Dubai’de çift çene liposuction

çift çene liposuction fiyatı 1 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Dubai’de çift çene liposuction, çene altındaki yağ hücrelerini öldürmek ve kalıcı olarak ortadan kaldırmak için deoksikolik asit veya emme kanülü gibi non-invaziv kozmetik enjektabllar kullanılarak gerçekleştirilebilir.

EniyiKlinik.com Dubai’de çift çene liposuction hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Dubai’de çift çene liposuction fiyatı

Dubai’de çift çene liposuctionının ortalama maliyeti 6.500 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 6.000 ila 7.000 € arasında değişebilir.

ProsedürDubai Fiyatı
Çift çene liposuction6500 €

Çift çene liposuction nedir?

Dubai’de yaygın bir estetik sorun olan gıdı küçültme ameliyatı, çene altındaki deri altı yağ dokusu tabakasından kaynaklanır. Çift çenenin varlığı genetik olabilir, yani kalıtsaldır veya belirli yaşam tarzı seçimlerinden kaynaklanabilir. Diğer durumlarda, çene altındaki derinin sarkmasıyla birlikte doğal yaşlanma sürecine bağlı olabilir. Gıdıdan kurtulmak için, insanlar iyi şekillendirilmiş bir çene elde etmek için Türkiye’de gıdı küçültmeyi tercih etmektedir.

Mükemmel bir çene hattı bazen gıdı tarafından maskelenebilir ve kişiye aslında öyle olmadığı halde alt yüzünde fazladan ağırlık taşıyormuş izlenimi verir. Gıdılarından memnun olmayan ve bundan ameliyatsız bir şekilde kurtulmak isteyen kişiler Dubai’de gıdı küçültmeyi tercih edebilirler.

Gıdı küçültme ihtiyacı

Dubai’de çift çene liposuction, çene altındaki yağ hücrelerini öldürmek ve kalıcı olarak ortadan kaldırmak için deoksikolik asit veya emme kanülü gibi non-invaziv kozmetik enjektabllar kullanılarak gerçekleştirilebilir. Bu prosedür minimum kesinti ile gerçekleştirilir ve kalıcı sonuçlar verir.

Çift çenenin nedenleri şunlardır

  • Aşırı boyun yağı
  • Gevşek cilt
  • Küçük çene
  • Zayıf çene
  • Yaşlanma
  • Sarkık tükürük bezi

Dubai’de doğru cerrahı seçmek

Çift çene küçültme prosedürünün başarısı, yüz yeniden şekillendirme prosedürlerinde uzman olan doğru plastik cerrahın seçilmesine bağlıdır. İyi bir plastik cerrah sadece deneyimli değil, aynı zamanda kurul sertifikalı olmalıdır. İyi bir plastik cerrahın diğer özellikleri şunlardır:

  • Size önceki çift çene küçültme prosedürlerinin fotoğraflarını gösterebilmelidir.
  • Hastalarından iyi yorumlar almış olmalıdır.
  • Keskin bir sanatsal anlayışa sahip olmalıdır.
  • Hasta güvenliği ve bakımına odaklanmalıdır.
  • Doğal, estetik açıdan çekici bir çene ve çeneyi takdir etmelidir.

Ameliyat öncesi yönergeler

Dubai’de gıdı liposuction işleminiz için doğru cerrahı seçtikten sonra, bir sonraki adım ayrıntılı bir konsültasyon yapmaktır. Bu seans sırasında plastik cerrahınızla prosedüre neden ihtiyaç duyduğunuzu ve ne elde etmeyi umduğunuzu tartışacaksınız. Ayrıca prosedürün nasıl gerçekleştirileceğini, çift çene liposuctionının maliyetini ve iyileşme döneminize kadar dahil olacak her şeyi tartışmalısınız.

İşlemden hemen önce plastik cerrah tıbbi geçmişinizi ve aldığınız ilaçları kontrol edecektir. Ayrıca çenenizi fiziksel olarak inceleyecek ve operasyondan sonraki farkı görebilmeniz için fotoğraf çekecektir.

Çift çene liposuction tedavisi ya da cerrahi veya cerrahi olmayan başka herhangi bir işlemden önce sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek önemlidir. Eğer sigara içiyorsanız, operasyondan önce bırakmalısınız. Aspirin gibi antikoagülan ilaçlar kullanıyorsanız, operasyon sırasında aşırı kanamayı önlemek için bırakmanız önerilir. Bitkisel gıda takviyeleri gibi alkol tüketimi de durdurulmalıdır.

Tedavi

Dubai’de çift çene kaldırma ameliyatı bir klinikte ayakta tedavi bazında gerçekleştirilir ve yarım saatten az sürer. İşlem sırasında topikal bir anestezi uygulanır ve yağın submental yağ tabakası olan hedef bölgeden çıkarılması için emme kanülü yerleştirilir. Bu, cildin altındaki yağ birikintisidir.

Yağ hücrelerinin parçalanmasına neden olur ve ardından vücut, zaman içinde metabolik süreci yoluyla yağı vücuttan atık bir ürün olarak doğal bir şekilde ortadan kaldırır. 6-8 hafta arayla birkaç tedavi seansı gereklidir. Tedavilerin sıklığı ve sayısı, yağ tabakasının doğal olarak azalmasına katkıda bulunur.

Dubai’de çift çene liposuction, radikal yağ azaltımı ile bilinen, çift çene küçültmenin cerrahi tedavisinde kullanılır. Yağ hücresi zarlarına çarptığında lizis süreci yaratır. Sonuç, patlamış bir yağ hücresidir ve içerikler vücut tarafından doğal olarak metabolize edilir.

Farklı tedaviler

Çift çene küçültme için alternatif tedaviler şunlardır;

  • Çeneliposuction veya submental liposuction, daha konturlu bir görünüm oluşturmak için çene, gıdı ve boyundan yağ almak için hedeflenen emişin kullanılmasını içerir. Bu tedavi aynı zamanda çift çene lipo, submental lipektomi ve boyun liposuction olarak da bilinir.
  • Soğuk şekillendirme veya kriyolipoliz : Bu prosedür sırasında, çene derisinin altında bulunan yağ hücrelerini dondurmak için bir cihaz kullanılır. Dondurulduktan ve yok edildikten sonra, lenfatik sistem tarafından parçalanır ve vücuttan atılırlar.
  • Diğer alternatifler arasında çene büyütme ve boyun germe ile yüz germe yer alır.

İyileşme

Ameliyattan sonra tedavi edilen bölge biraz şişecektir, ancak bu durum soğuk kompres uygulanarak azaltılabilir. Şişme, tedavinin işe yaradığını gösterdiğinden iyi bir işarettir. İlk tedavi sırasında büyük miktarda yağ dokusu nedeniyle şişlik daha belirgindir. Yağ dokusu miktarı azaldıkça, sonraki tedaviler sırasında şişlik de azalacaktır.

Genel ağrı da beklenir ve özellikle tedavi alanı etkilenmişse birkaç gün devam eder. Her enjeksiyonda olduğu gibi kızarıklık ve morarma da mümkündür. Tedavinin izleri yedi gün içinde kaybolacaktır.

Ameliyat sonrası yönergeler

Hastalar, enfeksiyon riskini önlemek için tedaviden sonra en az 4 saat boyunca tedavi edilen bölgeye masaj yapmamalı veya ovmamalıdır. Ameliyat sonrası özel talimatlar doktorunuz tarafından verilecektir ve daha hızlı iyileşme ve daha az kesinti süresi için bunlara uymak çok önemlidir.

Olası riskler ve komplikasyonlar

Çift çene küçültme prosedürünün olası riskleri ve komplikasyonları aşağıdaki gibidir;

  • Şişme
  • Çürük
  • Ağrı
  • Olası enfeksiyon

Çift çene küçültme için ideal aday

Dubai’de gıdı küçültme işlemine başlamadan önce plastik cerrahınız adaylığınızı değerlendirecektir. Aşağıdaki durumlarda ideal bir adaysınız;

  • Fazla yağ hücreleri nedeniyle gıdı probleminiz var.
  • Fiziksel sağlığınız iyi durumda.
  • Zihinsel olarak istikrarlısınız.
  • 21 yaş ve üzerinde bir yetişkinsiniz.
  • Bekleyebileceğiniz sonuçlar konusunda gerçekçi beklentileriniz var.

Ancak, gevşek veya elastik olmayan bir cildiniz varsa ameliyatsız gıdı küçültme için ideal bir aday olmayabilirsiniz. Bu durumda, cerrahi bir yüz veya boyun germe işlemini de içerebilecek cerrahi bir çene küçültme prosedürü gerekebilir.

Çift çene liposuction sonuçları

Sonuçlar yedi gün sonra ortaya çıkmaya başlar ve uzun ömürlüdür, ancak kullanılan gıdı küçültme tedavisinin türüne bağlı olarak bireyler arasında değişiklik gösterir.

Gıdı liposuction’ın faydaları

Dubai’de başarılı bir şekilde gıdı aldırmanın estetik ve psikolojik faydaları sayısızdır. Bunlar şunları içerir;

  • Tedavi non-invazivdir
  • Çene hattı ve çene altındaki yağ hacminde azalma
  • Geliştirilmiş yüz profili
  • Hızlı tedavi seansları
  • İyileştirilmiş yüz hatları
  • Minimum kesinti süresi
  • Uzun ömürlü sonuçlar

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️