Tunus’ta kalça büyütme

prix augmentation hanches tunisie pas chere 1
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’ta kalça büyütme hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir kalça büyütme operasyonu için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com siziTunus’ta kalça büyütme hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta kalça büyütme ameliyatı fiyatları

Tunus’ta kalça büyütme ameliyatının ortalama maliyeti 2.500 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2400 Euro ile 2600 Euro arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Kalça büyütme2500 €

Kalça büyütme nedir?

Bir kadına önden baktığımızda, kalçalarının gözle görülür şekilde yuvarlak olduğunu, doğrudan aşağıya doğru indiğini veya uyluğun iç kısmına doğru içbükey bir kavise sahip olduğunu görebiliriz. İkinci durumda kalçalar çukurdur. Kalça çukurlarından veya ihlal edilmiş kalçalardan da bahsedebiliriz.

Kalça çukurları kişiye bağlı olarak çok ince veya çok belirgin olabilir. Görünür olsun ya da olmasın, içeriye bakar ve herkesin iskeletini karşılaştırırsanız, uyluğun üst kısmının kalça kemiğiyle birleştiği yerde hepimizin bu girintiye sahip olduğunu görürsünüz. Dışarıdan bakıldığında önemli olan tek şey, her vücut tipinde ağırlığın ve kasların nasıl dağıldığıdır.

Kadınların ve erkeklerin vücutları için mümkün olan en iyi silueti aramaları alışılmadık bir durum değildir. Genellikle amaç, medya tarafından popülerleştirildiği ve hatta sansasyonel hale getirildiği gibi pürüzsüz, kum saati figürü elde etmektir. Buradaki fikir, daha düzgün bir kalça ve popo bölgesinin daha seksi ve daha kadınsı göründüğüdür.

Ancak birçok kadın bu doğal kalça kıvrımına sahip değildir. Kalçaları kum saatinden çok keman şekline benzeyebilir. Öncelikle bunun tamamen normal ve doğru olduğunu ve kimseyi daha az kadınsı yapmadığını söyleyelim!

Bununla birlikte, pek çok kadının kalçalarında mükemmel bir kıvrıma sahip olma arzusunu anlıyoruz. Bu nedenle, Silhouette Plastik Cerrahi Enstitüsü’nde, her ne olursa olsun figürünüzü mükemmelleştirerek hayallerinizdeki figüre ulaşma konusunda uzmanız. Ne de olsa adımızda bu var! Şimdi enjeksiyonlar ve kalça dip ameliyatı ile bunu nasıl başarabileceğimize bir göz atalım.

Sculptra Kalça Dipsi

Sculptra, kalçaların hacmini ve yuvarlaklığını artırmak için bir dermal dolgu maddesi kullanan cerrahi olmayan enjekte edilebilir bir implant seçeneğidir. FDA onaylı kalça enjeksiyonları, poli-L-laktik asit adı verilen sentetik bir şekerden oluşur. Dolgu maddesi, hedeflenen bölgede lokalize kolajen üretimini kolaylaştırarak çalışır.

Sculptra kalça enjeksiyonları non-invaziv bir tedavi seçeneği olsa da, dezavantajı hemen sonuç vermemesidir. Sculptra kalça dips enjeksiyonları kademeli bir süreçtir ve hastanın istenen sonuçları görebilmesi için 6 aylık bir süre boyunca (aşağı yukarı) birkaç ardışık seans gerektirir.

Liposculpting (yağ grefti) Kalça Dipsi

Diğer seçenek ise yağ grefti olarak da bilinen liposculpting cerrahi prosedürüdür. Bu düşük riskli prosedür esasen vücudun bir bölgesinden (mide, uyluk, kalça vb.) yağ emilmesini ve kalça dip bölgesine dağıtılmasını içerir. Yağ transferi kalça çukurunun kıvrımlarını doldurur ve daha pürüzsüz, daha dolgun bir şekil oluşturmak için onları yuvarlar.

Bir kişinin vücudun diğer bölgelerinden toplamak için yeterli yağı yoksa, yapay dolgu maddeleri veya hatta silikon implantlar da kalça çukuru bölgesini cerrahi olarak doldurmak için bir seçenek olabilir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laura

Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️