Tunus’ta Enjeksiyon Makrolan HYAcorp

makrolan enjeksiyon fiyatı HYAcorp tunisie 1
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’ta Macrolane ve Hyacorp enjeksiyonları hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir operasyon için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki HYAcorp Macrolane enjeksiyonları hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Sommaire
 [Masquer]

    Tunus’ta HYAcorp Macrolane enjeksiyonunun fiyatı

    Tunus’ta bir Macrolane veya HYAcorp enjeksiyonunun ortalama maliyeti 2.500 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.000 Euro ile 3.000 Euro arasında değişebilir.

    ProsedürFiyat Tunus
    HYAcorp Macrolane enjeksiyon2500 €

    Macrolane ve HYAcorp nedir?

    Kalçalarınızın ameliyatsız büyütülmesini ister misiniz? Hyacorp sayesinde artık bunu yapabilirsiniz! Basit bir enjeksiyonun kalçanızı, alışverişe gidip dolgulu iç çamaşırı almanızla aynı sürede daha büyük gösterebileceğini hayal edin! 45 dakika süren bu tedavi, bölgeyi hacim kazandırmak ve kaldırmak için dönüştürebilir.

    Hyacorp (hyaluronik asit) vücutta zaten mevcuttur, bu nedenle yabancı bir madde olarak görünmez. 10 milyondan fazla insan, çok az yan etki ile veya hiç yan etki olmadan yüzdeki benzer tedavilerden yararlanmıştır, bu nedenle prensip iyi test edilmiştir.

    Bu teknik ayrıca sinir hasarı riskini azaltır ve ağır kanamaların azaltılmasına yardımcı olur. Çoğu tedavi, hastanın ihtiyaçlarına bağlı olarak 45 ila 60 dakika arasında sürer.

    Anestezi

    Artık daha büyük parçacıklarla çok daha saf bir formda bulunan Hyacorp, bölgeyi uyuşturmak için yalnızca lokal anestezi kullanılarak kalçalara enjekte edilebilir. Tedaviden sonra herhangi bir kesinti ya da yara izi oluşmaz.

    Faydaları

    Tunus’ta Hyacorp enjeksiyonlarının bir başka avantajı da, geleneksel ameliyatla elde edilmesi çok zor olan kalçaların yeniden şekillendirilmesinde daha ince değişiklikler yaratmanın artık mümkün olmasıdır.

    Tedavinin benzersiz doğası, işlemin ortasında kalçanın görünümünü ve hissini kontrol etmenin ve gerekirse daha fazla hacim eklemenin de mümkün olduğu anlamına gelir. Bu, geleneksel ameliyat sırasında yapılamaz.

    Tedaviden sonra Hyacorp birkaç gün boyunca serttir. İki hafta sonra, Hyacorp suyu emdikçe yumuşamaya başlar, çok yumuşak ve vücut dokusuna çok benzer hale gelir. Hyacorp kullanmanın uzun vadeli avantajı, sonuçları korumak için her yıl sadece ilk enjekte edilen miktarın yaklaşık yarısı kadar takviye yapmanız gerekmesidir.

    Hyacorp enjeksiyonlarını kimler yaptırabilir?

    İdeal olarak Hyacorp enjeksiyonları, önemli ölçüde hacim kazanmak isteyen düz kalçalı erkekler ve kadınlar için en uygunudur. Nitelikli doktorlar, herhangi bir tedaviden önce prosedürü tartışacak ve olası yan etkileri açıklayacaktır.

    ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

    Talep üzerine ve
    sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

    %100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

    Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

    Yazar hakkında

    Laura

    Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

    ‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️