Tunus’ta kadınlar için saç ekimi

saç eki̇mi̇ kadin tunus 1
Tarafından yazılmıştır William

Tunus’ta kadınlar için saç ekimi hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta kadın saç ekimi için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki kadın saç ekimleri hakkında bilgilendirir ve nitelikli Tunuslu cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta kadınlar için saç ekimi fiyatları

Tunus’ta bir kadın saç ekiminin ortalama maliyeti 2.400 €‘dur. Fiyat, greft sayısına ve kullanılan tekniğe bağlıdır. FUE yöntemi 2200 avroya, DHI tekniği ise 2600 avroya mal olmaktadır. Kalış süresi 4 gündür. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 5 ay içinde görülebilir.

Kadın saç ekimi2400 €
Erkek saç ekimi2200 €
FUE saç ekimi2200 €
DHI saç ekimi2600 €

Tunus’ta kadın saç ekimi için nihai rehber

Kadınlarda saç dökülmesi karmaşık bir olgudur. Özgüvenin yanı sıra günlük olarak kendimize bakışımızı da zayıflatabilir. Neyse ki artık saç ekimi veya saç implantasyonu gibi bu soruna çare olabilecek kozmetik prosedürler mevcut.

Bu tür kozmetik ameliyatlar artık kusursuz sonuçlar elde etmek için modern teknikler ve en son teknoloji kullanılarak gerçekleştiriliyor.

Saç ekimi yöntemini tercih etmeyi düşünüyorsanız, Tunus’ta kadın saç ekimi, fiyatı ve hepsinden önemlisi başarı oranı nedeniyle şu anda en popüler ve yaygın olarak tavsiye edilen prosedürlerden biridir.

Kadın saç ekimi neleri içerir?

Kadın saç ekimi, saç dökülmesini takiben kafatasının kel bölgelerine yeni saç köklerinin yerleştirilmesini içeren cerrahi bir prosedürdür.

Bunu yapmak için, bir cerrah bir donör bölgeden (kafatasının hala dolu olan saçlı kısmı) saç köklerini çıkaracak ve daha sonra bunları saç kalmayan bölgelere nakledecektir. Saç ekimleri non-invaziv, modern ve hepsinden önemlisi son teknoloji teknikler kullanılarak gerçekleştirilir.

Şu anda birkaç saç ekimi tekniği vardır:

  • FUE (Foliküler Ünite Ekstraksiyonu) aşılama: saç folikülünün donör bölgeden tek tek alınmasını ve ardından çelik bir kesi bıçağı kullanılarak doğrudan donör bölgeye implante edilmesini içeren bir aşılama tekniğidir.
  • DHI (Direct Hair Implantation) : Bu estetik yöntem, foliküler greftlerin (foliküllerin) tek bir alet kullanılarak doğrudan çıkarılmasına ve implante edilmesine olanak tanır: safir taşlı mikro bıçaklı bir kalem. Bu saç ekimi tekniği şu anda en hızlı ve en pratik şekilde uygulanan yöntemdir.

Tunus’ta kadın saç ekimi kimler için yapılır?

Kadın saç ekimi, saç dökülmesinden muzdarip herhangi bir aday için tasarlanmıştır. Başka bir deyişle, artık yeni büyümeye yol açmayan saç dökülmesi. Buna alopesi denir. Alopesi Ludwig ölçeğine göre değerlendirilir. Bu prosedür, Ludwig III ölçeğinde alopesi veya kellik olan kadınlar için önerilir.

Saç implantasyonu tüm alopesi türleri için uygundur: yaygın veya ilerleyici, androjenik, yara izi (travma, yanık veya kaza sonrası) veya traksiyon alopesi. Saç ekimi, yoğunluk kaybı ve alopesi ortaya çıkar çıkmaz düşünülebilir.

Ancak, saç implantasyonunun yalnızca sağlıklı bir kafa derisi üzerinde düşünülebileceğini bilmelisiniz. Aksi takdirde implantlar tutmayacak ve estetik bir sonuç elde edilemeyecektir.

Kadın saç ekimi hamile veya emziren kadınlara veya pıhtılaşma bozuklukları, kardiyovasküler hastalığı veya alerjik reaksiyonları olanlara önerilmez.

Tunus’ta kadın saç ekimi nasıl yapılır?

Tunus ‘ta kadın saç ekimi non-invaziv ve her şeyden önce kontrollü bir kozmetik cerrahi prosedürüdür. Belirli bir uluslararası üne sahip uzman kozmetik cerrahlar tarafından gerçekleştirilir. Başarı oranı %99, 9’dur ve bakım kapsamlıdır.

Saç ekimi için Tunus’a seyahat etmek isteyen yabancı hastalar, kaldıkları süre boyunca A’dan Z’ye bakılacaktır.

Operasyondan önce

Tunus ‘ta bir kadının saç ekiminin ilk aşaması saç teşhisi olacaktır. Bu ilk konsültasyon, bir tıbbi ekip tarafından saç yoğunluğunuzun ve saç dökülmenizin değerlendirilmesinden oluşur. Saç implantının sağlık durumunuzla uyumlu olup olmadığını belirlemek için bir dizi tıbbi muayene ve kan testi yapılacaktır.

Saç restorasyon ameliyatından önce yapılacak bir başka konsültasyon, daha derinlemesine bir tıbbi değerlendirmenin yapılmasını sağlayacaktır. Bu aynı zamanda anestezi uzmanı ile randevu olacaktır.

Ameliyat sırasında

Saç implantasyonu ameliyatı lokal anestezi altında gerçekleştirilir. Kısa aralarla 6 ila 8 saat sürebilir (ancak greftleri ve kafa derisini kirletebileceğinden çok uzun sürmemelidir). Bir cerrah tek bir seansta, seçilen yönteme bağlı olarak 4.000 ‘e kadar greft yerleştirebilir.

Saç implantları ağrılı değildir. Bazı küçük kanamalar olabilir, ancak ekim sırasında saç köklerinin zarar görme riski göz ardı edilemez. Bu aşamanın başarısı neredeyse tamamen cerrahın uzmanlığına bağlıdır.

Operasyondan sonra

Ameliyattan sonra anestezinin etkisi geçtiğinde, ameliyat sonrası etkiler birkaç karıncalanma olarak özetlenebilir. Bunlar cerrah tarafından uygulanan tedaviden sonra dağılır. Operasyonu takip eden 2-3 gün içinde cerrah, greftlerin durumunu değerlendirmek ve saç ekiminin başarılı olup olmadığını belirlemek için kontroller yapacaktır. Birkaç ay sonra greftler dökülecek ve ekilen saçlar normal saç uzama döngüsüne devam edecektir.

Bir kadının saç ekiminden sonra alması gereken önlemler

Tunus’ta kadın saç ekiminden sonra alınması gereken bir dizi önlem vardır:

  • Saçı yıkamak için özel bir şampuan kullanın.
  • Saça dokunmayın: kimyasal veya mekanik işlem yapmayın.
  • 45°’de yarı oturur pozisyonda uyuyun. 10-15 gün boyunca yatarak uyumayın. Sırt üstü uyumak için yaklaşık 1 ay bekleyin.
  • Saçlarınızı güneşe çıkarmayın; başınızı kapatarak dışarı çıkın.
  • Kan dolaşımının zayıflamasını önlemek için başınızı çok fazla aşağı eğmeyin,
  • Sağlıklı ve dengeli beslenin ve gıda takviyeleri alın.

Tunus’ta kadın saç ekimi ne kadara mal olur?

Tunus’ta bir kadın saç ekiminin maliyeti 2.000 ila 2.500 € arasındadır. Buna tıbbi kalış süresince karşılanan her şey dahildir: cerrahın ücretleri, hastanede yatış masrafları, ameliyat sonrası takip, otel havaalanı transferi, ilaçlar, dil yardımı vb.


Yeni bir görünüm hayatınızı değiştirebilir! Tunus’ta kadın saç ekimi için size özel bir fiyat teklifi almak için bizimle iletişime geçin. Bizimle en iyi bakıma ve en iyi tıbbi konaklamaya erişebileceksiniz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

William

Adım William Royer ve karmaşık bilimsel verileri yazma konusunda deneyimli bir tıp yazarıyım. İmmünoloji ve hematoloji alanlarında uzmanım. Doktorlar, hemşireler ve hasta savunucuları da dahil olmak üzere çeşitli sağlık profesyonelleriyle yakın bir şekilde çalışmaktan büyük ilham alıyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️