık konsültasyonlara planlanır.

Kalça küçültme ameliyatı

Kalça küçültme ameliyatı, yağ çekerek kalçaların boyutunu küçültmek için yapılır. Karın bölgesi, bacakların kalınlığı ve vücudun yapısı önemlidir. Kalçayı istediğiniz kadar küçültmek mümkün olmayabilir. Kalçanın doğal boyutu operasyondan önce belirlenmelidir.

Ameliyat sonrası bakım

  • Ameliyat bölgesi iki gün boyunca kuru kalmalıdır. Bu da banyo ve duştan kaçınmak anlamına gelmektedir.
  • Ameliyattan sonra 4 ila 5 hafta boyunca özel bir korse giyilmelidir.
  • Birkaç ay boyunca spordan kaçınılmalıdır.
  • Kalça bölgesini korumak için önlemler alınmalıdır. Özellikle otururken dikkatli olunmalıdır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️