Tunus’ta emax seramik kaplama fiyatı

fiyat couronne ceramique emax tunisie pas chere 1
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’ta emax seramik kaplama hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir emax seramik kaplama için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki Emax seramik kaplama hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta Emax seramik kaplama fiyatı

Tunus’ta bir Emax seramik kronun Tunus’taki ortalama maliyeti 400 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat €370 ile €430 arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Emax seramik kuron400 €

Emax seramik kaplama nedir?

Teknoloji, özellikle kronlar söz konusu olduğunda diş hekimliğinde büyük ilerlemeler kaydetmiştir. Diş kronları hasarlı, lekeli veya şekli bozulmuş dişler için en iyi çözümdür. İlgili dişi veya dişleri kaplayan kaplamalardır. Genellikle köprüler ve implantlarla birlikte kullanılırlar.

Kronlar ya diş cerrahisindeki bir laboratuvarda ya da cerrahinin dışında yapılır. Hastanın dişlerinden kalıplar yapılır ve bunlar daha sonra kalıcı kuronların yapımı için bir başlangıç noktası olarak kullanılır. Genel olarak, kalıcı kuronlar laboratuvarda yapılırken hastalara geçici kuronlar takılır.

Yeni E-MAX kuron, piyasadaki en iyi kuron olarak kabul edilen tamamen seramik bir kurondur.

İki kron kategorisi vardır: metal-seramik kronlar ve tamamen seramik kronlar. Seramik karışımlı kuronlar, geleneksel kuronlar olarak adlandırdığımız şeydir. Bunlar genellikle en uygun fiyatlı kuronlardır, ancak çirkin bir görünüm ve sorunlu alerjik reaksiyon olasılığı dahil olmak üzere en fazla dezavantaja sahiptirler. Zirkonyum ve E-MAX kuronlar, tamamen seramik kuronların iki türüdür.

Zirkonyum ve E-MAX kuronlar

Zirkonyum ve E-MAX kuronların her ikisi de seramik kuronlardır ve estetik görünümleri ve daha iyi, daha rahat oturmaları nedeniyle en çok tercih edilen kuron türüdür. Her ikisi de dayanıklıdır, ancak metal-seramik kuronlara göre çatlamaya daha yatkındırlar.

Zirkonyum ve E-MAX kuronların rengi yarı saydamdır ve doğal dişlerinize en yakın rengi elde etmenizi sağlar. Renkleri aynı zamanda seramik ve metal kuronların karakteristik özelliği olan diş eti çizgisi etrafındaki çirkin metalik bandı da ortadan kaldırır. Ve seramik oldukları için metale karşı alerjik reaksiyon riski yoktur.

Zirkonyum ve E-MAX kuronlar geleneksel metal-seramik kuronlardan daha hafif ve incedir, bu da onları takmak için daha az dişin çekilmesi gerektiği anlamına gelir. Seramik kuronlar ayrıca dişleri arasında sınırlı boşluk olan hastalar için en iyi seçenektir.

E-MAX kronlar

Tunus’ta e-max seramik kuron en yeni ve en pahalı kuron türüdür. Daha güçlü ve dayanıklı olduğu için zirkonyum kuronlara tercih edilir. Zirkonyum kuronlara göre kırılma olasılığı daha düşüktür.

E-MAX kuronlar, yarı saydam rengi ve dayanıklılığı için hasat edilmiş bir malzeme olan lityum desilikat seramikten yapılır. Böylece diğer dişlerinize tıpatıp benzeyen güçlü ve dayanıklı bir kuron elde edersiniz. E-MAX kuronların tek dezavantajı maliyetleridir. E-MAX kuronlar piyasadaki en iyileridir, bu nedenle biraz daha fazla harcamaya değer.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laura

Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️