Dubai’de jinekomasti fiyatı

jinekomasti̇ 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

Dubai’de jinekomasti normal göğüs şeklini ve boyutunu geri kazandırır. Temel amaç göğüsleri düzleştirmektir, böylece dar kıyafetleri güvenle ve utanmadan giyebilirsiniz.

EniyiKlinik.com Dubai’deki jinekomasti hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla ameliyat rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Dubai’de jinekomasti ameliyatı fiyatları

Dubai’de jinekomasti ameliyatının ortalama maliyeti 4.000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.300 € ile 5.750 € arasında değişebilir.

ProsedürDubai Fiyatı
Jinekomasti4000 €

Jinekomasti nedir?

Her beş erkekten ikisijinekomastiden muzdariptir ve bunun ömür boyu sürecek bir sorun olduğuna inanmaktadır. Neyse ki bu durum Dubai’de basit ve etkili prosedürlerle tedavi edilebilir.

Hormonal bozukluklar veya yağ birikintileri bazen kötüleşir ve erkeklerde anormal göğüslere yol açar. Bu durum jinekomasti olarak adlandırılır. Meme dokusunun şişmesidir ve ciddi bir tıbbi sorun değildir. Ancak birçok erkek için depresyon nedeni olabilir.

Çoğu egzersiz yapmayı tercih eder, ancak ne yazık ki bu kaygıyla hızlı bir şekilde başa çıkabilecek yeterli sayıda kişi yoktur. Elbette, bu tür faaliyetler, istedikleri sonuçlara ulaşmadan önce aylarca, hatta yıllarca bekleyebilecek bireyler gerektirir. Bugünlerde kimsenin o kadar zamanı yok. Herkes anında bir çözüm istiyor!

Ancak, büyümüş erkek göğüsleri için hızlı bir çözüm istiyorsanız, ihtiyacınız olan tek şey Dubai, Abu Dabi ve Sharjah’ da erkek meme küçültme ameliyatı, yani jinekomasti. İstenilen göğüs şekline ve kaslı göğüs hatlarına ulaşmak için basit bir çözümdür.

Amaç!

Bu ameliyat büyük göğüslerin kökünü hedef alır ve onları normal şekil ve boyutlarına geri getirir. Temel amaç göğüsleri düzleştirmektir, böylece dar kıyafetleri güvenle ve utanmadan giyebilirsiniz.

Dubai’de jinekomasti sonuçları:

Dubai’deki operasyondan hemen sonra sonuçları görebileceksiniz. Ancak bir miktar şişlik ve hassasiyet nedeniyle tam olarak mükemmel görünmeyeceklerdir. Tüm kozmetik ameliyatlarda olduğu gibi, nihai sonuçları görebilmek için iyileşme süreci önemlidir. En fazla on gün sonra, göğüslerde kayda değer bir değişiklik görülebilir ve zamanla solan zar zor görülebilen yara izleri olabilir.

Bu meme küçültme ameliyatının, ilerleyen yıllarda kilo alana kadar kalıcı sonuçlar verdiğini lütfen unutmayın.

Faydaları

Daha sıkı, konturlu ve kaslı göğüslerin ve gelişmiş özgüvenin tadını çıkarabilirsiniz. Bu dikleştirme mutlaka gerçekleşecektir,

  1. Fizyolojik sıkıntıyı ortadan kaldırır
  2. Kalıcı sonuçlar verir
  3. Faaliyet özgürlüğüne izin verin
  4. Cinsel yaşamı ve aşınma olanaklarını iyileştirme

İdeal aday:

Büyük göğüsleri konusunda kendini bilinçli hisseden her erkek bu ameliyatı tercih edebilir. Ancak iyi bir aday olmak için istikrarlı bir sağlık durumuna ve iyi bir cilt elastikiyetine sahip olduğunuzdan emin olun. Doktorlar genellikle tıbbi değerlendirmenin ana anahtarı olan kan testlerini önermektedir. Buna ek olarak, daha iyi bir anlayış için aşağıdaki kriterleri okuyun,

  1. Adayın göğüslerinin gelişimi stabil olmalıdır.
  2. Mağdurun ameliyat yoluyla göğüslerinin şeklini iyileştirmeye zihinsel olarak hazır olması şartıyla.
  3. Pıhtılaşma bozuklukları ve diğer enfeksiyonlardan muzdarip kişiler öncelikle tıbbi yardım almalıdır.

Hazırlık:

Prosedür için iyi bir aday olduğunuzu belgeledikten sonra, cerrahla önceden bir konsültasyon yapılması şiddetle tavsiye edilir. Bu görüşmede, prosedürün tüm ayrıntıları ve tedavi gününde nelerle karşılaşacağınıza dair doğru bir resim size verilecektir.

O sırada bir şeyi aklınızda tutun. Sigara ve alkollü içeceklerden uzak durarak sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyin. Ayrıca kanama riskini artıran ilaçlardan kaçının ve ne yiyip ne yememeniz gerektiği konusunda doktorunuzun tüm talimatlarına uyun.

Jinekomasti teknikleri:

Dubai’de jinekomasti, erkek memelerinin olağandışı konumlanmasını tedavi etmek için çevredeki yağ, glandüler doku veya glandüler dokunun memeden çıkarılmasını onayladı. Bu ameliyat için teknikler şunları içerir:

  1. Liposuction
  2. Cerrahi eksizyon

Prosedür:

Dubai’de jinekomasti genellikle genel veya lokal anestezi altında gerçekleştirilir ve prosedürün karmaşıklığına bağlı olarak 2-3 saat sürer.

Operasyon sırasında Dubai’deki cerrah areolaların yakınında küçük bir kesi yapar ve sert yağ ceplerini emmek için bir kanül yerleştirir. Daha sonra, bu minimal invaziv bir prosedür olduğu için kesiler görünür yara izi olmadan kapatılır. Dubai’de liposuction ameliyatını tercih ettiğinizde genellikle olan budur.

Öte yandan, cerrahi eksizyonu tercih ettiğinizde, doktorlar alt yarım kürede olası bir kesi yoluyla göğüslerdeki fazla yağı alır ve güvenli bir şekilde doğal şekline geri getirir.

Ayrıca bakınız: Türkiye’de jinekomasti fiyatları

Hastanın sağlık durumuna ve göğüslerinin durumuna bağlı olarak, uygun bir eylem önerilecektir. Bazen her ikisi de yapılır.

Ameliyattan sonra dikkat edilmesi gerekenler:

Jinekomastiden sonra meme pansumanlarla kapatılacak ve bu nedenle bir süre cerrahi ceket giyilmesi gerekecektir. Kan ve sıvıları boşaltmak için tedavi edilen bölgeye küçük bir tüp takılabilir. Bu en azından ilk iki gün boyunca yerinde kalacaktır.

Bu ameliyat için iyileşme süresi iki haftadır, ancak çoğu hasta 4-5 gün sonra normal rutinine döner. Ameliyattan 8-10 gün sonra hastalar dikişlerin alınması için kliniğe geri dönmelidir. Bu nedenle ameliyat sonrası ağrı yaygındır. Bunu hafifletmek için reçete edilen ağrı kesicileri alabilirsiniz. Sorunsuz ve hızlı bir iyileşme dönemi için doktorlar genellikle şunları tavsiye eder..,

  1. Düzgün uyuyun
  2. Sıcak banyolardan kaçının
  3. Bol giysiler giyin
  4. Susuz kalmayın
  5. Belirli yeleklerle göğüs desteği sağlayın

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️